💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

kızlar menümü vereyimm

sabah
yarım çay bardağı lor
5 zeytin
1 salatalık
1 yumurta
çay

ara
1 fincan sütlü kahve(şekersiz)

öğle 2 kaşık kısır
salata(arkadaşım o kadar ısrar etmesine rağmen kısırı 2 kaşık aldım)

ara
2 çay(çayın yanına kek poaça çıkardı arkadaşım ama yemedim)
1 portakal

akşam
1 tabak kadar kuru fasulye
1 bardak ayran
salata

su 1,5
spor yok

kızlar menümü vereyimm

sabah
yarım çay bardağı lor
5 zeytin
1 salatalık
1 yumurta
çay

ara
1 fincan sütlü kahve(şekersiz)

öğle 2 kaşık kısır
salata(arkadaşım o kadar ısrar etmesine rağmen kısırı 2 kaşık aldım)

ara
2 çay(çayın yanına kek poaça çıkardı arkadaşım ama yemedim)
1 portakal

akşam
1 tabak kadar kuru fasulye
1 bardak ayran
salata

su 1,5
spor yok
Afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canım.
arkadaşım aradı ihmal etmişim onu baya stemlenmiş ona gittim oradaydım tüm gün ikramlık ne çıkardıysa çıkarma diye söylenince nasıl şaşırıyor abliş kız içimden dedim sen bizim kızları görsen demek aklı çıkar:KK48:millet ne yiyor abla yaa ne poaça ne kekler aman Allahımmm!!!!!!

arkadaşım aradı ihmal etmişim onu baya stemlenmiş ona gittim oradaydım tüm gün ikramlık ne çıkardıysa çıkarma diye söylenince nasıl şaşırıyor abliş kız içimden dedim sen bizim kızları görsen demek aklı çıkar:KK48:millet ne yiyor abla yaa ne poaça ne kekler aman Allahımmm!!!!!!
Kız sus zaten isyanlardayım. Bıktım diyet yapmaktan..

Kız sus zaten isyanlardayım. Bıktım diyet yapmaktan..
öylemi abliş neden ki...ya ama öyle abla ya baya motive ettiler bugün insanlar benide ama onlar yedi ben durdum kız abla ama varya o kadar övgüden daha lezzetli olamaz o yedikleri şeylerr

Her zamanki gibi :)hurmayla ben basladim bakalim topige yayilcak sanirim abla :)) tek tip az beslenildigi icin hafifliyosun.. ben 1 haftaya yakin yapmistm onceden 4 kilo verdm sanirim

Bende cooktan biraktm yemeyi cok nadir.. ama yinede aralarda ye 1 2 tamamen kisma.menun iyi gayett

Iyi azar azar olmus hepsii iyii menunn :)

Seninde iyii gayet yeterli :)

Hrr zamanki gibi.. kilo durumun ney meliha abla kac oldun mrk ettm:)

Himm evet biraz duzensiz olmus aksam yemedysen iyii :)

Hrr zManki gibi az ve öz verdnmi kilo menulerin az ve öz ya mrk ettm senide canm :)

Oo iyii senn hedfe yaklastin yaa :)

Oldugu kadar ole yurumek yerine ip atla evde oda iyi yag yakiyor cogaltarak :)menun iyi

Iyi yapmisin olsun :)
şu sıralarımı soruyorsun diyetin başından bu yanamı soruyorsun gülüm

İyi akşamlar herkese menumu veriyim
Sabah
1 bardak ılık limonlu su
Kahvaltı
09:00
2 yumurta 2 y.k lor peynirle
2 çeri domates
1 salatalık
2 dlm k.ekmeği
Öğle
13:00
1 kase mercimek çorbası
3 yk pirinç pilavı
Akşam
17:30
Bi kase yoğurt
1 tabak salata
Su
3.5 litre
Spor
1.5 saat yuruyus
1 saat bisiklet
Bugün spor salonlarını dolaştım çok seçenek yok sivasta bazısının saatleri uymadı bazısının erkek hocaları uymadi bazısının programlarını okurken Yoruldum gözüm kesmedi bulması da zormus ya simdilik bi yer var bakalım inşallah p.tesi saatleri degisecekmis büyük ihtimalle oraya yazılacam hayırlısı olur insallah

Kızlar küçüğüm çok hasta okula göndermedim.
Biraz onunla ilgileneyim.
Bugün beni mazur görün arada gelirim ama sizsiz duramam ben..
Geçmiş olsun abla benim bu sefer de büyük hastalandı bi büyüğe bi küçüğe koşup duruyorum Allah şifa versin

sen ne yap biliyormusun yarın tatıdan sonra güzel bir ödül ver kendine geri toplarsın kendini:KK66:
Mmmmm iyi fikir :kk77:
İyi akşamlar herkese menumu veriyim
Sabah
1 bardak ılık limonlu su
Kahvaltı
09:00
2 yumurta 2 y.k lor peynirle
2 çeri domates
1 salatalık
2 dlm k.ekmeği
Öğle
13:00
1 kase mercimek çorbası
3 yk pirinç pilavı
Akşam
17:30
Bi kase yoğurt
1 tabak salata
Su
3.5 litre
Spor
1.5 saat yuruyus
1 saat bisiklet
Bugün spor salonlarını dolaştım çok seçenek yok sivasta bazısının saatleri uymadı bazısının erkek hocaları uymadi bazısının programlarını okurken Yoruldum gözüm kesmedi bulması da zormus ya simdilik bi yer var bakalım inşallah p.tesi saatleri degisecekmis büyük ihtimalle oraya yazılacam hayırlısı olur insallah
Afiyet lsun..
Geçmiş olsun abla benim bu sefer de büyük hastalandı bi büyüğe bi küçüğe koşup duruyorum Allah şifa versin
Sağol canım sizede geçmiş olsun.

Bu arada biz de hastanede sonuc bekliyoruz..
rontgen cekildi kan alndi. Aksam anlatirim. Dun gece kabus gibiydi kizim bir yandan oglum bir yandan ağlıyor. Diyet gume gitti. Ama olsun pazartesiye gore eksideyim 85.6 yani tam 2 kg eksi gorunuyor. 84 lerde de olabilirdim ama bu hafta yap boz seklinde devam ettim ondan. Ilk haftamdi ondan bu hafta sporuda ekleyecegim
Gecmis olsun cnm

Canım gereksiz antibiyotik kullanımı zaten çok zararlı.
Ben de gerek olmadıkça kullanmam ama şu durumda mecburum yani :KK43:

Çok teşekkürler hepinize.
Saat 11'de gittim. Epey test yapılması gerekiyor ama hastane kuralları bütün testlerin aynı anda yapılmasına müsade etmedi.
Bugün adetin 3. günü olduğu için kadınsal hormonlar vs için 4 tüp kan verdim.
10 gün sonra tekrar gidicem ve bugün bakılamayan değerlere bakılması için tekrar kan vericem.
Ultrason sırası da epey kalabalık. Ultrason randevumu taaa 19 şubata yazdı :KK43:
Bugünkü test sonuçlarının bir kısmı öğleden sonra bir kısmı da 10 gün sonra çıkıyor.
Doktor hanım tüm değerleri ultrason olduğun gün birlikte değerlendirelim dedi.
Yani 19 şubatta belli olacak her şey.
Eşim keşke özele gitseydin dedi ama fakülteye gittim ben.
Burada sadece 1 tane özel hastane var ve ben oradan çok memnun kalmadım.
Böyle işte kızlar.
Hayirlisi olsun kuzum guzel haberler alirsin ins

Back
X