💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bende son 3 haftanın özetini geçeyim
Nasıl Kilo Alma rekoru kırılır görün sizde

Ayrılmadan 73.5
2 hafta yiyip içince 76 -77 civarıydım
Yılbaşında iyice azıtınca
1 Ocak Cuma 79.5
Bugün 76.8
Fark 2.7

Pro günlerinden pek verim alamadım nedense yoksa daha fazla eksi bekliyodum
Bu hafta NORMAL menüyle devam edecem
Belki tartı öncesi 1 gün detoks yaparım
Ablacım şu detokslari bana da öğretseniz. Valla menuler ortada eşim dahi acıyor bana. Bu kadar az yerken nasıl bu kadar yavaş verirsin diyor. Ağlıcam artık. Benim 20 günde 3 kilo vermem gerek veremiyorum. Çok stres oldum.

geçmiş olsun ablacımmm

Çok çok geçmiş olsun defne guzel haberlerıne çok sevindim:KK15:

Geçmiş olsun canım. İyi yapmışsın gitmekle.

G.olsun

Gecmis olsun Kuzum ya bacak zor cnm ya bende bugun sokulmus kaldirima carptim ayagimi aklim cikti allahtan bisey olmadi dizime .incitirsem ameliyata almazlar hemen sisiyo cunku

Defne çok geçmiş olsun cnm iyi yapmışın dr gitmekle
Hepiniz sağolun kızlar akşamdan kötüledimiyice..
Topal falan yürüyodum saat 23den sonra ağrı azdı ayakta duramıyordum benim adam beni taşımaktan iki kilo vermiştir kesin.

Ayrılmadan 73.5
1 Ocak Cuma 79.5
Bugün 76.8
Fark 2.7

Ben 80 demıstım ama kendı dedıgıne bıle ınanamadım nıye boyle hızlı kılo alıyoru bıraz bırakmaya gelmıyor

Ablacım şu detokslari bana da öğretseniz. Valla menuler ortada eşim dahi acıyor bana. Bu kadar az yerken nasıl bu kadar yavaş verirsin diyor. Ağlıcam artık. Benim 20 günde 3 kilo vermem gerek veremiyorum. Çok stres oldum.
Tmm kuzum hem menüne hem sporuna daha dikkat edecem
Kafam bi sakinlesin, haftada 1-2 gün senin için bişeyler düşünelim
Önce bi sağlık sorunun varmıydı
Kan testi yaptırdınmı
Troid, vitamin eksikliği, kansızlıkta Kilo vermeye engel

Tmm kuzum hem menüne hem sporuna daha dikkat edecem
Kafam bi sakinlesin, haftada 1-2 gün senin için bişeyler düşünelim
Önce bi sağlık sorunun varmıydı
Kan testi yaptırdınmı
Troid, vitamin eksikliği, kansızlıkta Kilo vermeye engel
Yaptırdım herşey temiz çiktı. Son bir kadin doğuma gidicem. 2 aydır regl gecikiyor. Gideyim birşey mi var. Eskiden polikistikover vardı. Yine mi oldu.

Ayrılmadan 73.5
1 Ocak Cuma 79.5
Bugün 76.8
Fark 2.7

Bacım biz seninle niye böyleyiz elalem cozutuyo 400+500 gr alıyo
Biz 3-4 kilo :(

Bacım biz seninle niye böyleyiz elalem cozutuyo 400+500 gr alıyo
Biz 3-4 kilo :KK43:

Benım kardesım gece 12 de cıkolata makarna yer dun kat kat gıyılı tartıldı akşam 51 cıktı aksamları bazen tartılıyor 49 cıkıyor sabah ac tartılsa ne cıkıcak acaba oda 3,4 kılo almak ıztıyor ama alamıyor troıdlerı maşallah ıyı calısıyor

Benım kardesım gece 12 de cıkolata makarna yer dun kat kat gıyılı tartıldı akşam 51 cıktı aksamları bazen tartılıyor 49 cıkıyor sabah ac tartılsa ne cıkıcak acaba oda 3,4 kılo almak ıztıyor ama alamıyor troıdlerı maşallah ıyı calısıyor
Ne gıcık dimi?
Benimadamda aynı..
Sinir oluyorum adam bi yemekten önce tartıldı bide 1 ekmeği gömdükten sonra sonuc +200 gr ben yesem +1 çıkardım kesin..

Sinir oluyorum yiyip yiyip kilo almayanlara, sinir oluyorum çok hızlı kilo verenlere.
Bende bende..

:KK48: arada bizde öyle sinir oluyoruz özlemlee:KK70:

Kardes falan gozum gormuyor bazen :KK48:b

Ne gıcık dimi?
Benimadamda aynı..
Sinir oluyorum adam bi yemekten önce tartıldı bide 1 ekmeği gömdükten sonra sonuc +200 gr ben yesem +1 çıkardım kesin..

Bende bende..

Aynen yedıklerımı kalorı programına gırıyorum alarm verıyor tek ortak noktamız bazrn oda kıyafet bulamıyor xs gıcık oluyor bende guluyorum kızıyor bana kıZıyor sabah bınkalkcan 60 sın dıyorum tovbe dedırtene kadar tepemden ınmıyor :KK48:

Kardes falan gozum gormuyor bazen :KK48:b
Aynen yedıklerımı kalorı programına gırıyorum alarm verıyor tek ortak noktamız bazrn oda kıyafet bulamıyor xs gıcık oluyor bende guluyorum kızıyor bana kıZıyor sabah bınkalkcan 60 sın dıyorum tovbe dedırtene kadar tepemden ınmıyor :KK48:
Alemsin kız xs ha vay anam vay...
Allahım small görelim yeter duy sesimizi :)

Ya bende çok duyuyorum bu ara.. Bu gji ile altın çilek aynı şey değil demi özlem?

Onları bılmıyorum kurt uzumü dıyede gecıyor kabızım dıyınce onu soyledıler ıstah kapatıyormus tatlı ıstegını azaltıyormus en cok cınko kalsıyum baya ıyı tarafı var bıde gi düşük şeyler yemem lazım 1 hafta denesem dıyorum

Back
X