• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bu arada bebegim artik hiic uyumuyo gece:KK43: yawrum uykulu uykulu aglio geceleri. Dis cikartio dir dusunuyorum. Ates falan yok ama sabahlara kdr uyuyan cocuk degisti birden. Bisey de yapamiyorum kiyamiyorum da oole kaldim. Esim de sehir disinda kac gndur. Smdiden de aciktm ayrica bi an once sbh olsunn:)

geçmiş olsun bebişe canım

Masallah nwzar degmesin.

Bi merhaba yazamadim msjlara cvp yazmaktan yarin ins paket yenilencek .
Ogrencilere kiziyorum ama internet fena bagimlilik ya.
Sbah zor uyandim gittik hastaneye.
Esimi uyuttular aci sizi yok uyudum dedi hicbiseyde hatirlamiyo.
Azcik sersem gibiydi sevdim o halinide bisey anlatmaya calisti soyleyemedi tam falan :-)
Endoskopi yapan doktor sonuc verirken bi sorun gorunmuyo mideden parca aldim herkese yapiyorum dedi bakalim onun sonuc haftaya cikcak iste.
Bu arada bnm ameliyata son 2 gun allahim zok heyecanliyim strestenmidir anlamadim yuzum sivilce gibi yara doluyo habire sinir oldum ya.
Hayırlısıyla atlatacaksın ameliyatı inşaAllah moralini yüksek tut

Iyi akşamlar fıstıklar
Hepinizin dediği gibi, akşamı erken yapayım dedim ama başaramadım akşam biraz ayranla peynir ekmek yedim
Anladımki ben menümü erken yazmıyım
Sporda yapamadım

Bende dayanamadım cnm

Çok güzel cnm

Gayet güzel asyam

Artık öyle yapayım cnm

Çok kötü değil cnm
Hafta başı için

Güzel bitanem

Aynen öyle oldu cnm

En azından miktarları az olmuş

babacığının doğum günü kutlu olsun cnm
Afiyet olsun

Tmm bitanem

Çok erken yediğin için akşama kadar bişey kalmamıştır zaten cnm

Kızzz banamı laf atıyon
Bak Küser giderim ama :KK48:

Eşine geçmiş olsun cnm şükür atlatmışınız
Sana da oldu da bitti maşallah dicez
Tatlım eşin olmadığı için durmuyordur belki
Bizim bebişde öyle babası olmazsa uyumuyor doğru dürüst
Yatağına eşinin kokusu olan tşörtünü falan koy

teşekkür ederim canım:KK68:

Merhaba kizlar yazilarinizi okudum birlikte bu sekilde vermek daha guzell.. Bende suan hamileyim 2 ayim var doguma sanirim 100 kiloda tamamliycam dogumu :KK43:( dogumdan 5 ay sonra kardesimin dugunu var hizli bir sekilde size katilcammm:) hepinize Alllah sabir versin yemek yemegi seven biri olarak rejim yapmak cok zor irademe hic sahip degilim ama nedense guzelllik icin bazen bogazimi tutabiliyorum dugunumde dal gibiydim :) insalllah kardesimin dugunundede oyle olucam bekleyin beniii:))
Canım hayirlisiyla bebeğini kucağına al sonra kilolari beraberce veririz şimdi sadece bebisi dusun allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin

Ayşegül inan mübala etmiyorum
Burdaki hiç kimse benim kadar pis boğaz olamaz
Ben normalde pilavı makarnayı ekmekle yiyen biriydim
Hamurişi tatlıda limitim yoktu
Yani ben yapabildiysem herkes yapabilir
Abla bende oyleydim ya pilavi ekmekle yiyodum salatayi bol yağlı yapiyodumki ekmegi bandirabiliyim diye ama ah ah keşke hiç yapmasam ama diyeti bırakınca tekrar yapmaktan da çok korkuyorum

Slm kizlar paketim yuklendi sarz bitti gecmise bakarken.dunde telefonla uyuyakalmisim okurken size bi turlu yetisemedim.
Yarin hastaneye yatiyorum dua edin bana yarin yazarim opt herkese iyi geceler bu arada tartiyi unuttjm 69 cikmistim gun icind4 enson.yarin da menu dandik olur aksam yemiycem falan.beni hosgorjn hastaneden cikinca menu yazmaya devam ederim olurmu.
Sizi seviyorum:KK200:
Ay 2 gundur artiyim diye uzuluyorum sizdr benim gibi hemen onyargi cnmmmmm
Is börekte degilmis dolunaydaymis yahu :D :D

Slm kizlar paketim yuklendi sarz bitti gecmise bakarken.dunde telefonla uyuyakalmisim okurken size bi turlu yetisemedim.
Yarin hastaneye yatiyorum dua edin bana yarin yazarim opt herkese iyi geceler bu arada tartiyi unuttjm 69 cikmistim gun icind4 enson.yarin da menu dandik olur aksam yemiycem falan.beni hosgorjn hastaneden cikinca menu yazmaya devam ederim olurmu.
Is börekte degilmis dolunaydaymis yahu :KK70: :KK70:
Canmcim bizleri habersiz birakma olr muuu. Gecmis olsun smdiden.

Is börekte degilmis dolunaydaymis yahu :KK70: :KK70:
Canım inşallah güzel geçer ameliyat sakın stres yapma haberlerini bekliyoruz

Back
X