- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
yaa evet çatlak bende de var baya özelliklee karın bölgemde yapıcak bişey de yok spor da yapıyoz ama yine oluyorr...ya şu 5 kg versem ben kendimi şahane hissedicem![]()
Bejım bacaklarda var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa evet çatlak bende de var baya özelliklee karın bölgemde yapıcak bişey de yok spor da yapıyoz ama yine oluyorr...ya şu 5 kg versem ben kendimi şahane hissedicem![]()
ben senin bacaklarda hiç öyle fazlalık görmüyorum gülüm tamam yine 6 kilo ver ama bence bacak takıntı olmuş sende...Bejım bacaklarda varbenımde 6 kılo kaldı hedefıme 58 olunca toplamda 23 kusur vermıs olcam :)
Emelim ne olur kendini başıboş bırakma@canan456 nereye gidiyosunnn
Adanadayim kizlAr gelemyorum yaniniza ve diyette hak.getire zuhal abla subat 8 e kadar beni maruz gorrr izin istiyorum
Tatlım şu anda mekik yada ip atlamak sana göre değilYapıyorum canım ip atlıyorum mekik cekiyorum oynuyorum yok ben kabullendim sabırlıolmam gerektiğini öyle hop dedinmi kilo verilmiyor
ben senin bacaklarda hiç öyle fazlalık görmüyorum gülüm tamam yine 6 kilo ver ama bence bacak takıntı olmuş sende...
Kızlar bu hafta başarabilirsem akşamı önce çekicem o yüzden miktarı biraz fazla oluyor
Kalkınca 1 bar sirkeli ballı su
Sabah _9.30 _tavada 1 yumurta, peynir, 2 y.zeytin, 1 tb sandwıch Ekm
Öğle _13.00__1 bar ayran
Akşam __15.15 __2 yumurta +1 kabak +az süt +1 kş yulaf kepeği +maydonuz =krep, domates, ayran
Belki akşam 1 bar süt yada kefir içerim
Su 2 lt olur
Spor _45 dk yapılacak
Bide böyle deneyim cnmAkşam bana cok gelmedı hepsı kalorısı dusuk seyler saat cok erken geldı 5 e çekseydın keske
dene bakalım abla ıns ıse yarar ben bu kadar erken kapanıs yapsam dayanamam :)Bide böyle deneyim cnm
Umarım yapabilirim, benim motivasyonum nedense salı dan sonra düşüyor
Öğünlerde iyice doyuyorumki sonra çok açlık olmasın
Emel instagram kullanuomusunnnMefkurem tamam zuhal ablammm.
Menumu yazabilirsem yazicam insallah sizinkileri yorumlayamszsam k.bakmayin.nolur.
Bebis hic durmuyo yeri kisileri yabancisiladi hep kucagimda poffff![]()
Güzel menü canimBende verıyım menumu nasılsa bellı
Gec kahvaltı 12 gıbıydı :) 1 haşlama yumurta,2 etımek,1 çay kaşıgı labne,3,4 zeytın kıbrıt kutusu kadar annem degsıık ekmek gıbı bıse almıstı adını bılmıyorum ondan
16:20 mandalına
18:30 2 kepçe sarı mercımek çorbası,karnabahar,brokoli haşlama üzerine tavuk haşlama ve 2 yk yogurt,1 fincan yeşil çay
Su 2 lt bugun zor ıcıyorum
Asya senin menune yorum yapiyim yaaaa her gün güzel güzel aaaaamenüm
sabah
2 yum mantarlı omlet
yarım kk peynir
yeşilçay
ara
sade sütsüz şekersiz nescafe
öğle
balık salata
ara
1 elma
bitkiçayı
akşam
4 yk kabak
salata
az yoğurt
su 2,5 lt
spor 30 dk yürüyüş(2,5 km),30 dk egzersiz,30 dk da dans ettim![]()
Kızlar bu hafta başarabilirsem akşamı önce çekicem o yüzden miktarı biraz fazla oluyor
Öğle _13.00__1 bar ayran
Akşam __15.15 __2 yumurta +1 kabak +az süt +1 kş yulaf kepeği +maydonuz =krep, domates, ayran
Su 2 lt olur
Spor _45 dk yapılacak
Ben de yazayım
9:30 2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Az peynir
1/dlm ekmek
12:30 1 kase tavuklu pilav ayyy olmadı deme dün yapmıştım da dünden kaldı az yiym dedim
15:00 süt
Elma
17:30 köfte az yağda tencereye yaptım
2 ince dlm patates
Su 2 civarı olur yatana
Spor yok sayılır yanı maalesef
Bugün hiç olmadı uzgunum
Menüm:
Kahvaltı: 1 kase corn flakes ve süt (09:45)
Ara: Birkaç fındık ve badem (11:00)
Öğlen: 1 tabak salata, yarım kutu ton balığı (13:15)
Ara: 1 kutu Activia, yarım elma (15:30)
Akşam: 2 tane biber dolmasının içi (bibere alerjim var sadece içini yiyorum), salata (18:00)
Su ölçemedim 1.5 olmuştur ancak.
Ablam menu guzel de saat uc aksam yemegi icn cok erken sanki. Ogle yemegi saati hatta biraz zorlasak:)) bu sklde cok acikirsin gbime geldi. Ama sn daha iyi blrsn tabiki:)Kızlar bu hafta başarabilirsem akşamı önce çekicem o yüzden miktarı biraz fazla oluyor
Öğle _13.00__1 bar ayran
Su 2 lt olur
Spor _45 dk yapılacak