- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende geçen çarşıda motivasyon için 38 beden bişey alayım dedim28 beden kotbıde kış sonlarına mont alcam ınş ındırımden mont ama s beden
Bn artik eski kotlarima girebilmk istiorummmKızlarrrrr
Hemen konuyu değiştiriyoruz
Yılbaşı geliyor diye ucuzluklar başlamıştır
Hele küçük bedenlerde ne güzel Modeller vardır
Sizin en çok giymek istediğiniz şey ne
Aldığın elbise kaç bedendiBıde yuzucu yaka sıyah dızustu bır elbıse aldım 4 ay once onun icine girmek istiyorum bide kot elbiseler varya kardesimin var s beden onun icini girip kardesimin kiyafetlerina salca olmak istiyorum![]()
Bende geçen çarşıda motivasyon için 38 beden bişey alayım dedim
Hoşuma giden bişey bulamadım
38 beden bi ceket denedim biraz dar oldu ama önü kapandı
Bende tr de bi abiye gördümBn artik eski kotlarima girebilmk istiorummmkot uzerine siradan kazaklarim olsun bi de. Oyle aman bol olsn aman uzun olsn gbi bi dersim olmasn bana yeter. Bir de gecen ay magazada goruo tek kelimeyle asik oldgm ama onn ne zmn yakisacagni kestiremedgmden almadgm bi elbise var. ahh ah:)
Ben balikci yaka kazaklari ustune bisey giymeden rahatca belim karnim olmadan giymek istiyorumKızlarrrrr
Hemen konuyu değiştiriyoruz
Yılbaşı geliyor diye ucuzluklar başlamıştır
Hele küçük bedenlerde ne güzel Modeller vardır
Sizin en çok giymek istediğiniz şey ne
Sen yine en fazla 80 leri görmüşün cnmCok guzel bise dimi insan cocuk gibi seviniyor biri soylese inanmazdim yasayinca anliyor insan![]()
Aldığın elbise kaç bedendi
Bende bu sene izinde ilk defa kot elbise ceket aldım
Bide böyle tril tril olan uzun elbiselerden
Mevlütte giymiştim herkesin çok hoşuna gitti
Güzelim şu andada senin göbeğin yokkiBen balikci yaka kazaklari ustune bisey giymeden rahatca belim karnim olmadan giymek istiyorum
Bazen hiç beden bedeni tutmuyorkiL beden ama cok dar kesim gecen denedim yukari toplandi 58 falan olmam lazim
Sen yine en fazla 80 leri görmüşün cnm
Benim gibi 123 leri gören biri için hayallerinde üstünde bişey
Bende yılbaşında taytla resim çekecem
Ne var ne yok daha belli olur
Yinede henuz tam toparlanamadigim icin bir bardak su icsem cikiyo abla ya yemek yiyipte bi yerde otururken kucagima yastik almak istemiyorumGüzelim şu andada senin göbeğin yokki
Ben balikci yaka kazaklari ustune bisey giymeden rahatca belim karnim olmadan giymek istiyorum
Kız öncesi sonrası yapcazyaBu boyle 80 bile 90 gibi duruyodu senin azmin basarin güç verıyor benım bacaklar ıncelsın bende koyarım foto
Ben bacaklarim hic incelmiycek saniyorum diyete baslamadan 63 cm di simdi 60 15 kilo da 3 cm incelmisBu boyle 80 bile 90 gibi duruyodu senin azmin basarin güç verıyor benım bacaklar ıncelsın bende koyarım foto
Tatlım o yastık hastalığı bende de varYinede henuz tam toparlanamadigim icin bir bardak su icsem cikiyo abla ya yemek yiyipte bi yerde otururken kucagima yastik almak istemiyorum
Aslinda bana da fenalik geliyo ama yuksek bel eteklerle cok seviyorum kullandigim zamanlarda ustune hirka aliyodum yelek giyiyodum hicbiseye benzemiyoduBen pek bogazlı gıyemıyorum fenalık gelıyor ama guzel kombın oluyor
Kız öncesi sonrası yapcazya
Yokmu şişko resimlerinden
Aslinda bana da fenalik geliyo ama yuksek bel eteklerle cok seviyorum kullandigim zamanlarda ustune hirka aliyodum yelek giyiyodum hicbiseye benzemiyodu