- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Bsbanada geçmiş olsun cnmsağolasın canım,inşaAllah kapmam bu akşam gene hastanedeydik
Yediklerinemi dikkat etmiyor niye böyle oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bsbanada geçmiş olsun cnmsağolasın canım,inşaAllah kapmam bu akşam gene hastanedeydik
Bsbanada geçmiş olsun cnm
Yediklerinemi dikkat etmiyor niye böyle oluyor
Güzel görünüyor cnm
Yarın tartıyla yüzleşecen desene
Gozunaydin bitanem allah kavustursun hemencikKızlar bugün kardeşim izine geliyor askerden dua edin hayirlisiyla gelsin Hakkari Şemdinlinlideydi 2 haftadır vanda bekliyordu dağıtım merkezinde bugün çıkabileceklermis inşallah akşam sivasta olacak yemeğe annemlerde olurum menü bildirimi yapamam büyük ihtimalle zaten bu hafta hep + lardaydim akşamki yemekte tuzu biberi olacak gibi
Gecmis olsun cnmAman kuzum. 2 gun giremedim. Hastanedeydim. 2 gun yattım hastanede. Daha yeni eve girdim. Hemen buraya baktim. Duş alıp dinlenicem. Salgin varmış. Afedersiniz ishal istifar. Ağzıma birşey koyamiyordum. 2 gunü serumla geçirdim. Ćok halsizim.
Ay cnm bnm merak ettim kiz ozel degilse anlat bigun.Ben Çanakkale'deyim onlar Almanya'da canım.
Çok uzun hikaye canım.
Ben 9 yaşından beri babaannem ve dedemle yaşadım Türkiye'de.
Ben takibe aldım kuzum.
Tsk edrrim iltifaatlara ben hala ozlemi kucuk goruyomDefne g.olsun. dr donusu yaz bskim ne dedi?
Benita ozlem catlak diyorumya o.kucuk ondan.kizzzz sen de de var benim.gibi kiriklikta olsun ozlem daha da kirik
Reyhan.alicam.senide izleemeye okkk
Şimdi geldim Dr dan deposilin iğne yazdı vuruldum ama sağ popolobumu hissetmiyom.
Neyse geçiyor yavaş yavaş.
Bir kutuda antibiyotik.
Boğazımda enfeksiyon varmış.
Menümü yazıp kaçayım kafayı kaldıramıyorum..
10,30
1,5 dl kep.ek./1 tatlı kaşığı tahinpekmez/1 çorba kaşığı menemen
15,35
2 kepçe yeşil mercimek
19,00
1 kepçe yeşil mercimek
Su daha 1 litre bile olmadı yutkunamıyorum
Spor 2 saat yürüyüş..
Çok sportifim ya hastaneye yürüyerek gidip geldim.
SalamciMenüm
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim cheddar, 4 zeytin (10:15)
Öğle: 2 dilim çavdar ekmeği + 1 dilim cheddar + 1 dilim salamdan tost (13:30)
Ara: 2 küçük mandalina, 1 kare bitter çikolata (15:40)
Akşam: 1 kepçe tarhana çorbası, 5 köfte, salata (18:00)
Su: Şimdilik 1.5 lt.
Akşamı eşim gelince yicem ama yiyeceklerim belli.
kızlar menüm
sabah
1 haşlma yum
1 bardak süt
ara
1 fincan sade nescafe
1 havuç
öğle
1 tabak çorba
1 küçük kase kadar yoğurt
ara
1 ayva
akşam
1 yum mantarlı omlet
1 küçük kase yoğurt
3 kaşık babağannuç(yağsız)
yeşilçay
su 3 lt tamamlicam
spor 40 dk yürüyüş
20 dk uzay aleti
250 twist
Selam gençlik
Sabaha karsı kactı bakmadım gojı berry ve suyu sabah 6 ya kadar hıc uyumadım desem yalan olmaz cok huzursuz bır geceydı((
13:10 2 haşlama yumurta,yarım kase salata,yarım kk süzme peynir
15:25 sade türk kahvesi bogurtlenli stıks bıtter
17.20 kucuk mandalına
18:00 1 kase sebze çorbası,1 avuc brokolı,az karnabahar haşlama ,2 yk yogurt, salata
Yeşil çay
Su 2,5 lt
Bende menumu veriyim
10:30 2 haşlanmış yumurta
1 dlm peynir
3 zeytin
Salatalık
14:00 camide 2 küçük çikolata yedim biri kur ana geçmişte
17:30 1 tbk semiz
1 kâse yoğurt
Su 2 olmuştu
Kızlar benim tel biraz arıza çıkartıyor internete zor giriyorum eğer Bi anda ortadan kaybolursam anlayın ki telim mefta olmuş
Menüm
10.00 H yumurta 5 zeytın kk peynir salata 1 tb ekmek
12.00 1 kase pazı çorbası yoğurt 1 tb ekmek
15.00 yeşil çay
18.00 az tavuk salata az çorba
Ay bacilar yorgnlktan oluorumm gozlerm kapaniyo resmen. Gecmiste de dokturmussunz masallah:) birktkce birikio:))
Sabah
Bi cay bardagibtaze siklms meyve suyu
Ve posasi
Yarim dilim borek
Yarm ymrta
Peynr domates
Oglen
Binkase yogurt
Aksam
Iki tabak et haslama
Bu tabak pirasa
Bi yas hurma
Cayin yanina bi parca pestil ve ceviz
Kizlar hasta yatyorum hava cok fena carptti beni oyuzden ilgilenemiyorum sizinle![]()
menümü paylaşıp geçmişe bakayım
sabah buğday ekmeğine yapılmış tost( yağsızdı)
ara 1 activia
1mandalina
akşam yoğurtlu pırasa
Olsun yaaaa e gidilir tabi haliyle de ya tatilinde 2,5 ay kalmakta sıkar yanı benimde bir öğretmen arkadasim var eside ole İstanbul da yasiolar birinin ailesi Edirne de diğeri burdur da oda sınır oluo göçebe gibi yaşıyoruz dioAmannn muge benim.esimdw ogretmen.
Evlenmedwn.ben.kayseride ailemle.yasicam.dedim.kabul etti.sartida tatillerde adanada olmakti![]()
GeGeçmiş olsun ya İyilesir inşallah tez vekitteeeYa esim yine kötü oldu psikolojikman çöktüm hic hevesim yok suan kilo bildirimine brazdan doktora gidicez yine. Karnima agrilar giriyor.. inanin dün kahvaltidan baska bsy yiyemedim jstahim kacti.bugun de bi corba ictm sabah.aksamda amcamin kizinin kinasi var off. Ben ne yapacam bilmiorum kizlar. Cok dar canliyim o iyilesemedkce ben kötü oluyorumgorsrz kizlar g.olsun diyenlere tesekkur ederim kilo verenlere tbrkler
Günaydın kızlar bıldırımı sonra yapcam evınızı su bastı onla ugrastık sımdı bıttı az uyuyup ısınmam lazım![]()
Neyse kabahatini bilmen guzel en azındanGunun ilk bildirimi ve son artisi benden.gelsin
Gecen cuma 76.9
Bugun 77.5
Fark +600 gr
Hakettim ne diyimm![]()
Cok uzuldum canim cok gecmis olsunGünaydın kızlar bıldırımı sonra yapcam evınızı su bastı onla ugrastık sımdı bıttı az uyuyup ısınmam lazım![]()
Sıkma canini canim onemli birseyi yoktur insaAllahYa esim yine kötü oldu psikolojikman çöktüm hic hevesim yok suan kilo bildirimine brazdan doktora gidicez yine. Karnima agrilar giriyor.. inanin dün kahvaltidan baska bsy yiyemedim jstahim kacti.bugun de bi corba ictm sabah.aksamda amcamin kizinin kinasi var off. Ben ne yapacam bilmiorum kizlar. Cok dar canliyim o iyilesemedkce ben kötü oluyorumgorsrz kizlar g.olsun diyenlere tesekkur ederim kilo verenlere tbrkler