- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
Ya hemen hemen aynı kilolardayiz. Ben olmaz diye hiç denemedim. Banada olurmuki?aynen ben de şekersiz içiyorum diye yazmıyorum
ben 38 i zorla da olsa giyiyorum :)
dikkat et tartı öncesi ne diye yedin o kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya hemen hemen aynı kilolardayiz. Ben olmaz diye hiç denemedim. Banada olurmuki?aynen ben de şekersiz içiyorum diye yazmıyorum
ben 38 i zorla da olsa giyiyorum :)
dikkat et tartı öncesi ne diye yedin o kadar
Ya hemen hemen aynı kilolardayiz. Ben olmaz diye hiç denemedim. Banada olurmuki?
Mevlutte tut kendini bari..Ya cok pismanim icimdwn canavar cikti hakkaten kizlar![]()
inşaAllah görürsün canım
Kizlar sabah kahvati yaptim okula geldim kalem boregi yedim sayisini yazamayacagim10 15 y.sarmasi ywdimmm
Ogle annemde mevlut var
Aboooo men mahvoldum
biliyorum ablişim ya gitmedimi gitmiyor moral veriyorum işte ablişim yaaÖyle tabii. Kendi 17 gününü unuttun dimi? Anamızı ağlattın burda gitmiyo abliş dye fıstık?
Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye naz yapıyom azıcık işte..
Bide sancım varki sorma..
Gülüm bakınca kaçamaksız ama zuhalinde dedii gibi Öğleye yoğurt akşama salata güzel olurdu...
Günaydın canım...Günaydın kızlar...
Biliyorum fıstık takılma laflarima regl sıkıntısından işte..biliyorum ablişim ya gitmedimi gitmiyor moral veriyorum işte ablişim yaa![]()
Biliyorum fıstık takılma laflarima regl sıkıntısından işte..
Gunaydinnnn
Tahliller ve ekg bitti rontgen sirasi bekliyom kizlar.ameliyata hazirliklar basladi
Ayyyy kalbim sıkışıyo![]()
Sancim çok bide off!O sıkıntı bende de var.
Reglim düzgün sökülmedi de.
Karnım normalde olduğunun 2 katı, 9 aylık gibiyim![]()
Ay hadi allah kolaylık versin.Gunaydinnnn
Tahliller ve ekg bitti rontgen sirasi bekliyom kizlar.ameliyata hazirliklar basladi
Sancim çok bide off!
Şu an beni daha iyi anladığına eminim.. Ben bütün gün yarın kahvaltı edecem diye geçiriyorum çünkü...
Hemde sonuna kadar hakettin aşkııımmm.
Allah emi gecenin ikisinde mantı üşenmedinmi kız?
38 beden ne olursa ..![]()
Sakin ol canım amelıyat olup kurtulcan Allahın izniyleGunaydinnnn
Bende yapayım bari..Benim de sabah fenaydı ayaklarıma sıcak su torbası koydum.
Ayaklar ısınınca işe yarıyor cidden.
Biz farklı mıyız gülüm homini gırtlak yemeyeydik burada ne işimiz vardı?Söz konusu yemeksr üşenmem keşke üşenseydım bu kadar kılo almazdım
Sakin ol canım amelıyat olup kurtulcan Allahın izniyle![]()
Bende yapayım bari..
Biz farklı mıyız gülüm homini gırtlak yemeyeydik burada ne işimiz vardı?
Bencede incelenmeliDün burdada toplu fenalık geçırdık :)et suyundan nerelere kaydıkyoldann cıkmaya çok musayıtız
Emel demek borek yedın nasıl guzelmıydıyarın - cıkarsan kesınlıkle ıncelenmenı tavsıye edıyorum
![]()