• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Eeee başka yemedin mi. Kız sabaha kadar nasıl durcan. Ben o saatten sonra kessem sabaha kadar mutfağı arşınlarım bari süt falan içseydin
Yok, yavaş yavaş çalıştırdı kendimi. 5-4-3 diye diye alistim şimdi.
Masallah nwzar degmesin.

Bi merhaba yazamadim msjlara cvp yazmaktan yarin ins paket yenilencek .
Ogrencilere kiziyorum ama internet fena bagimlilik ya.
Sbah zor uyandim gittik hastaneye.
Esimi uyuttular aci sizi yok uyudum dedi hicbiseyde hatirlamiyo.
Azcik sersem gibiydi sevdim o halinide bisey anlatmaya calisti soyleyemedi tam falan :-)
Endoskopi yapan doktor sonuc verirken bi sorun gorunmuyo mideden parca aldim herkese yapiyorum dedi bakalim onun sonuc haftaya cikcak iste.
Bu arada bnm ameliyata son 2 gun allahim zok heyecanliyim strestenmidir anlamadim yuzum sivilce gibi yara doluyo habire sinir oldum ya.
Canım çok stres yapma ya. Alan yardımcı olsun.
esinede geçmiş olsun.

Pek giremedim kizlar dügünümüzde bugun bi bitsin bide dogum gunum buguun yine giremicem dissrda olucam ins fazla kacirmam:) allaha emanett olunn grsz
Doğum günün kutlu olsun canım.
İyi bir omur yasa inşallah.

Kiz o adamlarin eliyle yedirmesi yok mu beni bitiren hep o yani. Ogluma emiyor ya onun icin kaymaklari ballari yediriyor.ama anladim ben spora baslamazsam diyette yapamam. Bugun spora basladim.
Ya kiramicamizi biliyorlar ondan yapıyorlar galiba.
Gunaydinnn.

T tatlitambak aysegulcugum aynen ya pide ekmekk simit puaca pilavvv hic saglikli beslenemiyorum :KK43:

Hala cozemedim kabizligi :KK43:

Offff kendimi cok.sisman hissediyorummm
Emeeeel!
Kız agzim sulandı ya sus!

Gunaydinnn.

T tatlitambak aysegulcugum aynen ya pide ekmekk simit puaca pilavvv hic saglikli beslenemiyorum :KK43:

Hala cozemedim kabizligi :KK43:

Offff kendimi cok.sisman hissediyorummm

Canim hamur isini azaltman gerek ama dedigin gibi izne ciktiysan bu zor olur

Selamlar
Cuma günkü ekmeksizde olsa döner ve dün akşam yemem bana artı olarak döndü
Bi insan 2 günde nasıl bu kadar artı olur anlamıyorum
Bugünü hafif tutsam bile yarına kadar hepsinin gideceğini sanmıyorum

@EMELinEMELi
Emelcim hamurişleri hareketsizlik az su
Hepsi kabızlığın nedeni
Lütfen dikkat etmeye çalış yoksa 2 hafta sonra çok pişman olursun

@brcstegul
Doğum günün kutlu olsun bitanem daha nice sağlıklı mutlu yaşlara inşallah

Selamlar
Cuma günkü ekmeksizde olsa döner ve dün akşam yemem bana artı olarak döndü
Bi insan 2 günde nasıl bu kadar artı olur anlamıyorum
Bugünü hafif tutsam bile yarına kadar hepsinin gideceğini sanmıyorum

@EMELinEMELi
Emelcim hamurişleri hareketsizlik az su
Hepsi kabızlığın nedeni
Lütfen dikkat etmeye çalış yoksa 2 hafta sonra çok pişman olursun

@brcstegul
Doğum günün kutlu olsun bitanem daha nice sağlıklı mutlu yaşlara inşallah

Bende cok merak edıyorum 6 gun dıkkat edıp 200-300 gram verırken bır ogunde abartmadan bıse yıyınce nasıl 1 .2 kılo oluyor :((((

Bende cok merak edıyorum 6 gun dıkkat edıp 200-300 gram verırken bır ogunde abartmadan bıse yıyınce nasıl 1 .2 kılo oluyor :KK43:(((
Bünye meselesi heralde cnm
Ben kendimi biliyorum ne zaman döner yesem artı olurum gerçi akşam 4 de yemiştim sonrasındada bişey yemedim
Ama dün akşam fazla kaçırdım
Oda bana hemen fazlasıyla hediyesini göndermiş

Bünye meselesi heralde cnm
Ben kendimi biliyorum ne zaman döner yesem artı olurum gerçi akşam 4 de yemiştim sonrasındada bişey yemedim
Ama dün akşam fazla kaçırdım
Oda bana hemen fazlasıyla hediyesini göndermiş

Benımde 2,3 senedır boyle ufacık bır kacamak kabul etmıyor bunyem

Tuh ya kiyamam çok zor yaaaa gerçekten allah sabir versin yakında yakın bir akraban varsa git az da dinlen ya Birgül senin vücutta çöker bir sure sonra yanında yaptırmayı dene ya ben eşim yokken yanima aliodum alismadi yanı arada 2-3 gün ole beraber yatmakta
Saol mugecan. Yanmda yatirarak emziriorm oyle uyuyakalio snra yerne koyuorum canm. Bu gece gec uyudu ama her saat uyanmadi en azndan brz daha rahatti. Agri kesici icirerek uyuttm ondan herhalde. Bgn keyfi brz daha iyi:) bi de esim sehir dsnda die annemler bende kalio ama oglum illa bni istio emerek uyumak istio yani. Esim gelse besikten alip besige koyma islemleri ona ait:)

Iyi akşamlar fıstıklar
Hepinizin dediği gibi, akşamı erken yapayım dedim ama başaramadım akşam biraz ayranla peynir ekmek yedim
Anladımki ben menümü erken yazmıyım
Sporda yapamadım

Bende dayanamadım cnm

Çok güzel cnm

Gayet güzel asyam

Artık öyle yapayım cnm

Çok kötü değil cnm
Hafta başı için

Güzel bitanem

Aynen öyle oldu cnm

En azından miktarları az olmuş

babacığının doğum günü kutlu olsun cnm
Afiyet olsun

Tmm bitanem

Çok erken yediğin için akşama kadar bişey kalmamıştır zaten cnm

Kızzz banamı laf atıyon
Bak Küser giderim ama :KK48:

Eşine geçmiş olsun cnm şükür atlatmışınız
Sana da oldu da bitti maşallah dicez
Tatlım eşin olmadığı için durmuyordur belki
Bizim bebişde öyle babası olmazsa uyumuyor doğru dürüst
Yatağına eşinin kokusu olan tşörtünü falan koy
Oglum babasi yok die uyumuo olabilir walla cnku bi kac gnlugne bi yere gttgnde gene uyanip drmustu. Bu sefer dis agrilari da eklendi sanrm iice mizmiz. Minicikler ama neler de biliolar dmi abla:))

Ahhhh zuhal ablammm simdi bile cok uzgunum. Ama ogun aralari uzak malum.aciliyorum.fakan.filannn aslinda hepsi.bahane istesem olur daha guzeli :( ama daha dikkat edcem.iinsallah yarindan.itibaren

Kayisi.yedim.olmadi duphalac ictim.olmadi bbune yaaa kksbizlik gitmedi :(

Su da iki gundur 1 lt olmaz harekrtsizimde zaten ondan hepsi bi araad boyle olduuu.

Ahhhh zuhal ablammm simdi bile cok uzgunum. Ama ogun aralari uzak malum.aciliyorum.fakan.filannn aslinda hepsi.bahane istesem olur daha guzeli :KK43: ama daha dikkat edcem.iinsallah yarindan.itibaren

Kayisi.yedim.olmadi duphalac ictim.olmadi bbune yaaa kksbizlik gitmedi :KK43:

Su da iki gundur 1 lt olmaz harekrtsizimde zaten ondan hepsi bi araad boyle olduuu.

Canim ben 15 gun en son izne gittigimde bir açıldım 2 ay gecti daha da toplanamadim. Sakin guzelim sahip cik kendine.emwklerine ziyan etme 79.6 yi gormustum ben yaa

Saol mugecan. Yanmda yatirarak emziriorm oyle uyuyakalio snra yerne koyuorum canm. Bu gece gec uyudu ama her saat uyanmadi en azndan brz daha rahatti. Agri kesici icirerek uyuttm ondan herhalde. Bgn keyfi brz daha iyi:) bi de esim sehir dsnda die annemler bende kalio ama oglum illa bni istio emerek uyumak istio yani. Esim gelse besikten alip besige koyma islemleri ona ait:)
He iyi bari canım ev işleriyle ilgilenmek biri var en azından yaaaaa insanın annesinin yakınında olması ne güzel

Benim oglan da sabahtan beri kusuyor ilk avmde kuştu hemde baya doğum günü için bir gömlek alcaktim yanı hemen çıkmayı planımız ama yine gömleğini aldım başka gün cikamam çünkü neyse orda kabani botu hep pislendi çıkardım yedek bisiyler giydirdim arabada ayrı kustu bende mahvaldum oda :-) ilk.kez dışarda böle bisey yaşadık umarım son olur ordan doğru hastaneye balgam varmış ateşi yok şükür boğazda ve kulakta kızarıklık yanı ole maalesef Dr dıyor olur bu çocuk :-)
Şimdi basindayim kimildayamiyorum birakmio zar zor yoğurt çorbası yapıyorum oglusum içi çok sever

Back
X