💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Gunaydinnn arkadaslar..

Gecen Cuma :70.5
Bugun:70
500 de olsa ya biraz kacamakli oldu bu haftalar sanki.Dün meñümü yazmaya firsatm olmadi yazmakta istemedim acikcasi
Misafirlikteydim. Ay misafir cagirinca misafire gidince aksamlar güme gidiyo cokta yemesekte aksam yememek cok iyi oluyo ya. Benm de niyetli oldgmdan flan hep aksamlarma denk geldi msfrlkler flan.
Neysem artik 500 bile iyi yani.. belki daha azdir cok su ictim dün ve gece atamadm hala..
Veren arkadaslara tebriklerrrr
Silkelenelim insallah bugunden :)

Moral bozmayin ya tartii bu bazen sabitirr benimde oyle oluyor ama ben gunumu bekleyip oyle olmadigini bildgm icin geri goruyorum rakamimi. Tartilin ama tartiyla kafanizi bozmayin. Yavasta olsa azda olsa gitsin onemli olan saglik. Tarti herseyi soylemez

Haticeeee tebriklerr -500 iyi bence
Daha fazla olurdu bogazim durmadi cok kararsiz yedigimix dusunmuorum ama aksam oldugu icin sarstiii.. suclu hssttm kendmu.
bu hafta dogru durust menu veremedm..
Ama bugunden itibaren kacamak kucmak yok. Sagol canim bana gore de iyi ama haftaya 1 bucuk 2 kilo giderse iyiii gitmezsee azz.. neyse bakalim ben hedef az tutuorum zaten bi anda gtmesn diye..
Sen artimisin?

Kızlar ne alemdesınz hıc bakamıyorm ozur dılerımm.. Kolon sabıt benım 72.6 kolon veren herkese tebrık edıyorm. 4nde sınavlarm baslıcak 14une kadar. Sonra da butler var.

Ne zaman gelıcem hıc bılmıyorm.. Yılbasnda ugrucam ıns herkesı kocaman optm gorusurz

Gunaydinnn abooooooooo

Gecen cuma 77.5
Bugun 78.7
Fark +1.2

Allah seni kahretmesinnn emeelll yedin.yedinnnn tüù utanmazzz :KK43:
Üzülme yine iyi ben iki gün cozutunca görüyom o artıyı.
Günaydın kizlar gecen hafta
86:7 bu hafta 86:4
Fark -3000 g
Emel sende telafi edersin uzulme arkadaşım @EMELinEMELi
tebrik ederim eksi eksidir.
Gunaydinnnn ben yine sabiritim hanimlar :-(
Artı çıkmaktan iyi be gülüm.
Gunaydinnn arkadaslar..

Gecen Cuma :70.5
Bugun:70
500 de olsa ya biraz kacamakli oldu bu haftalar sanki.Dün meñümü yazmaya firsatm olmadi yazmakta istemedim acikcasi
Misafirlikteydim. Ay misafir cagirinca misafire gidince aksamlar güme gidiyo cokta yemesekte aksam yememek cok iyi oluyo ya. Benm de niyetli oldgmdan flan hep aksamlarma denk geldi msfrlkler flan.
Neysem artik 500 bile iyi yani.. belki daha azdir cok su ictim dün ve gece atamadm hala..
Veren arkadaslara tebriklerrrr
Silkelenelim insallah bugunden :)
Tabiki iyi..

Geçen cuma 70,5
Bu cuma
Kgm.webp

Back
X