- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
Aynı be ya!nasılsınız kızlarr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı be ya!nasılsınız kızlarr
Asyacim aynı işte evde oglanla oturuom çizgi film izlioz sen napiosun bakalimnasılsınız kızlarr
özlemim wc kaynaklıdır o
Tanrım!
Ne kadar naziksin!
Dolunay varmıs ondan kesın :)
![]()
Tatlım sence o kızın yaptığı sağlıklımıYok dün 17de yedim
C.tesi 14,30du.
Çok rahat kilo veriyi millet böyle.
Benim meto gıcık anam ters tepiyo!
Ama kabul et kulağa harika geliyor.Tatlım sence o kızın yaptığı sağlıklımı
2 haftada 8 kilo verdi sözde
Hangi Dr a sorsan bunu kabul etmez. O kadar kısa sürede yağdan vermek zaten doğa kanunlarına aykırı
Menülerinede baktım sabah Öğlende çok az yiyor. Biraz normal yesem geri alır
Hem bütün haystını akşam yemeyerekmi geçirecek
Bende bilinçsizken bi kere 5 gün bişey yememiştim 5 kilo vermiştim
Arkadaşlar aradı oturmaya geldim sizi merak ettim ne yapıyorsunuz diyeAsyacim aynı işte evde oglanla oturuom çizgi film izlioz sen napiosun bakalim
Eğer sağlıklı beslenip o kadar verebilsek tabiki güzel olurAma kabul et kulağa harika geliyor.
Tamam tamam ben yolumdan sasmicem..
İşte..Eğer sağlıklı beslenip o kadar verebilsek tabiki güzel olur
Ama düşünsene her hafta öyle verirse vücut sönmüş balon gibi olur
Zaten dışardan belli değildir o kadar verdiği çünkü yağ kaybetmiyor
Vallahami?Defne o kız cuma 80.9 du
Bugün 84.8 çıkmış
Ne yediğine bakmadım ama kaçamak yapmadım demişVallahami?
Biraz yiyince aldı tabi...![]()
Ay kendine ediyor kaptanı falan uyarsa, yazik ya!Ne yediğine bakmadım ama kaçamak yapmadım demiş
Suyu az içmiş dediğine göre
Böyle beslenmeye devam ederse metoyu alt üst eder
Geçmiş olsun cnm neyi vardı anneninSelam kızlar sabah bildirim yapamadım geç uyandım annem rahatsızlanmış hemen oraya gittim şimdi biraz daha iyi şükür yeni geldim eve
Cuma :85.9
Bugün:86.2
300 gr fazla çıktım daha çok bekliyordum bugün tam hız devam daha birşey yiyemedim
Annem meme kanseri atlattı şükür halâ hapla kemoterapi alıyor metastazı vardı ilaçlarla kayboldu şükür ama hasta falan olmaması gerekiyor birde yazın ayağı kırıldı bizlere yük olmamak için kalmak istrmiyor iki senedir hep bizlerde kaldı bizimde aklımız onda dünden beri uyuyordu her aradığımda belli de etmek istemiyor merak ettim biraz soğuk algınlığı gibi olmuş şimdi iyi görünce rahatladım bendeGeçmiş olsun cnm neyi vardı annenin
Yıpratıcı zor bi süreç tatlım neydeki atlatmışAnnem meme kanseri atlattı şükür halâ hapla kemoterapi alıyor metastazı vardı ilaçlarla kayboldu şükür ama hasta falan olmaması gerekiyor birde yazın ayağı kırıldı bizlere yük olmamak için kalmak istrmiyor iki senedir hep bizlerde kaldı bizimde aklımız onda dünden beri uyuyordu her aradığımda belli de etmek istemiyor merak ettim biraz soğuk algınlığı gibi olmuş şimdi iyi görünce rahatladım bende
Ama ben gelip senin ağzını bantlıyamamkiMefkurem Ablacım bugünden itibaren sıkı yapmaya çalışıcam beslenmemi ve eliptik yapıcam hergün dışarısı çok soğuk artık yürüyemiyorum nolur kaçamak yaparsam kızın bana artık tekrar kilo almak istemiyorum