💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ben Husna 24 yaşındayım 1.70 boyum 85 kiloyla çıktım yola su anda 66 kilolardayim eğer gerçekten istiyorsan biz burada destek için her zaman varız umarım istediğin kiloya ulasirsin
Çok sağolun valla aslında şu an çok azimliyim ama arada azmim kırılıyor biraz destekle inş bende sizin gibi sonuçlara ulaşabilirim

Çok sağolun valla aslında şu an çok azimliyim ama arada azmim kırılıyor biraz destekle inş bende sizin gibi sonuçlara ulaşabilirim
Hepimizde oldu aslında o kırılma dönemleri o dönemlerde de burası giriyo devreye öncelikle menü paylaşımı ictigin su miktari yaptığın sporu yazarsan kaçamak yapmazsin bi düzen oluşur hem ne yediğini bilirsin cuma günleri tartı günümüz Zühal ablamiz var o da gelince konuşursunuz zaten listeyi falan

Kizlar ben menumu solemistm ama bidaha yazym
Sabah7:50 goji suyu ve meyveleri
08:00
5kasik garnitürlü makarna

12:00
3dolma

16:00
Yesil cay

17:30
Sekersiz kayisi hosafi

18:50

19:00
Sekersiz kayisi hosafi

21:30
Sutlu turk kahvesi
2burcak biskuvi

ya arkadaşlara çok takılıp akşam yemeğinde beni yalnız bırakıyor kaç kez söyledim kıramıyorum diyor tamamda 1 değil 2 değil eve gidicem desin akşamları yalnız yemek istemiyorumm bir benden bir ondan kapıyı vurdu çıktı
Haftada 1 veya 2 ile sınırlandırır konusun anlasin canım sakince eşinin arkadaşları evlimi?

Kizlar ben menumu solemistm ama bidaha yazym
Sabah7:50 goji suyu ve meyveleri
08:00
5kasik garnitürlü makarna

12:00
3dolma

16:00
Yesil cay

17:30
Sekersiz kayisi hosafi

18:25
Se