• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Günaydın hanımlar halam için uzulurken teyzemin 20 yıllık eşinin 2 yıldır oğullarından 1 yaş büyük bir kızla teyzemi aldattığını öğrendik ailecek soktayiz :-(
Benim.artım çok fena sabah tartildim rezalet bir durumdayım hemen bugün kahvaltimi yaptım öğle ve akşamı hurma ve yoğurt yapicam
Bu arada teyzem gelebilir belki 6 yaşındaki kızıyla kafa dağıtmak icin

Doğum günü nasıl geçti Tatlişim
Neler yedin ne içtin
Dün bildirimde yapmadın
Ayyyy abla hiç bildirimde gitmeyelim :-) doğum günü güzeldi gündüz resmen 40 kişiyi agirladim akşamda 5 kişi geldi hala tabanlarim agrio yediklerimi ictillerimi unutmak istiyorum ahyyyy :-(

Günaydın hanımlar halam için uzulurken teyzemin 20 yıllık eşinin 2 yıldır oğullarından 1 yaş büyük bir kızla teyzemi aldattığını öğrendik ailecek soktayiz :-(
Benim.artım çok fena sabah tartildim rezalet bir durumdayım hemen bugün kahvaltimi yaptım öğle ve akşamı hurma ve yoğurt yapicam
Bu arada teyzem gelebilir belki 6 yaşındaki kızıyla kafa dağıtmak icin
Kadınlara yapılan haksızlıklara hiç dayanamıyorum yaa
Belli bi yaşta sonra erkekler komplexse girip kuduruyolar
Peki kendimi söylemiş

Ayyyy abla hiç bildirimde gitmeyelim :-) doğum günü güzeldi gündüz resmen 40 kişiyi agirladim akşamda 5 kişi geldi hala tabanlarim agrio yediklerimi ictillerimi unutmak istiyorum ahyyyy :-(
Anladığım kadarıyla sen unutsanda tartı unutmamış güzellik
Bak yedin geçti bitti
Sana kalan artılar oldu
Geçmiş için bişey yapayacağımıza göre hemen sağlıklı beslenmene dönüyorsun
Yemeklerden bişeyler kaldıysa başkalarına ver evde bırakma

abla yaklasık bı yumruk buyuklugunde 10 cm boyunda bı kısttı ve soyle bı durum var..
Solda olusan kıst saga kaymıs karnımın ıcınde kangrene cevırmıs 3 defa donmus. Hem sol yumurtalıklarımın hemde kıstın alınması ıcın sezeryanla dogum yapmısım gıbı kesık var karnımda..

Estetık dıkıs yapmıs bıraz alt kısımda zaten cok fazla bı ız kalmıcagını soyledı ılerısı ıcın sorun degıl ama bı sure canımı yakıcak gıbı gorunuyo.:KK12:

Saglıklı ıstahsızlık var sanırım bende su sıralar. :KK48:

Zaten cıkolata abur cubur hıc kafamı cevırıp bakmıyorum bıle.
Bu over kıstı genelde kılo da yaparmıs fılan.. Cok sey okudum o acıdan uzun bı sure hem fızıgm hem saglıgım ıcın en ufak kacamak yapmıcam.. cıs yanı zararlı hep Hoppa

Istersen sana da bu konuda yardımcı olabılırm. Evet fızıgın cok ıyı artık fazlasıyla fıtsın ama ıstedıgın kıloda degılsın hala ne yazıkkı.. Hazır benım bu ıstahsızlık halım varken beraber ılerleyelım :KK55:

Geçmiş olsun canım :KK15:

Kadınlara yapılan haksızlıklara hiç dayanamıyorum yaa
Belli bi yaşta sonra erkekler komplexse girip kuduruyolar
Peki kendimi söylemiş
Hayır abla ya keşke.kendi soleymis hala inkar şerefsiz ya oğulları 1 yıl ewel öğrenmiş yakalamış demiski o adam bir gecelik ti pismanim falan filan benim.kuzende kiyamamis bide küçük kardeşi var DİE demiş ama megerse ole bisey yok kızda yüzsüz ya taniomus arkadaşımın sevgilisi DİE.kandırmış eve bile getirmiş anlatamam ya o kadar uzun o.kadar acımasız neyse yine oğlu gormus o söylemiş annesine babam seni enayi yerine koyuyordu demiş paranı yiyodu offff anlatamam yanı teyzemin çektklerni anlatamam yıllardr

Za
Anladığım kadarıyla sen unutsanda tartı unutmamış güzellik
Bak yedin geçti bitti
Sana kalan artılar oldu
Geçmiş için bişey yapayacağımıza göre hemen sağlıklı beslenmene dönüyorsun
Yemeklerden bişeyler kaldıysa başkalarına ver evde bırakma
Zaten dağıtım kalanları da atiim allah affetsin

Hayır abla ya keşke.kendi soleymis hala inkar şerefsiz ya oğulları 1 yıl ewel öğrenmiş yakalamış demiski o adam bir gecelik ti pismanim falan filan benim.kuzende kiyamamis bide küçük kardeşi var DİE demiş ama megerse ole bisey yok kızda yüzsüz ya taniomus arkadaşımın sevgilisi DİE.kandırmış eve bile getirmiş anlatamam ya o kadar uzun o.kadar acımasız neyse yine oğlu gormus o söylemiş annesine babam seni enayi yerine koyuyordu demiş paranı yiyodu offff anlatamam yanı teyzemin çektklerni anlatamam yıllardr
Allah bu duruma düşürmesin tabiki yaşayan bilir durumu
Ama böyle bi durumda heralde ayrılmaktan başka çözüm yok

Mefkurem Mefkurem nıye sen kendını sucluyosun basında dedın herkezın bunyesı farklı kılo az versemde yada vermesemde gercekten sıkıntı yok kendımı oyle kotu hıssetmıyorum ben bır rakamdn bır rakama dusunce az gıt gel yapıyorum hıc sıkıntı yok gercekten :KK15:
Ne biliyim kendimi sorumlu hissettim cnm
Seni yönlendirdim gibi oldu
Bugün tartıldınmı
Bana et günüde biraz yaradı
Ama meyve gününden pek umutlu değilim. Bana genelde meyve pek yaramıyor

Ne biliyim kendimi sorumlu hissettim cnm
Seni yönlendirdim gibi oldu
Bugün tartıldınmı
Bana et günüde biraz yaradı
Ama meyve gününden pek umutlu değilim. Bana genelde meyve pek yaramıyor

Wc cıkmadıö dıye tartılmadım:KK48:yarın tartılırım meyve ye pek duskun degılım menulerımde cok az gormussunuzdur ananas alırım kıvı ben yumurta gununden umutluyum :)

Back
X