Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
guzelmis cnmBen sevgililer gününde salonumun tavanını balonlara susleyip her balonun altına notlar yazicam hediyeyi direk vermek yerine minik kayıtlardaki ipuçlarıni belli renkteki balonların içine koyucam kendisi balon patlamasından çok korkuyorum ama hediye için patlatip notlar daki şifreleri çözüp hediyeye ulaşacak bu benim suprizim olacak( balonları tavana çift yüzlü bantla yapistiricam)
eşim ablaaAsyam noldu yine birtanem?
Anacim hepsini karistirma birbirine tuhaf olur oyle adam kaçar.çok güldüm yaaa düşüncelerimin arasına alıyorum söylediklerinizi sanırım ortaya karışık bişeyler yapıcam
![]()
Kiz haberlerde gordunuzmu cok oldu dunya rekoru hindistanli bir kadin 11 iz dogurdu .Bnm ust komsumun ucuzleri oldu. Dogal ustelik. Allah isteyenlere versin walla bnce cok zor:))
Eşinin duyarlılığı beni benden alıyor asyacim.eşim ablaaailesiine söylicekmiş arkamızdan konurlarmış mış mış ta mış mış sabaha kadar yatmadı çocuğun olmamasını sıkıntı ediyor hemde nasıl
ne desteği abla sabah bide kalkmış diyor bundan sonra allık falanda sürmiceksin makyajı yasak ederim bilmem ne bide burdan yakkEşinin duyarlılığı beni benden alıyor asyacim.
Bu ne ya az destek olsa ya.
Tövbe Estağfurullah!ne desteği abla sabah bide kalkmış diyor bundan sonra allık falanda sürmiceksin makyajı yasak ederim bilmem ne bide burdan yakkannesine söylese 2 gün içinde tüm akrabaları duyar tümm
![]()
Sen nasılsın Defnem özledik kızzTövbe Estağfurullah!
Ne alakaymis?
bilmiyorumki abla geçen nişana gittim daha o nişan gününü söylüyor o gün gözüme battı söylemedim diyor ya sapıttı iyice gözümün yaşı kurumuyor bugünTövbe Estağfurullah!
Ne alakaymis?
Ben iyiyimSen nasılsın Defnem özledik kızz
Kıskanıyor.bilmiyorumki abla geçen nişana gittim daha o nişan gününü söylüyor o gün gözüme battı söylemedim diyor ya sapıttı iyice gözümün yaşı kurumuyor bugün![]()
Sende o kadar alttan alma cnmbilmiyorumki abla geçen nişana gittim daha o nişan gününü söylüyor o gün gözüme battı söylemedim diyor ya sapıttı iyice gözümün yaşı kurumuyor bugün![]()
Geçen hafta çok kötüydüm yine uçtumBen iyiyim70i gordum yine :)))
Sen nasılsın?
Kıskanıyor.
Hiç takma bir sure yuzune bile bakma.
Bak nasıl yola geliyor.
nişan günü tartışmıştık biraz kıskançlık yapmıştı üstünde durmadım bugün de yine açtı konuyu delirtecek u adam beniBen iyiyim70i gordum yine :)))
Sen nasılsın?
Kıskanıyor.
Hiç takma bir sure yuzune bile bakma.
Bak nasıl yola geliyor.
çocuk mevzusundan ona pek zman ayıramıyorum abla o konuyu sonra halledicem benSende o kadar alttan alma cnm
Sup sus biyere kadar
Tepene çıkarma
Karışacağı şeyler var karışmıyacağı şeyler
Biraz mola gibi oldu.Geçen hafta çok kötüydüm yine uçtum
Ama bu hafta iyi olacak inşallah
Sen kısa zamanda halledersin cnm
senin vucut 1 haftalık kaçamağa hemen yelkenler fora oluyor ablaBiraz mola gibi oldu.
Amaan kardeşinden onemli değil.
Bi tanecik kardeşim var üç kilo ona feda olsun.
Zaten acayip motive etti.
Abla ben senin abin gibi olmusum dedi bana![]()
Azıcık kacirayim hemen artiyim.senin vucut 1 haftalık kaçamağa hemen yelkenler fora oluyor abla