💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

yok canim Allah in izni ile bozmak yok. Bahanemde kalmadi zaten... seni seviyorum canim. Her zaman desteksin.

Sagol canım sen de çok guzel kilo verdin takip ediyorum.

Sen bizim ablamizsin o zaman desene. Ben 28 yasindayim. Yarin sabah bildirimimi yapacagim ve duzenli menulerim olacak.

Sağol canım bırakmanı gercekten ıstemem

Kız naptı biliyonmu?
Takıma yazdı gelecem dedi sonrada buraya vazgeçtim dedi...:KK34:

Canim gelirim ama ola ki internet kesintisi oldu. Ya beni atarlarsa:mad:
Yoksa kati kurallara ihtiyacim var yani

Sihirlielma tatlitambak slm nasilsiniz?

Ebrunun grup hepmi geliyor nne ebruyuda cagirsak :-)

Iyidir canim. Ben muska77 muska77 sayesinde gordum burayi baktim herkes super kilo vermis sonra bizim kizlar da burada. Harikasiniz...
2016 da bu garibani da zayiflatin amaEn Büyük KK

Canım benim bende seni merak ediyordum napıyor nerede diye herşey yolundamı

Canim hersey yolunda derken neredeyse 2 aydir hastalikla ugrasiyoruz kizim oglum esim ben sonra yine kizim. Allah beterinden esirgesin ama bu surec yorucu oluyor. Hastlaiklar bitsin baslicam diye diye baslayamadim. Biri iyilesince oteki hast oluyor.daha da kilo almak istemiyorum

Slm kzlar yeni geldim dr den tahlili temiz ckti bobreklerde buyume var demistim onlarda snrn altna dusmus cok sukur 15aylik olunca bidaha takibi yaplcak simdilik skntmz kalmadi butun huysuzlugu dis ckarcak ondan e bide tabi babannesinin verdigi portakaln suyu gaz yapmsti hepsi birlesince kiyameti kopartti tabi ama simdi iyi cok sukur yeni uyuttum dinlensin yavrum

Gecmis olsun

Menüm
8,00
3 dilim çavdar/1 haş. yumurta/peynir/1 çay kaşığı reçel
14,30
2 mercimek köftesi (oğlun dysania nın msjını gördü aşerdi :-) )/kıvırcık
19,00
2 çorba kaşığı musakka/1 çorba kaşığı bulgur pilavı/1 mercimek köftesi
su 2 olur

Senin menulerde ekmek gormezdim once den sanki .

Slm kzlar yeni geldim dr den tahlili temiz ckti bobreklerde buyume var demistim onlarda snrn altna dusmus cok sukur 15aylik olunca bidaha takibi yaplcak simdilik skntmz kalmadi butun huysuzlugu dis ckarcak ondan e bide tabi babannesinin verdigi portakaln suyu gaz yapmsti hepsi birlesince kiyameti kopartti tabi ama simdi iyi cok sukur yeni uyuttum dinlensin yavrum
GÖz'ün aydınnnn

Kızlar menumü yazayım. Akşam yemeğini yemedim ama akşam eşime ders çalıştırıcam sinavları var haftaya. Şimdiden menumü yazayım
Kahvaltı 10.00
2 yumurta, 3 mantar, 1 çatal peynirden omlet

Ara 1 kase şekersiz kayısı elma hoşafı

Ara 1 mandalina, 1 lokma ekmek

Akşam 2 servis kaşığımenemen (kışlık hazırladım az yağlı)
3 kaşık yoğurt
1 kase salata

Su 2.5 litre
Spor 25 dak leslie
25 dakika nivea body
5 dakika koşu
Sporun hepsini arka arkaya yaptım.

İyi akşamlar acıcı degıl menum :(

Gece sarmısak yuttum kahvaltı yok cubku spora aç gıtmem olcum yaptırmam lazımdı bacagım agrıyor zorladım dıye galıba spor az oldu :(

Spor
40 dk plates
10 dk elıptek
10 dk bisiklet

13:00 4 yk sucuklu omlet, 2,5 dılım cavdar,1 çay kaşıgı fıstık ezmesı,1 kk peynır ,1 dılım salam

Akşam 18:00 1 kase mercımek,1 kase salata

Su 2 lt

Sinema saatı ılerı atıldı bende sabah zaten çok yedım daha gec saate bırakmak ıstemedım

iiyi aksamlar hanimlar.. nasilsinz gorusmeyeli..
Ben yarin bildirim yapmicam zuhal abla :( :(
Regl haftam olmam lazm şu siralar..
Hic saglikli bi kilo cikmiyor meto tutuyor herseyi.
Suyu bile..
Insallah menuye devam.. kilo bildirimi regl bitince yapicam insallah..

Back
X