💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kendimi tanitayim hemen. 2 çocuk annesiyim 5 yasinda kizim ve 1.5 yasinda oglum var emiyor. Emziriken istahim cok aciktir. Kilo vermem zor oluyor bu yuzden. Daha yeni adet oldum. 2. Ayim cok şükür. Ebeyim ama çalışmiyorum. Zayiflamak istiyorum 80 kiloya hatta 79.6 kiloyu görüp tekrar 87 olmak felaket moral bozucu. Sizleri azimli gordum.hepinizin maşâallah i var.
Boyum 171 hedef ise 62 olmak. 9 temmuz da gorumcemin düğünü var o vakte kadar izne falanda gitmeyecegiz. 5. Takima yazdim ama oraya yazmayacagim. Dogu da oldugumuz icin net problemi yasiyoruz ara ara.
Hoşgeldin canım. İnsallah hep beraber veririz.

Selamlar arkadaşlar. Ben Nur Sema. Aranıza yeni katiliyorum. 167 boyunda 87.5 şu anki kilom. 28 yaşındayım, çocugum yok. 1.5 senelik evliyim. Asıl meslegim avukatlik ancak 1 senedir yapmıyorum. Düzenli menü paylaşırım. Hemen hemen hergün az yada çok spor da yaparım.
Hoşgeldin canım bende defne
38 yasında iki çocuk annesiyim.

Kendimi tanitayim hemen. 2 çocuk annesiyim 5 yasinda kizim ve 1.5 yasinda oglum var emiyor. Emziriken istahim cok aciktir. Kilo vermem zor oluyor bu yuzden. Daha yeni adet oldum. 2. Ayim cok şükür. Ebeyim ama çalışmiyorum. Zayiflamak istiyorum 80 kiloya hatta 79.6 kiloyu görüp tekrar 87 olmak felaket moral bozucu. Sizleri azimli gordum.hepinizin maşâallah i var.
Boyum 171 hedef ise 62 olmak. 9 temmuz da gorumcemin düğünü var o vakte kadar izne falanda gitmeyecegiz. 5. Takima yazdim ama oraya yazmayacagim. Dogu da oldugumuz icin net problemi yasiyoruz ara ara.
Hiii hain herm yazdım hem gelmiyon ha!
Küstüm sana!! :(

2 hafta oldu galiba leslie gibi bişş yapmayalı.dışarı zaten çıkamıyrm cocuk yeni iyileşti.neyse bugü şeytanın bacagını kırdım.1 millik les yaptım.:KK49:
bebeğim:KK46: iyileşti
kayınvalidem gitti
ben de iyiyim elhamdülillah:KK28:
bahaneler bitmiştir inşallah.tam gaz devam:KK55:

2 hafta oldu galiba leslie gibi bişş yapmayalı.dışarı zaten çıkamıyrm cocuk yeni iyileşti.neyse bugü şeytanın bacagını kırdım.1 millik les yaptım.:KK49:
kayınvalidem gitti
Ohhh maşallah güzelim dediğin gibi hiç bi engelin kalmamış

kayınvalidem gitti
Hadi gözün aydın canancım.
Artık hiç kaçarın yok... ;)

Selamlar arkadaşlar. Ben Nur Sema. Aranıza yeni katiliyorum. 167 boyunda 87.5 şu anki kilom. 28 yaşındayım, çocugum yok. 1.5 senelik evliyim. Asıl meslegim avukatlik ancak 1 senedir yapmıyorum. Düzenli menü paylaşırım. Hemen hemen hergün az yada çok spor da yaparım.
Hoşgeldin canım emin ol doğru yerdesin be de 35 yaşında iki çocuk annesiyim aynı kilolardatız bende yeni katıldım çookk memnunum bı kez başaracağım :)

canım benim hoşgeldin bende 5. Takımdayım neden devam etmiyceksin oranın ortamıda çok güzel aynı kilolardayız sen yaparsın azimlisin başaracağından eminimmm

Hadi gozun aydın

Naber fıstık?

Romatizma canım.

İzin senin benim tarafında sorun yok fazlasıyla hakettin.

Bugun slondakılerede dedı. Ben eskıaı gıbı kardıo cougunluk yapcam bana daha ıse yarıyor ne zmandır dısarda yemıyorum abartmam ama bugun yerım

Kizzz.ozlem ne yicen aksammm bak yarin tarti varrrr :-)

Saka saka sen bilirsin tatlim.eglenmene bakkk.

Zuhal.ablammmm allah.kolaylik versin

Birgulll sen.beni niye onemsemiyosun kac gundur sana yaziyorum. :KK43:

Kustummmm

Bılmem 6 gıbı bulusuruz heralde abartmam ama bılemıyorum artı cıkarsam verırsıznız ceza kabulum :) :KK48:zaten hocada ıncelme kılo yavaslar nırmal 5 ay sonu dedı kafaya takmamaya calısıykrum ama

kızlar ben menümü vereyim kuaföre gidiyorum akşam geç saat uğrayabilirsem uğrarım resimde çekip katarım size görmeniz için:KK66:
sabah
1 çay bardağı lor peynir
8 yeşil zeytin
1 salatalık
1 köz biber
yeşilçay

ara
bitkiçayı

ara
1 elma

ara1 bardak tarçınlı süt

akşam
4 yk menemen
1 çay bardağı lor

su 1,5 lt
spor yok sonrasında da bişey yemem kızlar hadi çokk iyi bakın kendinize

kızlar ben menümü vereyim kuaföre gidiyorum akşam geç saat uğrayabilirsem uğrarım resimde çekip katarım size görmeniz için:KK66:
sabah
1 çay bardağı lor peynir
8 yeşil zeytin
1 salatalık
1 köz biber
yeşilçay

ara
bitkiçayı

ara
1 elma

ara1 bardak tarçınlı süt

akşam
4 yk menemen
1 çay bardağı lor

su 1,5 lt
Menüm güzel canım iyi eğlenceler resimleri merakla bekliycem

sabah
1 çay bardağı lor peynir
8 yeşil zeytin
1 salatalık
1 köz biber
yeşilçay

ara
bitkiçayı

ara
1 elma

ara1 bardak tarçınlı süt

akşam
4 yk menemen
1 çay bardağı lor

su 1,5 lt
Afiyet olsun asya..
İyi eğlenceler..
Arada kendini oku kız nazar neyim değmesin. ;)

Back
X