💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

gülüm şimdi bugün bizim aile dostumuzun düğünü var arkadaşım abiyesini getirdi benimde huyumdur birinden elbise bişey alırkende yıkar giyer verirkende yıkar ütüler veririm abiyeyi yıkadım beyaz yerine mor tarafın boyası bulaştı çok üzüldüm sağolsun arkadaşım kız tek kötü kelime etmedi ama bana dert oldu elbise kurudu sabah kalktım bir baktım geçmiş boyanan yer geri beyaz olmuşş:KK9:havalara uçtummmm
hımmm iyi hadi gecmiş olsun canım.:KK68:yenge
in dediklerine coook sevindim asya.
Hadi gözün aydın canancım.
Artık hiç kaçarın yok... :KK66:
evet.hazırım inşallah defne.:KK19:
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın:-)
Kız naptı biliyonmu?
Takıma yazdı gelecem dedi sonrada buraya vazgeçtim dedi...:KK34:
2 2.5 sene kadar önceydı ben de bi takıma yazmıştım birkaç hafta.takımı hatırlayamıyorum ama kaptanın adı ebru idi.yoksa 5.takım mıydı ki:KK70:

evet.hazırım inşallah defne.:KK19:
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın:-)
Kırılsın anasını satayım. :KK51:
2 2.5 sene kadar önceydı ben de bi takıma yazmıştım birkaç hafta.takımı hatırlayamıyorum ama kaptanın adı ebru idi.yoksa 5.takım mıydı ki:KK70:
Bilmem ben mayıs yada hazirandı galiba takıma katıldığımda..
Gel anam sende bize gel herkese yer var..:KK39:
İlkayda bizde..

2 hafta oldu galiba leslie gibi bişş yapmayalı.dışarı zaten çıkamıyrm cocuk yeni iyileşti.neyse bugü şeytanın bacagını kırdım.1 millik les yaptım.:KK49:
bebeğim:KK46: iyileşti
kayınvalidem gitti
ben de iyiyim elhamdülillah:KK28:
bahaneler bitmiştir inşallah.tam gaz devam:KK55:
Hadi gecmis ola kuzum

Sebzelerimi aldim yarin baslarim menuye bide gecen hafta pazar yapamadim ondan yicek bisey bulamiyom
Kizlar cnm kiymali borek istiyo cok 65 te yicem insallah
Borekcilerden gecerken burnumda tutuyo:-)
Ay bn de bi gn kalori hesabi olmadn yemek istiorm pizzaydi kestaneydi tatliydiii. Felekten bi gun calicam da 75 olnca yapablrm belki odul niyetine:)

Sende bize gel canım 5. takımdayım ben..

Gülüm erkekler katılmasada bana hayat kadının omuzlarında..
Ve her dönemde kadın daha çok yoruluyor.
Belli bişey yok dimi?
Aynen öyle abla bazı dönemlerde o yükü çok hissediyorum çocuklar ev gecim yordu galiba biraz bugün de fazla dusundum bunları

Aynen öyle abla bazı dönemlerde o yükü çok hissediyorum çocuklar ev gecim yordu galiba biraz bugün de fazla dusundum bunları
Fazlada takma be gülm..
Kısmetinde yoksa dayak bile yiyemezsin derdi rahmetli dedem..

Esim de dalga gecio walla yoksa iknci mi gelio die de allah isteyenlere versn:)) bn ara ara bisilere sariyirum zatn bu aralar da eksiye taktm fena
Vışşş kız bi test yaptır bu ne ekşi mekşi..

Slm kzlar yeni geldim dr den tahlili temiz ckti bobreklerde buyume var demistim onlarda snrn altna dusmus cok sukur 15aylik olunca bidaha takibi yaplcak simdilik skntmz kalmadi butun huysuzlugu dis ckarcak ondan e bide tabi babannesinin verdigi portakaln suyu gaz yapmsti hepsi birlesince kiyameti kopartti tabi ama simdi iyi cok sukur yeni uyuttum dinlensin yavrum
Gozun aydin tatlim
A
Rabbim bebelere dert vermesin ya anlatamiyolar insan uzuluyo elden bisey gelmiyo hadi gecmis olsun

kızlar ben menümü vereyim kuaföre gidiyorum akşam geç saat uğrayabilirsem uğrarım resimde çekip katarım size görmeniz için:KK66:
sabah
1 çay bardağı lor peynir
8 yeşil zeytin
1 salatalık
1 köz biber
yeşilçay

ara
bitkiçayı

ara
1 elma

ara1 bardak tarçınlı süt

akşam
4 yk menemen
1 çay bardağı lor

su 1,5 lt
spor yok sonrasında da bişey yemem kızlar hadi çokk iyi bakın kendinize

Guzel cnm menun
İyi akşamlar bende veriyim menumu
Sabah
1 bardak ılık limonlu su
Kahvaltı
2 yumurtala 2 kaşık lor peyniri yağsız tavada yaptım
1 domates
1 bardak yeşil çay
Akşam
1 kase şehriye çorbası
1 kase yoğurt
1 tabak yeşil salata
Su
3 litreye ulaştım
Spor
Maalesef yok
Yerinden kalkmak istemiyorum çok halsizim ruh halim hiç iyi değil:KK42:
Cissiz devam ediyoruz
:-)

Hosgeldin umarim pes etmezsun cocukta buyumus hedefinde var yaparsin

yok canim Allah in izni ile bozmak yok. Bahanemde kalmadi zaten... seni seviyorum canim. Her zaman desteksin.

Hoşgeldin canım. İnsallah hep beraber veririz.

Sagol canım sen de çok guzel kilo verdin takip ediyorum.

Ben Zühal cnm 44 yaşındayım

Öğünlerinde doğru şeyleri doyuncaya kadar yersen kaçamak yapmanı engeller
Böylece emzirmeni avantaja çevirebilirsin

Sen bizim ablamizsin o zaman desene. Ben 28 yasindayim. Yarin sabah bildirimimi yapacagim ve duzenli menulerim olacak.

Back
X