- 15 Ekim 2008
- 3.677
- 6.591
- 723
Ay bacim bn +2yi gordkten snra +1e bile rwziyim walla:))Yooook yarin kesin +1 bwlki daha cokkk olsun mustehak bana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bacim bn +2yi gordkten snra +1e bile rwziyim walla:))Yooook yarin kesin +1 bwlki daha cokkk olsun mustehak bana![]()
Gozun aydin mugecan:)Yok be ucagi 21:30 mus 22:30 gibi inecek insallah birazdan hava alanina gidicez iste
Ozlemmm sen iyi ki hep burdasin motive ediyosun bizi :)
Obur ozlemi de merak ediyorum napiyo acepp
Bence zuhal ablanin gozunden kactik snle ben bacim:))yarin gorcez nolck tatlim
senin menun de o kadar dilmis.gecwisi okuyunca bisi var sandim.
kiz emel duydun mu zuhal abla kulagni cekecekmis
bana bisi dememis demek iyi gidiyrum
selam sana zuhal abla.bizi okudugunu biliyoz.hadi hadi itiraf et.
sen de bizi ozledin
Bence zuhal ablanin gozunden kactik snle ben bacim:))
Olur bacim nasi yariscazz en cok cis yoyen mi kazaniooKiz birgul gel senle yaris yapalim
Korler sagirlar birbirini agirlar
Muge senle de yapalim dicem de sen annen geliyor bozarsin filan bizi de yoldan cikarirsin![]()
![]()
(bu dedigime ben bile inanmadim yaww)
Azanlar listesindeyizKactınızmı tahtayamı yazıldınız acaba :)
Gozun aydin mugecan:)
Sen bakma bana ozlem arada gelip gidiyolar az kafam kirik
Birgulll hahh dogru soyledin.
Bu arada canan ve birgul siz kacirsanizda birakmak kelimesini hic kullanmiyosunuz zuhal abla bana ondan kizdi siz rahat olun yiyin![]()
![]()
Hahahaha alemsinn yaaaKiz birgul gel senle yaris yapalim
Korler sagirlar birbirini agirlar
Muge senle de yapalim dicem de sen annen geliyor bozarsin filan bizi de yoldan cikarirsin![]()
![]()
(bu dedigime ben bile inanmadim yaww)
Resm yukledm bi kac tane gene kabindeno sekilde giyinmiorum bol ve uzun giyniorum normalde ama biraz ustume yapisan giydm gorunsun diye bu kadari gostrblyrm:)