- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Ben bu hafta Kilo bildirmediğim için haftaya hesaplamada olmıcamHerkesin bi bombasi var sanirim cumaya.biz yine sondan 3mü olcaz yaaa![]()
İçin rahat olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu hafta Kilo bildirmediğim için haftaya hesaplamada olmıcamHerkesin bi bombasi var sanirim cumaya.biz yine sondan 3mü olcaz yaaa![]()
Hatice bu söylediğine sen inanıyonmuYanliz zuhal abla senin bomba ney merak ettim bak smdi. Yoksa 60 mi oldun![]()
Tek rakib benim diyosun yani abla :) herkes versin ya herkes 1nci olsun 1nciler takimi olsn guzeller takimi:)Ben bu hafta Kilo bildirmediğim için haftaya hesaplamada olmıcam
İçin rahat olsun![]()
Ne biliyim zuhal abla.ummadik taş baş yarar belki gizemli konusuyosundur dedim. Tamam almisin durum netlestiHatice bu söylediğine sen inanıyonmu
Kız 2 haftada Kilo Alma rekoru yaptım diyom
Sen ne diyon
Kız özlem sen iyice kaşındın haaaİcinda 6 ve 0 vardir belki ama yanyana olmasi zuhal ablanin dogasina aykiri kiz.![]()
Belli belliAy susayim ben en iyisi dovcek beni en sonunda
Bugun gene bisey oldu bana hep espiri yapasim var ya![]()
Ne yazıkki öyle cnmNe biliyim zuhal abla.ummadik taş baş yarar belki gizemli konusuyosundur dedim. Tamam almisin durum netlesti![]()
Ne yazıkki öyle cnm
Keşke dediğin gibi olsaydı
Ama ben hızlı almayı becerdiğim gibi vermesinide beceririm
Cuma görceksiniz
Tatlım sen zaten busunMefkurem cumaya kadar oyle menuler yapcamkı bu havada gıttjm sebzemı meyvemı suyumu aldım geldım hazırım :)))
Verirsin abla tabiki.. şu kilomu bi oturtsam ne iyiydi neyse sabir diyelim az kaldi.bu ay 65 lemem lazm.Ne yazıkki öyle cnm
Keşke dediğin gibi olsaydı
Ama ben hızlı almayı becerdiğim gibi vermesinide beceririm
Cuma görceksiniz
Varmı başka tahminnnnn80 oldun galıba![]()
Tatlım sen zaten busun
Niye Doğan'a aykırı hareket edesinki
Bide Size kötü bi haberim var
Eğer ben kaçamak yapmıyosam daha acımasız olurum
Ol bende cok acimasiz olacagm kendime.. sende varsin ol ablaTatlım sen zaten busun
Niye Doğan'a aykırı hareket edesinki
Bide Size kötü bi haberim var
Eğer ben kaçamak yapmıyosam daha acımasız olurum
HahaAcıma bıze hurharca sılkele bızı![]()
Varmı başka tahminnnnn
Şansınızı boşa harcamayın daha fazla
Cumadan önce yok![]()
Ah Ablam ekmek olaydı yemezmiydim ama yoktu akşam doğum gününde azık koydular cantamiza bizde kahvaltıda ekmek yerine yedikGayet hafif olmuş cnm
En azından 1 tüm simiti Yemen gerekmezdi Tatlıcım
1 simit 4-6 dil ekmek değerinde
Biraz merak edin bakalım
Kız 2 Kilo nedirki, o benim için 2 günlük iş
Çok kötü sayılmaz
Ama poğaça yerine 1-2 dil ekmek yeseydin daha sağlıklı olurdu
Kız özlemmmm bidaha öyle kahvaltı görmeyim
Tatlım biz ona diyet demiyoruz
Artık soranlara sağlıklı besleniyorum diyoruz
Neslimmmm hoşgeldin bitanem
Kız seni yamacıma alırsam yukarı doğru hızlı bi Tırmanış yaparız
Ama ben bugün başladım cnm
Bütün cısslar geçen senede kaldı
Akşam evdekiler pizza yerken bende yumurta yaptım yedim
1 lokma cıssa bile taviz yoook
Sende beynini kodla yeni yılla beraber son kez bismillah de
aynen kilolu görünmüyorumm ama var yani karnımda sırtımda hala yağlarımm varHosgeldin cnm özlem bende 26 yasindayim 1 oglum var
Boyun cok iyimis kilolu gorunmuyodursun sen 14 cm fark var arada :-(
ay mefkuremmm sahi kaç kilosun ya ben seni benden çok önce mezun olmussundur sanıyorum en son ben 76 lardayken sen 70 lere geçip beni sollamıştın hatırımda kalan. açıkla catlıcaz vallahiiOhhhh çatlayın bakalım
Söykemicem söylemicem işte![]()
Ayyy zuhal abla alemsin yaaaHadi Mügecim yeni yıl yeni umutlar
Artık zaman kaybetmek yok
Bunları benmi söylüyom![]()