💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Haşlammıs yumurta yanında ekmek pek gıtmıyor bıde hamsılerın kılcıklarını temızlerken bıraz daha küçüldü :)bugun kendımı daha ıyı hısssetım 2 gundur pek aclık hıssetmıyodum bugun acıktıgımı hıssettım yarında ölcüm var :KK17:

Bu arada muska77 muska77 gece yuttum sarmısak bıde en buyuklerınden :KK48:saçlarımının dokulmesı dursun duacınım
Valla 1 ayı geçti Önceden bir taramada dökülen saçın miktarı şimdi 3-4 güne denk..
Kanatlarin ciktimi anacim :KK70:
Uçiciiim yakında :-)
Sporu menunle telafi etmssn. Bnce ki. Keyfnden durmuosun kuzum sporu takma kafana dinlen guzelce
Sağolasın birgülcüm
Ilgnvmis ama bn yapamam herhalde yaaa. Minik yapip mi yutuluo butun mu?
Minicik dişlerdende olur bölsende olur..
Çok şükür yapti bizimki çişini bizim ev düğün yeri gibi oldu valla ilaclarni verdim bide fiitil nasil rahatladi yavrum uyudu biraz terledi simdi keyfi yerine geldi :-) yarinda ultrasonu temiz ckarsa tahlillerle beraber değmeyin keyfimize çok sukur rabbime dua edin kzlar gecmis olsun insallah
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin.

@ilkay80 @EMELinEMELi

ayy o kadar guzel gorunuyosunuz kıı.. Bayıldım gercekten baya fark etmıs.:KK200:

Bende bugun daha ıyıym ıhlamur bıtkı cayı fılan.Vıtamın de alıyorum daha dınc hıssedıyorum sabah tartılmadım.
Yarında tartılmıcam cumaya ıns bıraz olsun atarım odemımı.:KK51:

Menumu vermek ıcın bıraz gec bı saat oldu ama dıkkat edıyorum burdan uzaklastım dıye kacamak yapmıyorum.:KK36:
Sadece suyumu pek fazla ıcemıyorum su sıralar havalar soguk malum.
Daha iyi olmana sevindim canım... Suyu sıcak iç hem tokluk verir..
ya evet abla ya yengem sabah içinde ne var ne yok döktü bana ne diyor biliyormusun sabah kahveye çağarmıştı eski resimlerine baktım geçen sanki eski asya ölmüş seni baştan yaratmışlar, eskiden sen elbisemi giyebilirdim şimdi istediğini giyiyorsun ne güzel oluyor istediğin şeyleri giyebilirsin falan daha hani böyle şeyler söyledi:KK57: böyle kaldım şaşkınlığımı nasıl gizliceğimi elimi ayağımı nasıl koyacağımı şaşırdım daha bi kaç bişey daha söyledi eşime dedi böyle böyle diyor sonra elbiseyi yıkadım böyle oldu eşimde diyor senin başını yemediğine şükret ilk kez bu kadar açık konuştu çok şaşırdım ne yalan söyleyim bi maşallah demedi mübarek
Kız asya oku kendini 11 ihlas, 3 nas, 3 felak,1 ayetel kürsi..
size de cook geçmiş olsun Zuhal abla.hepsi zor yaa hastaneye gidince .hani Allah eksik de etmesin muhtaç da derler ya.

ben de pztden beri işhalim çıkarıyordün hep kızlar.bugün yediklerim karnimda kaldu sukur.sebebi usutmekmis.mikrobik birsey değil.ama hala iyileşmedi tam olarak.
Canan çok geçmiş olsun canım zor bir hafta geçirmişsin..

Günaydın fıstıklar

İlkay teşekkür ederim cnm

Emel tartıya takılma çok güzel gidiyon cnm
Birazda spor eklemeye çalış
Yürüyüş leslie falan

Esra kız ben atlamışım sen mantımı yedin

Defne kremle bacağına masaj yapsan faydası olurmu acaba

Ben hazırlanıp hastaneye gidiyorum kızlar
Sonra görüşürüz

İyi Akşamlar kızlar mesarınızı okudum
Bugün hem erken kalkınca hemde bütün gün sandalyede oturunca koltukta uyumuş kalmışım

Menüler genelde çok güzel

Esra akşam yemedinmi kuzum
Ayrıca bebişe geçmiş olsun. Seninki nekadarlıkdıda meyve suyu dokunmuş

Asya elbise için tabiki olmasa daha iyiymiş ama olmuşla ölmüşe çare yok en azından arkadaşın anlayışlıymış.kız göze geldin haa

Müge eşim kıl dönmesinden ameliyat oldu cnm
Artık bisüre nazını çekecez

Herkese iyi geceler
Yazdm abla ama gormemisin :-) annemdeydim zorla yedirdi 3kasik hindi sote 4-5 kaşık ta ev mantisi

Kızlar benim kociş bana süpriz yaptı
Bugün çıkıyormuş :KK61:
Hastaneye gelecek herkes şimdi eve gelecek
Evdede bisürü iş var
Şimdi kağıtların hazırlanmasını bekliyoruz
Sonra alışveriş, ev temizliği
Bide bişeyler hazırlamam lazım gelen giden için

Geçmiş olsun bitanem
Hem ishal hem kusma varsa mide bağırsak üşütmesi olmuş
Aman bol içmeyi ihmal etme muzda iyi gelir
evet doktor da üşütmekten dedi.yatak odamda yatagın üsnden bi badi giymiştim.az nemli gibi olmuş.o odamız rutubetli gibi.ve oyle okula gittim.o akşam başladı.hiç böyle istifra etmemiştim.cok kötü oldum.şimdi biraz daha iyiyim ama ishal devam ediyor.aman dikkat edelim kendimizi bazen önemsemiuoruz.:KK43:
Gunaydinnnn.

Cananimmm g.olsunn bol su ic arkadasim

:)
saol canım.
Geçmiş olsun canım
teşekkürler ilkaycım.
Tesekkurler cnm 9 aylk
canım.kabız mı oluyor hep.yoksa portakaldan mı oldu.

kızlarrrrrrrrr sabah bir uyandım elbise kurumuş boyanan yer geri beyazlamışşşş elbise eski haline döndüüüüü:KK71::KK71::KK71:
asya dünd3n beri merak ediyorum şu elbise meselesini.geçmişi de okuyamıyorum vaktim yok.bi özet geçsene gülüm:KK51:

Selam kızlar ben olcume gıttım tabı wc cıkamadıgım ıcın ufak bır + var ;) ona degılde kollar 3 cmıncelmıs dıger bolgeler 1 cm devamlı grup derlerıne gırmekten pek kardıo yapamıyodum ordakılerede soyledım grup derslerını aZaltcam dıye son 1 aylık uyelıgım kaldı moralım bozuldu hoca yavaslaması normal kılonda durabılır 5 ay bıttı dedı bacaklarım fecı bır agrı ıcınde ust ust ustte 2 grup dersı hatta 3 oldugu oldu ama demekkı ıdda ettıklerı gıbı bana yaramadı ben yıne bıldıgım gıbı yapıcam kardıo yonelcem haftada 2 grup dersı gırcem bugun teyzrm yemege sınemaya goturcek aksam belkı dısarda yerım aksam menu veremeyebılırım ıznınızle bugun bana kızabılrısınız kardesım super bır sofra kurmus yarın + çıkmam inş ;)

Back
X