tamam ablacım söz mü kaçamak yapmakta yok hatta istiyosan hedef kilo koyalım ve ona ulaşmış olalım ulaşamayana cezaHadi bakalım güzelim
Bende kendimi tutacam inşallah ay sonuna görürüz
Aslında çok güzel gidiyon kuzumeğer yarında 1 kilo gittiyse ben 5 kilo verdikten sonra ödül vericem demiştim ablacım napsak aslında biliyormusun ben 70 i görünce bir ödül vereyim kendime dimi
tamam ablacım söz mü kaçamak yapmakta yok hatta istiyosan hedef kilo koyalım ve ona ulaşmış olalım ulaşamayana ceza
Tatlım sütün içinde bisürü faydalı şey varSut kaymagi faydali değil mi
Evetttt kızlar haftayı kaçamaksız geçirecekler artıyor
Açık artırmamız devam ediyor
Feyza
Emel
Özlem
Zühal
Asya (zaten yapmıyor)
Bende bkmak istiyorum mumkun muBenita seni izlicemm bak
Burdakı ozlem benım dımı
Ceza olmaz ben kaçamak yapmam söz ama ben detoksla bıle gram verıyorum benden kaynaklanmayan bıse olur dıye benım zaten tatlıyı canım çok çok çok nadir ceker ben tuz kesenedım azalttımda
Ben aslında hedefi ay sonunda 69.9 olarak koymuştumtamam ablacım söz mü kaçamak yapmakta yok hatta istiyosan hedef kilo koyalım ve ona ulaşmış olalım ulaşamayana ceza
EvetttttBurdakı ozlem benım dımı
Kız ceza oluptaCeza olmaz ben kaçamak yapmam söz ama ben detoksla bıle gram verıyorum benden kaynaklanmayan bıse olur dıye benım zaten tatlıyı canım çok çok çok nadir ceker ben tuz kesenedım azalttımda
Ben aslında hedefi ay sonunda 69.9 olarak koymuştum
Ama bu hafta boşa gidince riske girdi
Elimden geleni yapacam
canım neden az gidiyor araştır sana biraz bişeyleri yanlış yapıyorsun belki yeşilçay falan içiyormusun mmesela sebze ağırlıklı falan veya porsiyon küçültsenn
Senin adın ne tatlımbende yapcagm inş
bak çaresine canım ya bir an önceeHerseyı denedım ınsülin direncım var ılacta kullandıö ama pek fayda etmedı en kısa surede tekrar baktırcam ınsülünr yoksa aksam 5 te yıyorum tatlı tabagı kullanıyorum o kadar sacma beslendımkı toparlamak zaman alıyor
Özlemcim eğer dr ilaç verdiyse kullanman gerekirdiHerseyı denedım ınsülin direncım var ılacta kullandıö ama pek fayda etmedı en kısa surede tekrar baktırcam ınsülünr yoksa aksam 5 te yıyorum tatlı tabagı kullanıyorum o kadar sacma beslendımkı toparlamak zaman alıyor
Kız ceza olupta
Kendini pencereden atacan demicez heralde
En kötü 1 saat ekstra spor olur
Biraz geç oldu amatamam ablacım yine koy risk olsun bende 67 için zorlicam tamam mı bak aralık 1 de 67 altı olabilir ama üstü olmicak tamam mı seninde 69 okey mi hatta kızlar da katılsın herkes söylesin bir tablo yapsan abla ulaşamayana bi şekil düşünelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?