💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Masallah zuhal abla.

Sabah iyi basladim.sonra carsiya ciktik olan oldu

Yarin + yim biliyorum ama.bana.ceza cumaya kadar 75.9 olmaliyim.
ne kadar surede verdınız kılonuzu ? before after yaptıgınız fotonuz varmı paylasımların hepsını okuyamadım sayfanın masallahı var cok ıslek :)
profılınızee baktım ogretmen oldugunuzu gordum bende ogretmenımde okulda dıyet ısını nasıl ıdare edıyorsunuz? ogunlerı yanı..
tebrık ederım harıka kılo vermıssınız..

MENUM

KAHVALTİ 08.30 1 h.yumurta 2 tb.ekmegi 1 tk acuka 1 1kk.b peynir maydonoz

ARA tek sekerli t.kahvesi

OGLE 14.00 2 kase yayla corbasi bide karisik tost yedim ama miktari yazmicam.utandim valla yerken yedim ama.simdi cidden kendimden nefret ettim.

Su 2
Kız naptııın....
Hem utanmış hem yemiş.. Allah iyiliğini versin senin. :-)

Cnm kekik ve limonda kesiyo biraz nette bulmustum ise yaradi yapiyom oksurunce bal koyup iciyo azcikta zancefol atiyorum .
Sorma bu aksamki doktor dediki o antibiyotik kusturur ben bile icemem cok kotu dedi
Oysaki bizim doktorumuzda bagirsaklara falan zarar vermeyen antibiyotuk diyerek verdi onu bize
Yeni kullanmistik 1 ay once dedim diye verdi.
Bide oglumda geniz eti oldugunu soylrdi delircem ya simdiye kadar kimse niye anlamadi bilmiyom kac doktora gitmistiriz.agzindan nefes aliyodur o yuzden sık sık bogaz enfeksiyonu yasiyosunuz dedi

Oncelikle gecmis olsun canim.ablamin oglunda da geniz eti vardi bilmiyordu. Coxuk hep hasta surekli antibiyotik kullanıyor du. Geniz etini aldirdilar elhamdülillah cocugun hastaligi kesildi. Okula gittigine gore buyuk galiba. 15 tatilde hemen aldir. Rahatlasin çocuk.

Tsk ederim abla ilaclada kucultuluyomus sanirim bakcaz artik .
Abla goliyi kuru yesem fayda verirmi acaba simdi gene azcik suya koydum bidaha denicem

Ay bende aldim islattim ama icemedim. Herhalde simdiye kadar deneyipte icemedigimtek sey goji

tatlı tambak senim çocuklar nasıl oldu.okuyamadım geçmişi.aklıma takıldı inan.

Cok sagol canim. Serumu bu sabah bitti daha surup antibiyotik devam edecek 7 gun. Yarinda kontrol var. Beni asil endiselendiren kan degeri cok merak ediyorum. 6.9 du cunki. Ve yemek yediremiyorum 1.5 yasinda

:)) cocuk da bakmak zor anacim.fenalar.. allah yardim etsin. Iyim hamdolsun bugunumuze.. esim hasta oldugu icin dün icim şişti halada devam ediyor:) sicaktan patliyorum o hem petek hem elektiriyi acti burhanlar gecirdim butun gün.bide gece nobetlrri o cayi kaynat bu cayi kaynat derkene. Ilaclayip ise gitti zor mehal. Bi pazar gunu herkes uyuyo dün icim sistiginden bende erken uyudum o uyuyunca surekli. Mayhosum iste sagligimZ var sukur iyiz :)

Ayyy senin esinde benim ki gibi desene. Üstümü ort Üşüyorum. Bitki çayları ve nazlar cok zor yaa

MENUM

OGLE 14.00 2 kase yayla corbasi bide karisik tost yedim ama miktari yazmicam.utandim valla yerken yedim ama.simdi cidden kendimden nefret ettim.

Su 2

Insan zor toparlaniyor vallahi

MENUM

Su 2
Tost olmasa iyi gidiyormuşsun ama pazar gününün azizliği heralde

MENUM

Su 2
Emel iyi hadi tostu yenisin olmuş bitmis akşam acikirsan salata yoğurt meyve başka bisey yeme sakin bek söz ver bakiim bana

Menüm:
11,00
3 dl ekmek/2 yumurta/1 ç.k. tahin pekmez
15,00
1 yumurta
16,00
2 hurma
Dahada bişey yemem.. Midem bulanıyor.
Su 2 litre olur
Spor yok çok hastayım çünkü..
Sabahtan sonra bişey yememişinki cnm keşke sıcak çorba falan içseydin
Tabi yatıp dinlenmeyince atlatamadın hastalığı