- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Hb cnm nasilsinHosgeldin ozleemm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hb cnm nasilsinHosgeldin ozleemm.
İnşallah yaaaa.Çok sinir bozucu. Belki de bu yıla direniyordur. Yıl 2016 olunca bi bakmışız hop hooopp eksiler.
Ne kadar da iyimserim
Hah kaçak geldi.Hb cnm nasilsin
Canım nasıl yaptığını yazarmısın kırmızı içeceği merak ettim bendede demir b12 eksik çıktıRica ederim ablacim:) Kilo vermeye baslaynca kansizlikta bas gostereblir o yuzden tedbir kiş icinde iyi :)
Bana arkadas ol beraber yapalim hurmayi:) hurma vardi bu sene mayista umreden getirdm dolabmda var hala o yuzden yapiyimm:)
Cokmu eksikligin var. Ama durumuna gore degisir simdi. Doktor ilac filan vermedimi.. bu gibi seyler problem coksa yuzeysel kalir. Agiz yoluyla filan demir hapi flsn vermedimi. Bende yaptiricam bende de eksiklik var gibi bakalim.Canım nasıl yaptığını yazarmısın kırmızı içeceği merak ettim bendede demir b12 eksik çıktı
Burdayim kizİnşallah yaaaa.
Hah kaçak geldi.
Nerdesin kız sen?
Zuhal abla gidince cok uzuldum yaHosgeldinnn kacaksin hakkaten :)
Cnm yil sonu diye malzemeler gelmedi daha ocakta olcam ameliyati bekliyorum iste cnm bakalim ya.Slm.
Ozlem iyi nolsun bebisbhasta rapor aldim evdeyim canim cok agir atlatiyor hastaligi sen naptin nasilsin bacagin nasil?
Bakalim yeni yil bize iyi gelecekmi?
Ya benim de isinmiyo tahlil yaptırdım herşey tam.Kizlar benimde depo demir dusuktu gecen sene verilen ilaci kullanamadim .
Halsizligim vardi cok
Elim ayagim isinmiyo hkesin bendede kansizlik var
Bana incelmiş gibi gelmedi kız sanki az sis gibi sol taraf.
Evet ya çiçek yaptırmıştı ay o çiçek dünyaya bedeldiValla incecik ve çok güzel görünüyorsun tatlım.
Beni atlamışsın ama affettim
Gözün aydın kız...
Hurma yoğurt kürüne benimde merakım var ya..
Gözün aydın 60lara hoşgeldin...
Gitmeye başlamış asyam..
Dün güzel geçmiştir umarım...
Ohh millette artı yok be ya..
Tebrikler tekrardan bacııım.
Eldiven ve patik ilk musterin ben olurum.Icat edecem elektrikli patik hehe.
Sevindim canım bir yastikta yaşlanın.Evet ya çiçek yaptırmıştı ay o çiçek dünyaya bedeldi![]()
Verdi canım verme, mi demirim 5 çıktı ampul verdi b12 bayaa dülük çıktı çok unutuyordum kendimden korkmaya başlamıştım onun içinde iğne verdi ama bunlar üç ay önce yaptırdım tekrar bir tahlil verssem iyi olacakCokmu eksikligin var. Ama durumuna gore degisir simdi. Doktor ilac filan vermedimi.. bu gibi seyler problem coksa yuzeysel kalir. Agiz yoluyla filan demir hapi flsn vermedimi. Bende yaptiricam bende de eksiklik var gibi bakalim.