💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Dün tahlilimi aldim vitamin şeker troid hepsi normal cikti. Ama hafif kansizligm varmis. Tam da doktorun ye dedigi seyleri yillardir duzenli dogru durust yemeyen biri olarak..
Mandalina portakal kirmizi et.(aram yok)
:)
Demir şurubuna basladim 3 ay kullanicam.insallah kilo yapmaz istah acmaz.
Bu arada demir eksikligi olan kilo veremez zorlasirmis vermesi bunuda ilk defa duydum.pancar kuruyemis kirmizi et ve bitakim meyveler alinmasi sart.ben sakiniyodum birazda ama artk bnlardan yemedklermi yicem kirmizi eti kofte olarak sadece :)
Tatlim halsizlik varmi sende

Sagol abla.. ben hic sevmemki yaa oöğ. Et yemem anca kofte. Onuda kim yapck surekli:) bakalimm zaten etle aram hic yok.ben cay hic icmemki ablacim.kahvaltida bile
ben 1 kilonkıyma alıp köfte yapıp atıyrm donndurucuya .küçük kğçük bölerek tabi.
bende de kansızlık vardı 11.1 ey ükselmiş iyi.hem kilo verdim hem değerlerim artmış şu 1 senwde.soğuk sıkım keçi botnuzu pekmezi de deneyebilirsin hatice.

Gunaydinnnnnnnnnn.

Kizzzzz birgul hanim ve ozlem hanim (misafir) kizzz sizin sacinizi basiniz yyolarim :-)

Ben o menulerle ayda 6 kilo verdiydim naberrrrr :-)

Size kayseriden dil cikarttim gordunuz mu? Neyse birazdan kahvatiya gidicez biraz yiyim de eksiye duseyim :-)
Gıcık kadun seni.
Aklima geldiysen haçan benum ne suçum var da :D

Hosgeldn aysegul:) birgul bn de. Bu arada ne icin gun sayiyirsun merk ettm:)

Ay onu degistireyim yaaa. 1 ocakta diyete baslayacaktim. Kasim aralik diyet yapmaya calistikca daha da battim. O yuzden 1 ocaga kadar gun sayiyordum. Ama dun baslayabildim diyete.
Ve bugün ki menum guzel olacak insaallah

Herkese kocamannnnnn gunaydin :KK200::KK200:
Ben dusmedim pazar tuzaklarina
Aaaaa bugun cumartesu pardon.
Oglumla gezmeye gitcez birazdan dinazor ve surungen hayvanlari ziyarete.
Yanlardan yarimsar kilo kaptirasam yeter sanirim sabaha ben 60

o nasıl oluyo kız öyle.yanlardan falan.
inşallh dediin gibi olur. :)))

Çok teşekkür ederim.
Zaten 2008'den beri her kış oluyor ablam kalıcı çözüm bulamadım şuna :KK43:
Sıcak şeyler içiyorum ablacım ama zencefil bal aklıma geldiği halde yapamadım.
Birazdan yapayım o iyi geliyor cidden.
çokk geçmiş olsun canım aman dikkat et taze zencefil çayıda çok iyi geliyor bu arada ben çocukların odasına bir tane kabuğuyla soğan koyuyorum nezle grip mikrobunu toplıyormuş bir hafta sonra değiştiriyorum çok ilginç daha hiç hasta olmadılar şükür deneyin derim

Günaydın kızlar ıki gün önceki zumba beni perte çıkardı sıcak vucutla eve kosturunca boyun sırt tutuldu. Kipirdayamiyorum. Dün çok düşündüm. Ve bilinç altıma sordum bundan sonra beni zayiflatacak mısın? Evet dedi. 3 ayda Zayıflamam lazım bana yardım eder misin ? Yine evet dedi.
Bu yöntemi sizinle paylaşmam lazım bilinç altiniza soru soruyorsunuz ve cevap veriyor.
Ellerinizi açık bir şekilde masaya ya da bacağını koyun.isaretparmaginizi( sag) 10 kez evet diyerek kaldırıp indirin sonra sol Basparmaginizi Hayır diyerek 10 kez kaldirip indirin. Sonra bilinç altiniza istediğinizi sorun. Sağ isaret parmaginiz evet sol işaret parmaginiz hayiri temsil ediyor ve hareket ediyor sorduğunuz soruya cevap veriyor
Çok ilginç ama bende beceremedim bilinç altım beni dinlemiyo:)
ben 1 kilonkıyma alıp köfte yapıp atıyrm donndurucuya .küçük kğçük bölerek tabi.
bende de kansızlık vardı 11.1 ey ükselmiş iyi.hem kilo verdim hem değerlerim artmış şu 1 senwde.soğuk sıkım keçi botnuzu pekmezi de deneyebilirsin hatice.
nasıl yüksettin canım ilaçlamı doğal besinlerlemi

Canim.benim de hedefim 80 14 subata
Oooo hedeflerimiz aynı hadi bakalım kim önce yaklaşacak:)

Biraz bizimkilerden de götüreydin zavallı hayvancıkların karnı doyardı :KK48:

Selammmm

Zuhal ablam bugun oglum 1 yasina girdi bizde kahvaltiya gittik evet yedim.yalan.soylemeyim ama artik bisey yemen yatina kadar saat 10.30 du 11.30 da kalktik ablama ugradim bebisimizi gorduk evdeyim.

Reyhannn g.olsun canimsinnn oksurk.icin karaturp bal yapiyolar bi dene :)

Bugün nasılsın tatlım
Defnem 2 bacağındamı şiş yoksa birimi
Sağ bacagim.
Bugün daha iyiyim.
Basarken hafif bir acı kaldı sadece.

günaydınlar:KK68:

defne dün okudum ama yasamadım.coook geçmiş olsun.felç riski falan mı demişti doktor.ciddi bir durum var sanırım.nen var kuzum.
İltihaplı eklem romatizması sonucu sakatlık oluyor kiloluysan özellikle.
Onun için sakatlık riskini atlatmissin dedi Dr.
Sağol tatlım.

Günaydın kızlar nasılsınız?
Umarım hepinizin keyfi yerindedir.
Ben kaç gündür yataktan çıkamadım.
Akciğer enfeksiyonum var öksürükten boğuldum kaç gündür.

Bugün kazınarak da olsa çıktım yataktan çok sıkıldım çünkü.
Buraya da yazamadım ne zamandır.

Hastalandığımdan beri beslenmem bozuldu.
Su içemedim, hareketsiz kaldım.
Umarım toparlayınca kaldığım yerden devam edebilirim.
Canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine.

Selammmm

Zuhal ablam bugun oglum 1 yasina girdi bizde kahvaltiya gittik evet yedim.yalan.soylemeyim ama artik bisey yemen yatina kadar saat 10.30 du 11.30 da kalktik ablama ugradim bebisimizi gorduk evdeyim.

Oglusunun doğum günü kutlu olsun.
Allah hayırlı uzun omur versin.
Hep sağlıklı ve mutlu olsun inşallah.

Selammmm

Küçük adamının yaş günü kutlu olsun tatlım daha Nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah

Akşamda bişey yememezlik yapma cnm
Salata Yoğurt ye en azından

Back
X