- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 35
yarın mutlaka yürümem lazım ablaOlmuşla ölmüşe çare yok tatlım Sen yarın dengelersin
Sık kaçamak yapan biri olmadığın için arada olabilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın mutlaka yürümem lazım ablaOlmuşla ölmüşe çare yok tatlım Sen yarın dengelersin
Sık kaçamak yapan biri olmadığın için arada olabilir
Kizlar oglumun kan degeri yukselmis cok sukur 8.7 olmus. Kizimin ataesi gece 39.6 oldu iki gecedir uykususizm simdi de oglum ateslenmeye basladim dua edin
aktif olamiyorum kusura bakmayin
Ben geldimmmmameliyt tamam
Füsunum bugün erkencisin hiç denk gelemiyoduk seninleBak kız yorumlarını okudum o kadar korkulacak bir şey değilmişş dimi hadi hayırlısıyla atlattın kuzum çok sevindim![]()
Ay kiyamam yaa. Zencefil atese ii glr cnmBenim kizin atesi cok pis. Yuksel di mi dusurmek cok zor. 39 larda mubarek ilac duş kar etmiyor. Anne gozlerim dalgali goruyor diyor
uzun zaman sonra herkese merhaba.
sınavlarımın bı kısmına gıremedım. burda pko over kıst hastasıyım dıyenlerın neoldugunu anlamıyordum cok fazla.
yaklasık 3-4 gundur hastanede yatıyorum bobrek tası teshısı tamamen yanlısmıs.
10 cm buyuklugunde yaklasık bı yumruk kadar kıst varmıs sol yumurtalıkklarımda.
kangrene cevırmıs 3 kez dolanmıs sag tarafa kaymıs.
acıl amelıyata aldılar patlama rıskıne karsı 4 gun once sol yumurtalıkla bırlıkte kıst alındı.
bugun daha ıyıym. cuma gunu bı sınavım var ona gırebılıcem sadece.
bu kadar buyuk bı amelıyattan sonra o da pek umrumda degıl gercı.
hepınızı ozledımm kılo suan dusunecegm en son sey. bıran once ıyılesıp gelıcem aranıza.
bu tıp bı amelıyat gecıren yada tek yumurtalıkla hamıle kalan tanıdgınz varmı.. ccok buyuk korkular yasıyorum
sızlerden de bılgı almak ıstedım bu sekılde.
sımdılık ıyı aksamlar herkese
Kizlar ben marta kadar burdayim sonra.. yrgenlerim dogacak insallah.. misafirler vs. Derken kismetse martta tam takipte olamicam.. annem bacagndan biraz rahatsiz annemde kalicak buyuk gelin balikesirde oturdugu icin dogumu burda yapacak. Kucuk gelinde ev sebebiyle dogumda annemde kalir annesi kanser rahatsiz..anneme yardim ederim surekli o yuzden..iş güc zaman birakmaz. Marta kadar verdim verdim sora korumaya gecerim nisan da yegen geliyo bidene daha ksmtse.. nisan dan sora insallah marta kadar 65 64 olursam soraki 2 3 kiloyuda kisa yolla hallederim. Gecen 1 hafta spora gidememem bu hafta kaslarimi şişirdi karnim acayip şisti heryerim.hissediorum ve bariiz belliii... neyse duzene girer onumuzdeki hafta insallah
Bu arada kizlar doktor ameliyattan sonra esimle gorusmus.
Emarda menuskus bukadar gorunmuyodu demis
Cok kotuydu toparladim ama demis 3 hafta basmak yok iyimi ne halt yiceksem
Bak kız yorumlarını okudum o kadar korkulacak bir şey değilmişş dimi hadi hayırlısıyla atlattın kuzum çok sevindim![]()
Tesekkur ederim hepinizeolsun canım hayırlısıyla atlattın ya ameliyatı üç hafta dediğin göz açıp kapayıncaya kadar geçer
Füsunum bugün erkencisin hiç denk gelemiyoduk seninle
Sen ne yapıyon ne ediyon alıştınmı yeni şehre
her zaman ki gibi menün hafif canımmerhaba kızlar menüm
saat 11,30
1 haşlama yum
5 yeşil zeytin
1 kk peynir
1 domates
yeşilçay
ara
mevlütteydim ikramlıklara elimi sürmedim sadece şekersiz çay içtim 1 bardak(millet bir yedi bir yedi)
ara
1 portakal
1 bardak tarçınlı süt
ara
1 havuç
akşam
1 tabak kadar karnabahara yoğurt ve üzerine pulbiber
salata
su 1,5
spor yok..ama acıkırım gibime geliyor şu an canım bişey istemiyor halsiz keyifsizim acıkırsam naparım bilmiyorum![]()
mercimekli köfteyi erken yemişsin sorun olmaz bence canım sporun çok güzelBugün ki menüm
Sabah11:30
1 bardak ılık limonlu su
Kahvaltı 12:30
1 h.yumurta
1 h.patates
Maydonoz-roka
Yeşil cay
Akşam 16:30
5 tane mercimek köfte
Baya marul
1 bardak ayran
Su
3 litre
Spor
1 saat bisiklet
1 saat plates
Bu arada menumu vereyim kizlar
Dun 4 te yemistim enson hatirlarsaniz.
Bugun
Sabah yok
Ögle yok
Aksam da suan yok![]()
menün güzel olmuş canım sadece ekmek akşam olmamış gibiMenunu paylasiyim
10:00 patates li yumurta
4 zeytin
Biraz peynir
14:00 1/2 kase bulgur pilavı dünden kaldiydi ya ama yapmicam bir daha
1 kase yoğurt
18:00 1 tbk ıspanak
1 dlm ekmek
1 kase yoğurt
Su 2 olmuştur
menün harika kuzumBu menu sana gelsn zuhal ablaaMefkurem
Sabah
Domates
Peynit
Yumurta
Bi dilim tb ekmegi
Ara
Yarim yas hurma
Ceyrek muz
Bi kase yogurt
Aksam
Bi dolu tabak kabak yemegi
Iki kasik taze fasulye
Bunkac kasik yogurt
Cayla binkac findik attm agzima onn da itirafini yapiym:)) yalnz herkesn ovup yere goge koyamadigi labneli cheesecake tadndaki muffinlerime dokunmadimm:)Kız Birgül bu senin menünmü yoksa başka biri senin hesabını elemi geçirdi
Menü harika cnm çok güzel
Bu günleride görecekmişiz![]()
Kuzucum gcmss olsnnnnnTesekkur ederim hepinize
Evet zuhal qbla annem geldi
Ayy canm walla allah kolaylik versn. Cok zor. Okula gitmicksn dimi? Yat dnlen evde kitap oku internette surf yap ooh misBu arada kizlar doktor ameliyattan sonra esimle gorusmus.
Emarda menuskus bukadar gorunmuyodu demis
Cok kotuydu toparladim ama demis 3 hafta basmak yok iyimi ne halt yiceksem
Cayla binkac findik attm agzima onn da itirafini yapiym:)) yalnz herkesn ovup yere goge koyamadigi labneli cheesecake tadndaki muffinlerime dokunmadimm:)
Hep karbon ama aslnda az olms abla. Makarnayla yogurt yiyebilrdin mesela. Sbh da yumurta sut gibi seler:)ben de menümü paylaşayım kızlar
sabah 11.00
2 dilim tam buğday ekmeğiyle yağsız tost
akşam 17.00
1 tabaktan daha az makarna (yağsız)
1.5 litre su bugün hep karbon oldu![]()
Tskkrler abla walla artidayim cumaya artilarn ne kdri gitse kar:)asıl kalorili yiyeceklere dokunmamışsın canım fındıklar sorun değil :))
makarna peynirliydi kuzum yazmayı unutmuşum şimdide bir activia yiyeceğim bundan sonra biraz daha dikkat etmeye çalışacağımHep karbon ama aslnda az olms abla. Makarnayla yogurt yiyebilrdin mesela. Sbh da yumurta sut gibi seler:)