💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ben 81 kıloyla gecen sene spora basladım 4 le başladım 5 gecıyodum 3 .ayda zor bela 79 dustum :) ozaman 5 başlıyodum 6 40 dk sonra 20 dk 7 de burda en fazla 6,5 yaptım ah bıde kosa bılsem arada kosardım
ay yok gülüm ben yapamazdım öyle şu an da dediğim gibi 4,7 ye çıkıyorum en fazla

menümü bildireyim
Sabah 2 yumurtalı peynirli omlet bir tutam tere bir kase yoğurt
Öğlen 4 köfte yağsız tavada yanına teşillik domates biber
Akşam 3 tane kuru patlıcan dolması 3 kaşık patlıcan salatasu gittiğim evde en masumları bunlardı :)

Su 2 lt

Spor yok bi süre de olmayabilir. Sol bacağımı alt arkasında uyuşma ve his kaybı var gibi. İğne batırıyorum ve hissetmiyorum. Canım çok sıkkın

menümü bildireyim
Akşam 3 tane kuru patlıcan dolması 3 kaşık patlıcan salatasu gittiğim evde en masumları bunlardı :)

Su 2 lt

Spor yok bi süre de olmayabilir. Sol bacağımı alt arkasında uyuşma ve his kaybı var gibi. İğne batırıyorum ve hissetmiyorum. Canım çok sıkkın
dr a git gülüm ihmal etme sakın

menümü bildireyim

Su 2 lt

Geçmiş olsun canım

Slm

Birgul menunde sakincali birsey yok.

Muge durum erken oldugundan yakarsin canim diger ogunlerde guzel.

Ozlem sabah ki ekmek te patates de iyi olmus afiyet olsun arada iyi olur buncacik
:)

Asyacigim senin menunde cok guzel. :)
Emelcim yoktu taaaaaki annemin kurabiyelernden yiyene kadaro_O yannda da kocsmn bi bardak sut ictm. Spora gtmstm bgn sanrm bosa gtti

menüm
sabah
1 yum peynirli zeytinli omlet
yarım kase yoğurt

öğlen
yarım tabak kadar barbunya yoğurtladım
salata

ara
1 havuç

akşam
balık
salata
yeşillik

su 2 lt yakındır
spor 1 saat yürüyüş yarım saat jilian(video egzersiz) yatana kadar bişey yemem ama çay içicem:KK66:
Menulern fena halde ii cnm ya imreniorummm

Ay nerde kuzum bgn sbh tartida +600dum:)) yarina allah kerim. Pazartesilerdn pek randiman alamiyorum zaten:)

Ben cuma 66 sabah 8 de 66,600 benım gozler fal tası tartıya dustu :KK48:11 de ben yıne bır tartılıyım dedım bıde ne gorsem 65,900 ınanamadım 5 sonra yıne cıktım 65,900 hemen foto cektım kardesıme attım begenmedıgım gramlar bana mutluluk yaşattı ıns yarın + olmaz aksamı hafıf gectım ama reglı dalgalanması şok şok:KK48:

Back
X