• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Günaydınn
Bende artıdayım birazcık
Cuma 85,9
Bugün 86.5
Yuhhh diyorum kendime yazık ediyorum heppp
Şubata girdik önümde 15gün var ve ben 83 gürücem o gün inşallah bu rakamıda hiç görmedim yıllardırrr
Bence dikkat etmemene rağmen yinede az artı olmuş tatlım telafi edilmiyecek bişey değil

Günaydınnnnn

@storperde
Feyzam hem hoşgeldin hemde tekrar geçmiş olsun cnm
Kilonda ne güzel düşmüş

A Artemis580
Husnam sen cumaya kadar hem artılardan kurtulursun hemde eksiye düşersin

Ben
Cuma 77.4
Bugün 75.7
Fark 1.7
İnşallah ablacim sen zaten bana hep guvendin hafta içi kacamaklarim o yüzden olmuyor sen görünce hayal kırıklığına ugrarsin diye inşallah bu haftada sasirtmam seni:KK36:

Neyse kendimce 70 i gecmedigim surece sorun yok .
Zuhal abla yatis suremde moralim bozulmasin diye 69.5 kotasi koydum kendime.
Verirsem bünyemin bana cilvesi diycem
Alirsamda uzulmicem spor maratonu beni bekliyo cunku.
Bi lavaboya kalkiyorum bunye netsin

Yediklerine dikkat et dedim bebeğim
Zaten hareket edemiyon çok çabuk alırsın diye
Abla azda yememem lazim aslinda baģin kemige kaynamasi icin kararinda ve saglikli seyler yemem lazim tavuk corbasi yaptirdim o biraz dengeler kilomu ins yarina kadar

Evet ablam sanirim bitki caylarindan ama arti artidir dimi subat hem sevgililer gunu hemde esimin dogm gunu supriz yapmak istiyorum fikir verirmisiniz
Oooo sansa bak 1 tasla 2 kus vuruyon :-)
Gerci genelde erkeklerin isine gelir boyle seyler :D
Valla cnm benim bi kac senedir aklimda soyle bisey var atlari cok severim.
Ormanda basbasa atlarla gezi bayadir hayal ediyorum.
Sana uymaz ama aklima gelince paylasayim dedi.

Bence gayet makul bi rakam olmuş abartılı sayıya cikamissin ben o + yı sabahtan akşama aliyorum:KK70:
Gercektenmi :-)
Kafa rahat olunca almiyosun aslinda biliyomusun buna eminim artik biseyi pismanlikla yiyp ay kesin alcam diyince aliyosun.
Ben artik kendimi sartliycam bu bana kilo aldirmaz b3n hemen eritirim gider bunu.
Bazen beyin gucu cok ilgimi cekiyo ama biz kullanamiyoruz.
Asla irademe hakim olamiyorum dedigimiz seyi sartlayinca nasil yememeyi basariyosak.
Yiyip kilo almamayida basarcaz.

Canım benimde ilk çocuğum tedaviyle oldu bir sene her ay çatlatma iğneleri falan sağolsın eşim hiç ailesine yansıtmadı öncrsinde zaten düşünmüyorduk konu açıldıkça düşünmüyoruz daha erken diyorduk birşey diyemiyorlardı yüzümize arkamızdan diyorlardı mutlaka kulağımızo tıkadık stresi oluyordu tedavinin oldumu olmadımı bekşemek çok stresli en sonunda artık ümidim iyice gitti bıraktım herşeyi rahatladım sanırım iki üç ay sonra hamike kaldım şimdi 13 yaşında oğlum:) bence aileleri hiç sokmayın şu durumda inşallah Rabbimin hazinesi bol inşallah verir stres yapma kendine dua et
maşşalah gülüm yavrunu sana bağışlasın rabbim gece ağlayarak uyudum en son ağlattı yani beni...o kadar zor durumdayımki biraz önce kahvaltı yaparken diyorrki senin önceki yaşadığın psikolojiyi yaşıyorum bugün sabah 6 da yattı gece gözünü kırpmadı 2 paket sigarayı bitirmiş kendimemi üzüleyim ona mı:KK61:

Asya hastayken spor yapma demedimmi kuzum hele boğaz için daha kötü

Eeee okadar kilo gitmiş heralde şok olucaklar bebişim

Ayyy Reyhanım sürekli üşüyen biri olarak güneşi öyle özledimki

Menü güzel tatlım Sadece su az biraz

Bazılarında regli önceside ağrı olabiliyormuş tatlım

Kuzum 4 patates çok az değilmi tüm gün için
Bugün tartıldınmı bakalım yarın fark ne kadar olacak

Özlem hanım sabah bana cevap yazmamışın :63:

Kuzum sen takıma niye gelmiyon
Yoksa listeye girme deyince kırıldınmı bana

Güzelim hergeçen gün zarardasın
Ama sen bilirsin
Burda önemli olan kişinin kendi istemrsi ve çaba göstermesi

Ben bunu hiç anlamadım cnm
Arkadan istedikleri kadar ko uşsunlar sonuçta kulağın duymuyor
Hem herşeyi bilmek zorunda değiller
değiller ama eşime anlatamıyorummm:KK43:zuhal abla annesiyle konuşacakmış uygun zamanda:KK51:

maşşalah gülüm yavrunu sana bağışlasın rabbim gece ağlayarak uyudum en son ağlattı yani beni...o kadar zor durumdayımki biraz önce kahvaltı yaparken diyorrki senin önceki yaşadığın psikolojiyi yaşıyorum bugün sabah 6 da yattı gece gözünü kırpmadı 2 paket sigarayı bitirmiş kendimemi üzüleyim ona mı:KK61:
Cnm aklimda yok kac yil oldu sizin evleneli.
Gencsin daha cok uzuluyosun.
Daha basindasin tup bebegi bile denemediniz daha.
Millet 10 yil ugrasiyo bitanem annemin kuzeni 10 yili gecti hala devam ediyolar tedavilere dehset paralar harcadilar ama pes etmediler.
Sen boyle yiprattikca kendini daha geriye atiyosun bence

Mefkurem Mefkurem ablacım tesekkur ederım. Korka korka tartıldım ama baya mutlu oldum gercekten.
Hatırladıgm en zayıf halım belkı de suan.. Bacaklarım ınceldı sacma bı sekılde :confused: Suyu ınanılmaz cok ıcıyorum odem attım muhtemelen.

dunyadamisafir dunyadamisafir ayy cok guldum yaa.. Narkoz aldım hatırlamıyorum ıyı bahenymıs.. :-)

Vildan80 Vildan80 canım ben fıkır verırm ama brıaz cocuksu kalabılır sanırım.. En olgun anlayısımla dusunursemm.. Kesınlıkle kendnıne cok guzel bakıp guzel bı yemek masası tabıkı aksam.. mumlar kurumus gul yaprakları.. Yanında hedıye olarakta takım fılan gıyıyosa yada gomlek hanı cok sevıyosa kol dugmesı yaptırabılırsn ısmınızın yazılı oldugu. Tabı yanında bı tane de gomlek+parfum :KK48:

Gercektenmi :-)
Kafa rahat olunca almiyosun aslinda biliyomusun buna eminim artik biseyi pismanlikla yiyp ay kesin alcam diyince aliyosun.
Ben artik kendimi sartliycam bu bana kilo aldirmaz b3n hemen eritirim gider bunu.
Bazen beyin gucu cok ilgimi cekiyo ama biz kullanamiyoruz.
Asla irademe hakim olamiyorum dedigimiz seyi sartlayinca nasil yememeyi basariyosak.
Yiyip kilo almamayida basarcaz.
Zaten bazı doktorlar da o tezi doğruluyor zayıf insanlar o şekilde zayıf kaliyolarmis biz kilolular beynimizi her yediğimizi kilo yapacak diye kodluyomusuz kilo aliyomusuz

Mefkurem Mefkurem ablacım tesekkur ederım. Korka korka tartıldım ama baya mutlu oldum gercekten.
Hatırladıgm en zayıf halım belkı de suan.. Bacaklarım ınceldı sacma bı sekılde :confused: Suyu ınanılmaz cok ıcıyorum odem attım muhtemelen.

dunyadamisafir dunyadamisafir ayy cok guldum yaa.. Narkoz aldım hatırlamıyorum ıyı bahenymıs.. :-)

Vildan80 Vildan80 canım ben fıkır verırm ama brıaz cocuksu kalabılır sanırım.. En olgun anlayısımla dusunursemm.. Kesınlıkle kendnıne cok guzel bakıp guzel bı yemek masası tabıkı aksam.. mumlar kurumus gul yaprakları.. Yanında hedıye olarakta takım fılan gıyıyosa yada gomlek hanı cok sevıyosa kol dugmesı yaptırabılırsn ısmınızın yazılı oldugu. Tabı yanında bı tane de gomlek+parfum :KK48:
Kiz senin fikir karsisinda bnmki cok ucuk kaldi.
Bide ilkayin kizil saclarini begenip at kaćiriyomus ilkayi.
Kocasi pesinden deeeeee :D
Son cumlede sana bu akli vereninnnnn
Olur sanirim
Bende baslayip bende biter :D
Ay gene geldiler bana

Back
X