• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Teşekkür ederim canlarım o sizin güzel görüşünüz daha yolum uzun önümüzde 14 şubat var hedefim 80di ama çok zorr görünüyor

20 yaşımda evlendim canım 23 yaşımda anne oldum şimdi artık geç evleniliyor haliyle geç çocuk oluyor ben erken evlendiğim için hiç pişman olmadım 16. yılımızo doldurduk çok şükür halâ aşığım ona oda bana:) :)
Amanda amannnn masalllahhhh efendim allah bozmasin darısı başımıza insallahhh nasib ya bu işler biz esimle 10 yıldır beraberiz ama 4 yıldır evliyiz işte maddi manevi imkânımız pek olmadı maalesef ben okudum eşim para biriktirdi ole ole iste

Günaydın fıstıklar
Bugün tekrar maraton başlasın
Bakalım haftaya cuma neler olacak
Ilk hedefimiz pazartesi eksi çıkmak
Bunun içinde haftasonu tuzaklarına düşmeyelim
Düşmyelimmm umarimm ayyy hava çok soğuk saat 10 yataha kon durumundayim evdeyken napicam yaaa :-(

Keşke başlayabilsem artık abla ya :KK43:
Daha göstermedim bayadır ağrımıyordu.
Endokrine tekrar gittiğimde ortopediye de gideyim ben en iyisi.
Ayak bileklerine takılan bandajlar oluyorya
Acaba faydası olmazmıki onların bi denesen

Tabi Dr göstermek de şart

Ay birileri diyetten sıkılmısti triplere girmisti.
Artıkın kimselere inanmam :mad:
Bizi kandirip kandirip 2 kilo veriyolar :KK61:
Kuzum tekrar gecmis olsun tebrik ederim supersin kuzum.
Ins bu basarinin ustune mizmizlanirsin gene sopa yersin bu defada asya ile birlesip seni doveriz onagore :KK4:
Ama bu kiloyu normal diyetle vermedimki!
Boğaz enfeksiyonu diyeti ile verdim :-)

Ben geldim kizlar. Hastane islerin den ugrayamadim ve haber bile veremedim kusira bakmayın. Elhamdülillah oglumun kan tahlilleri ve kardiyoloji de ki sonuxlari da temiz çıktı. Sadece demir eksikliği tedavisi görüyor. Sali günü kontrol var bakalim.kan değerleri. Cidden stersli korkulu bir hafta gecirdik. Ama simdi ferahladik. Allah im.kimseyi evladi ile imtihan etmesin.

Bugun kaldigim yerden tam gaz devam...
Çok şükür rabbime!
Allah bidaha hastalık göstermesin.

Selam arkadaşlar
dün bildirim yapamadım.kusura bakmayın.63.8 idim bu cuma 64.6 olmuşum yine
ne zamandır yerimde sayıyorum malesef.aslında aynı yiyorum ama kiş günü gec oluyor
.yemekten sonra yürüyüş yapardım yazın çocukla o da olmuyor.hasta olacak diye korkuyorum.salata yapacak vaktim bile olmuyor.telefonu elimde gorse hemen istiyor benim oglan.o yüzden aranızda nayrılmak istiyorum.hepinize ozellikle zuhal ablacim sana çooook teşekkür ederim .Emel birgul ozlem Defne size de osel tesekkurler.ilk basta sizinle basladigimdan mi bilmem yeriniz ayri bende.
Hepinize tanışmak isterdim doğrusu.
inşallah hepiniz istediğiniz kiloya inersiniz tez zamanda.

sizi okuyor olacağım.
sevgiyle kalın.
Canan tamamen bırakma askim ne kadar Gelebilirsen kardir.
Özletme kendini fıstık!

X xDerinMavix

Bunların benzerleri cnm

upload_2016-1-23_12-29-6.webp

Amanda amannnn masalllahhhh efendim allah bozmasin darısı başımıza insallahhh nasib ya bu işler biz esimle 10 yıldır beraberiz ama 4 yıldır evliyiz işte maddi manevi imkânımız pek olmadı maalesef ben okudum eşim para biriktirdi ole ole iste
Ben eşimi ortaokuldan beri tanıyorum lisede çıkmaya başladık tam 22 yıl oldu:)

Sen ne yaptın Özlemim suyu kurutabildinizmi

Halıları yıkamaya verdık tesısat aksam yapıldı aksam hallettık ama halılar bu havada zor kurur dedı adam bulasık makınesının borusu kırılmıs kutular ıslandı kutu alcaz bır onlar kaldı alahtan yatak odalarına gırmeden farkedıldı yoksa yanmıstık

Darısı sizkere canımmm

Özlemcim inşallah kısa zamanda seninde ayamlarını yerden kesecek hayırlı bir eş nasip etsin Mevlam

Amin canım hayırlısı

Back
X