• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Herkese i.g
Kendi kendime deli gibi konusuyorum ya bu kulkedisi isini sevmedim zuhal abla sen gene şirinem de bana :-) :-)
Saat gec oldu yarin esimle doktora gidiuoz endoskopi icin erken uyancam.
Garibim ogleden beri bisey yememis doktor aksam 8 demisti.
Dedim delimisin ignesiz bayilip gitcen
I.g
İnşallah korktuğunuz gibi olmaz canım kolay geçer eşinde korkuyor belliki bende çok korkuyorum endoskopiden

Ben geldim kizlar. Hastane islerin den ugrayamadim ve haber bile veremedim kusira bakmayın. Elhamdülillah oglumun kan tahlilleri ve kardiyoloji de ki sonuxlari da temiz çıktı. Sadece demir eksikliği tedavisi görüyor. Sali günü kontrol var bakalim.kan değerleri. Cidden stersli korkulu bir hafta gecirdik. Ama simdi ferahladik. Allah im.kimseyi evladi ile imtihan etmesin.

Bugun kaldigim yerden tam gaz devam...
Çok sevindim canım geçmiş olsun

Selam arkadaşlar
dün bildirim yapamadım.kusura bakmayın.63.8 idim bu cuma 64.6 olmuşum yine
ne zamandır yerimde sayıyorum malesef.aslında aynı yiyorum ama kiş günü gec oluyor
.yemekten sonra yürüyüş yapardım yazın çocukla o da olmuyor.hasta olacak diye korkuyorum.salata yapacak vaktim bile olmuyor.telefonu elimde gorse hemen istiyor benim oglan.o yüzden aranızda nayrılmak istiyorum.hepinize ozellikle zuhal ablacim sana çooook teşekkür ederim .Emel birgul ozlem Defne size de osel tesekkurler.ilk basta sizinle basladigimdan mi bilmem yeriniz ayri bende.
Hepinize tanışmak isterdim doğrusu.
inşallah hepiniz istediğiniz kiloya inersiniz tez zamanda.

sizi okuyor olacağım.
sevgiyle kalın.

Ara ara ugra canan ozletme kendini kendine iyi bak Hoşçalal
Selam arkadaşlar
ne zamandır yerimde sayıyorum malesef.aslında aynı yiyorum ama kiş günü gec oluyor
.yemekten sonra yürüyüş yapardım yazın çocukla o da olmuyor.hasta olacak diye korkuyorum.salata yapacak vaktim bile olmuyor.telefonu elimde gorse hemen istiyor benim oglan.o yüzden aranızda nayrılmak istiyorum.hepinize ozellikle zuhal ablacim sana çooook teşekkür ederim .Emel birgul ozlem Defne size de osel tesekkurler.ilk basta sizinle basladigimdan mi bilmem yeriniz ayri bende.

sizi okuyor olacağım.
sevgiyle kalın.

İlkay cnm inan fazlaligin yok gibi cok guzelsin gercekten .topik çıtir doldu anacim :-)

@asya_01 tatlim bnm gece internetim var biliyosun simdi okudum uzuldum cok.
Ins olcak uzulme zamana birak hayirlisiyla alacan kucagina.

Kilo veren herkesi kocamannnnnn:KK60:
Tebrikler :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Supersiniz
Veremeyenler üzulmeyin
Belki sıkılasmistirsiniz tartiya yansimaz :KK23:
Her halukarda zafer bizim oyle boyle gidecekler :KK66:
Her halukar

Vildan80 Vildan80 sımdı son fotona baktım cok ıyısın canım maşşallah kendını bır oku ufle :)
Teşekkür ederim canlarım o sizin güzel görüşünüz daha yolum uzun önümüzde 14 şubat var hedefim 80di ama çok zorr görünüyor
Bende 30 yaşındayım ya ne guzel sen çocukları buyutmusun :-) benim daha yolum coookkk
20 yaşımda evlendim canım 23 yaşımda anne oldum şimdi artık geç evleniliyor haliyle geç çocuk oluyor ben erken evlendiğim için hiç pişman olmadım 16. yılımızo doldurduk çok şükür halâ aşığım ona oda bana:) :)

Bugünkü
Menüm
Aç karnına zencefilli limonlu sıcak su
Sabah,
1hş yumurta
1salatalık
1domates
5zeytin
1dilim peynir
Ara öğün yeşil çay
Öğlen
haşlanmış lahana
Ara öğün yeşil çay
Akşam haşlanmış karnabahar ayran
Su üç lt
bu hafta böyle denicem sıkıyorsa gitmesin bu kilolar:KK5::KK5:
Çok güzel cnm Ama kilon fazla olduğu için başlangıçta fazla azaltma öğünlerini
Doğru şeylerden doyuncaya kadar ye
Birazda evde hafif spor yapmaya çalış
You tube dan leslie 1 mil le başlayabilirsin

Ben geldim kizlar. Hastane islerin den ugrayamadim ve haber bile veremedim kusira bakmayın. Elhamdülillah oglumun kan tahlilleri ve kardiyoloji de ki sonuxlari da temiz çıktı. Sadece demir eksikliği tedavisi görüyor. Sali günü kontrol var bakalim.kan değerleri. Cidden stersli korkulu bir hafta gecirdik. Ama simdi ferahladik. Allah im.kimseyi evladi ile imtihan etmesin.

Bugun kaldigim yerden tam gaz devam...
Tekrar geçmiş olsun bitanem şükür önemli bişey yokmuş

O zaman tekrar devam güzellik

Selam arkadaşlar

sizi okuyor olacağım.
sevgiyle kalın.
Buda nerden çıktı cananım
Kabul etmiyorum. Bu kadar emek verdikten sonra hayallerine kavuşmadan bırakacakmısın
Biliyosun buraya menü yazılmayınca salıyoruz
Fırsat buldukça gelmeye çalış derim

Back
X