- 17 Aralık 2015
- 292
- 1.089
- 28
- 33

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagolasiniz kızlar uğraştiniz benimle hakkınızı helal edin.muska77 yok canm tamamen brakma biz sensiz naparz snra :-( cok bunaldysan biraz ara ver toparla kendini tekrar don bence hem kendini denemis olursun bende 1aydr hep kacamak yapyorum duzenm bozuldu canmn istediginide iyiyorum valla 5ayda olmazda 1senwde zayflarm diyorum cunku boyle yapmazsam bunalrm ve brakrm eskisi gibi yrrim siserim cnku dun misal ayranla gecirdim gunu kesin farktmistir tartda dedm ama farketmemis kv de gece 11:30 da garniturlu makarna getirdi benim kocis bir guzel yedi bende sabah kalktgmda 8de kahvalti yerine 5kask ondan yedim nefis cunku bu dolmannda tadna varamadm zaten 12dede 3tane dolma yedim tabi sirf pirincten yapmamstm bulgurla karsk simdide kayisi kaynattm sekersiz aksama kadar onu icicem yani cann cekince abartmadan erken saatte ye tatlim bunaltma kendini
![]()
Nedemek canm niye toplandk biz burda birbirimize destek olalm motive edelim diye ben simdiye kadar kackere diyete baslayp brakmstm kackere verdim geri aldm burasi ve sizler cok iyi geldiniz bana ben tesekkur ederim helalihos olsun hakkm varsa sizlerde helal edin hakkinizi herkez birbiri icin caba sarfediyo :)Sagolasiniz kızlar uğraştiniz benimle hakkınızı helal edin.
Varsa helal olsun canım.Nedemek canm niye toplandk biz burda birbirimize destek olalm motive edelim diye ben simdiye kadar kackere diyete baslayp brakmstm kackere verdim geri aldm burasi ve sizler cok iyi geldiniz bana ben tesekkur ederim helalihos olsun hakkm varsa sizlerde helal edin hakkinizi herkez birbiri icin caba sarfediyo :)
Lafa bak veda eder gubı ne ugrastık sende bızımle ılgılenıyosun asıl sen helal etSagolasiniz kızlar uğraştiniz benimle hakkınızı helal edin.
Yok veda etmem size.Lafa bak veda eder gubı ne ugrastık sende bızımle ılgılenıyosun asıl sen helal et
Yok veda etmem size.
Diyet yapmasamda sizden ayrılamam.
Ne demek tatlım helal olsun.
Çok seviyorum kız sizi...Yorulman cok normal ben 12 kıloda yoruldum![]()
Ordada salata mı yiycezBulusup yemeye gidelim![]()
Günaydınn kızlarrmuska77 geçmiş olsun canım hastayken daha nazlı oluyorlar özel ilgi bekliyorlar...
bende antibiyotik gereksiz kullanmaya karşıyım ama bazo durumlarda kullanılmalı gerçekten yoksa geçmiyor bir göğüs hastalıkları uzmanına git bence canım çok geçmiş olsun
yaaa bebde çok istiyorum ama yatırmıyorlarrr
haberlerini bekliyoruz Reyhanım
Gecmis olsun canim habersiz birakma bizi
Gecms olsn cnm. Sonclari ciknca hbr edersin.
Çok atmış ya 19 şubat neymiş..Canım gereksiz antibiyotik kullanımı zaten çok zararlı.
Ben de gerek olmadıkça kullanmam ama şu durumda mecburum yani
Çok teşekkürler hepinize.
Saat 11'de gittim. Epey test yapılması gerekiyor ama hastane kuralları bütün testlerin aynı anda yapılmasına müsade etmedi.
Bugün adetin 3. günü olduğu için kadınsal hormonlar vs için 4 tüp kan verdim.
10 gün sonra tekrar gidicem ve bugün bakılamayan değerlere bakılması için tekrar kan vericem.
Ultrason sırası da epey kalabalık. Ultrason randevumu taaa 19 şubata yazdı
Bugünkü test sonuçlarının bir kısmı öğleden sonra bir kısmı da 10 gün sonra çıkıyor.
Doktor hanım tüm değerleri ultrason olduğun gün birlikte değerlendirelim dedi.
Yani 19 şubatta belli olacak her şey.
Eşim keşke özele gitseydin dedi ama fakülteye gittim ben.
Burada sadece 1 tane özel hastane var ve ben oradan çok memnun kalmadım.
Böyle işte kızlar.
Çok atmış ya 19 şubat neymiş..
Hayırlı haberler alırsın umarım..
Ne diyeyim her işleri böyle..Ben de çok şaşırdım duyunca ablacım 19 şubata 1 aydan fazla var
Araştırma hastanesi diye öyle olmuştur dedi eşim ama bilmiyorum artık.
Yok tatlım burdada herkes hedefine ulaşmadan sayfayı kapatmak yokHurmayj ben sutle yaptım cok yoruyor bence yarın normale don sen bılırsın ama ben bıraksam bır haftada 5 kılo alırım :) kesın
Mefkurem burayı bırakmada sakın
![]()
Zaten yalnız başarabilseydik şimdiye kilolu olmazdık cnmAyni ben işte canim. Iyiki sizi buldum yaaa birakmak yok bakalim. Daha cok kilolar verecem sizinle ama yaa... ben o h8ssi cok iyi bilirim
Slogan tanıdık geldiZaten yalnız başarabilseydik şimdiye kilolu olmazdık cnm
Her zaman hep destek tam destek
Neyse en azından bi atım attın tatlımCanım gereksiz antibiyotik kullanımı zaten çok zararlı.
Ben de gerek olmadıkça kullanmam ama şu durumda mecburum yani
Çok teşekkürler hepinize.
Saat 11'de gittim. Epey test yapılması gerekiyor ama hastane kuralları bütün testlerin aynı anda yapılmasına müsade etmedi.
Bugün adetin 3. günü olduğu için kadınsal hormonlar vs için 4 tüp kan verdim.
10 gün sonra tekrar gidicem ve bugün bakılamayan değerlere bakılması için tekrar kan vericem.
Ultrason sırası da epey kalabalık. Ultrason randevumu taaa 19 şubata yazdı
Bugünkü test sonuçlarının bir kısmı öğleden sonra bir kısmı da 10 gün sonra çıkıyor.
Doktor hanım tüm değerleri ultrason olduğun gün birlikte değerlendirelim dedi.
Yani 19 şubatta belli olacak her şey.
Eşim keşke özele gitseydin dedi ama fakülteye gittim ben.
Burada sadece 1 tane özel hastane var ve ben oradan çok memnun kalmadım.
Böyle işte kızlar.
Sabah ola hayrola DefnemMenüm
9,00
1 kase tarhana
14,00
1 Kase tarhana
16,45
1 kase tarhana/1 kepçe patates yemeği/salata
Su 2 litre
Spor yok
Valla artıysa artı umurumda değil canım. Boşver..Sabah ola hayrola Defnem
Zaten ödemin çoğu gitmişti