• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

uzun zaman sonra herkese merhaba.

sınavlarımın bı kısmına gıremedım. burda pko over kıst hastasıyım dıyenlerın neoldugunu anlamıyordum cok fazla.
yaklasık 3-4 gundur hastanede yatıyorum bobrek tası teshısı tamamen yanlısmıs.
10 cm buyuklugunde yaklasık bı yumruk kadar kıst varmıs sol yumurtalıkklarımda.
kangrene cevırmıs 3 kez dolanmıs sag tarafa kaymıs.
acıl amelıyata aldılar patlama rıskıne karsı 4 gun once sol yumurtalıkla bırlıkte kıst alındı.
bugun daha ıyıym. cuma gunu bı sınavım var ona gırebılıcem sadece.
bu kadar buyuk bı amelıyattan sonra o da pek umrumda degıl gercı.
hepınızı ozledımm kılo suan dusunecegm en son sey. bıran once ıyılesıp gelıcem aranıza.
bu tıp bı amelıyat gecıren yada tek yumurtalıkla hamıle kalan tanıdgınz varmı.. ccok buyuk korkular yasıyorum
sızlerden de bılgı almak ıstedım bu sekılde.
sımdılık ıyı aksamlar herkese
Ayy canim benim buyuk grcmis olsun..
Daha kotu seylre yol acmamis allahtan. RABBIM verirse tek yumurtalikla da vrrir. Sen onu dusunup strese sokkma kendini simdi. En onemlisi sagligin.. cok gecmis olsun tekrar

Kizlar ben marta kadar burdayim sonra.. yrgenlerim dogacak insallah.. misafirler vs. Derken kismetse martta tam takipte olamicam.. annem bacagndan biraz rahatsiz annemde kalicak buyuk gelin balikesirde oturdugu icin dogumu burda yapacak. Kucuk gelinde ev sebebiyle dogumda annemde kalir annesi kanser rahatsiz..anneme yardim ederim surekli o yuzden..iş güc zaman birakmaz. Marta kadar verdim verdim sora korumaya gecerim nisan da yegen geliyo bidene daha ksmtse.. nisan dan sora insallah marta kadar 65 64 olursam soraki 2 3 kiloyuda kisa yolla hallederim. Gecen 1 hafta spora gidememem bu hafta kaslarimi şişirdi karnim acayip şisti heryerim.hissediorum ve bariiz belliii... neyse duzene girer onumuzdeki hafta insallah

Son düzenleme:
merhaba kızlar menüm
saat 11,30
1 haşlama yum
5 yeşil zeytin
1 kk peynir
1 domates
yeşilçay

ara
mevlütteydim ikramlıklara elimi sürmedim sadece şekersiz çay içtim 1 bardak(millet bir yedi bir yedi :KK43:)

ara
1 portakal
1 bardak tarçınlı süt

ara
1 havuç

akşam
1 tabak kadar karnabahara yoğurt ve üzerine pulbiber
salata

su 1,5
spor yok..ama acıkırım gibime geliyor şu an canım bişey istemiyor halsiz keyifsizim acıkırsam naparım bilmiyorum:KK51:

sınavlarımın bı kısmına gıremedım. burda pko over kıst hastasıyım dıyenlerın neoldugunu anlamıyordum cok fazla.
acıl amelıyata aldılar patlama rıskıne karsı 4 gun once sol yumurtalıkla bırlıkte kıst alındı.
hepınızı ozledımm kılo suan dusunecegm en son sey. bıran once ıyılesıp gelıcem aranıza.
bu tıp bı amelıyat gecıren yada tek yumurtalıkla hamıle kalan tanıdgınz varmı.. ccok buyuk korkular yasıyorum
canımm yaa geçmiş olsun ben duydum canım bir tanıdığımız bir yum hamile kaldı yeter ki sağlıklı çalışsın yumurta merak etme canım tekrar geçmiş olsun gülüm

Canim allah şifa versin rabbim tekrarından ve beterinden korusun inşallah tabiki tek yumurtalikla hamile kalan çok tanıdığım var allah izniyle sende anne olursun insallah

Canım çok geçmiş olsun tek yumurtalıkla hamile kalınıyor o konuda korkun olmasin benim Ablam pko lu ama 2 tane çocuğu var doktorlar senin çocuğun olmaz tedavi gormen lazım demisti tedaviye başlanmadan hamile kaldı sen hiç merak etme Rabbim in gücü herşeye yeter biz yeter ki istemesini bilelim

Canım çok geçmiş olsun tek yumurtalıkla hamile kalınıyor o konuda korkun olmasin benim Ablam pko lu ama 2 tane çocuğu var doktorlar senin çocuğun olmaz tedavi gormen lazım demisti tedaviye başlanmadan hamile kaldı sen hiç merak etme Rabbim in gücü herşeye yeter biz yeter ki istemesini bilelim
ay o pko bende de varr:KK61:

ay o pko bende de varr:KK61:
Asyacim ben söylemiştim sanki benim Ablam da var pko ama 2 tane dünya tatlısı yigenim var geçen aylarda farklı bi doktora gittik çocuğu olduğunu bilmeden direk senin çocuğun olmaz dedi 2 tane var dedik çok bozulmuştu ezbere konuşuyor bir çok doktor

dunyadamisafir dunyadamisafir
Özlemim bak geçti gitti kuzum
Boşuna o kadar korkmuşun dimi
Bundan sonra dikkat et Dr ne tavsiye ederse uygula
Ne zaman çıkacağın bellimi

@xDerinMavix
Kız Reyhan sana kaç sefer bdv den uzak dur dedim
Bakalım cezan kaç gün sürecek inşallah fazla değildir

@benita_ask
Özlem umutsuzluk yok bebeğim
Bu hafta olmazsa haftaya veririz ama illaki veririz
Sonda taktilar tuvaletimi yapamadim.
Ondan kurtulunca bacagimin agrisi yeni basladi cok fena.
Aksi bi durum olmassa yarin cikarim heralde

merhaba kızlar menüm
saat 11,30
1 haşlama yum
5 yeşil zeytin
1 kk peynir
1 domates
yeşilçay

ara
mevlütteydim ikramlıklara elimi sürmedim sadece şekersiz çay içtim 1 bardak(millet bir yedi bir yedi :KK43:)

ara
1 portakal
1 bardak tarçınlı süt

ara
1 havuç

akşam
1 tabak kadar karnabahara yoğurt ve üzerine pulbiber
salata

su 1,5
spor yok..ama acıkırım gibime geliyor şu an canım bişey istemiyor halsiz keyifsizim acıkırsam naparım bilmiyorum:KK51:
Afiyet olsun Asyacim çok güzel her zamanki gibi

Asyacim ben söylemiştim sanki benim Ablam da var pko ama 2 tane dünya tatlısı yigenim var geçen aylarda farklı bi doktora gittik çocuğu olduğunu bilmeden direk senin çocuğun olmaz dedi 2 tane var dedik çok bozulmuştu ezbere konuşuyor bir çok doktor
Allah bağışlasın gülüm..çok karamsarım bende ama rabbim duysun sesimizi:KK36:

Bu arada kizlar doktor ameliyattan sonra esimle gorusmus.
Emarda menuskus bukadar gorunmuyodu demis
Cok kotuydu toparladim ama demis 3 hafta basmak yok iyimi ne halt yiceksem
Esin akrabaların falan destek olacak artık iyileşene kadar sen kendine dikkat et basma diyosa hiç basma

geçmiş olsun canımm ev işleri için yakının dönse biraz elinin altında
Annem geldi yanimda canim

İhtiyacım olan diyet listesini buldum başka turlu ben kilo veremiycem galiba:KK53:
Ölüm diyetine gel .:-)
Kiz ne guldum
Beni guldurmeyin hemsire gorur valla ohh bu kebap guluyo der ignede yapmaz kivranirim sabaha kadar
Esin akrabaların falan destek olacak artık iyileşene kadar sen kendine dikkat et basma diyosa hiç basma

Menunu paylasiyim
10:00 patates li yumurta
4 zeytin
Biraz peynir

14:00 1/2 kase bulgur pilavı dünden kaldiydi ya ama yapmicam bir daha
1 kase yoğurt

18:00 1 tbk ıspanak
1 dlm ekmek
1 kase yoğurt
Su 2 olmuştur

Back
X