• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bu yürüyüş spor yürüyüşümü yoksa çarşı gezmesimi tatlım
Akşam fasülyeyi daha fazla yiyip bulgur yemesen daha iyiymiş
Senin bide liste sorumluluğun varki daha dikkat etmek zorundasın
Abla aslonda 1le 6arası avmdeydim hep ayakta hep yürüdüm ama yavaş arasıra hızlı:)

mrb arkadaslar uzun zamandır bu sayfayı takip ediyorum.. uzaktan uzaga yogun çalıştıgım için ara ara giriyorum bende diyetteyim bu son zamanlarda bozzzamda. aslında yogunlugum azalmayana kadar yazmayı düşünmüyordum ama bugün asya_01 yazdıklarını okuyunca yazdım ben 30 yaşındayım 18 yaşında doktor benim hiç çocuk sahibi olmayacagımı söylemişti. 10 aylık evlik evliyim 2 tane düşük yaptım ama olsun en azından bebek oluyor ( gerçi kendime dikkat etmiyordum ) ve ben bunu kefirle başardım kefir içersen rahmi yeniliyor ve ibrahim saraçoğlunun incir kürü var emin ol ikisi mucizeler yaratıyor.

Wc cıkmadıö dıye tartılmadım:KK48:yarın tartılırım meyve ye pek duskun degılım menulerımde cok az gormussunuzdur ananas alırım kıvı ben yumurta gununden umutluyum :)
Keşke tartılsaydın ona göre sana neyin iyi geldiğini daha iyi test edebilşrdin

Evet kilolu ama enistemde kilolu ayriyeten kiloya bağlaması yanı kiloluyum DİE bana bunu yaptı DİE dusunmuo dusunmemelide ama.smdi.bir.hırsla verir o kilo.smdi
Ben onun için sormadım zaten cnm

Senin yanına gelecekya beraber diyet yaparsınız hem böyle kendini daha iyi hissetmeye başlar

Günaydın hanımlar halam için uzulurken teyzemin 20 yıllık eşinin 2 yıldır oğullarından 1 yaş büyük bir kızla teyzemi aldattığını öğrendik ailecek soktayiz :-(
Benim.artım çok fena sabah tartildim rezalet bir durumdayım hemen bugün kahvaltimi yaptım öğle ve akşamı hurma ve yoğurt yapicam
Bu arada teyzem gelebilir belki 6 yaşındaki kızıyla kafa dağıtmak icin

Anlayamıyorum bu erkekleri. Bu yaştan sonra birde... Töbe töbe Allah akıl fıkır versin

Zuhal ablam bi gecmedi korolasi yapisti kaldi kulagimda tikaliymis damla verdi kullanip yikaticakmisim sinuzit bas dis kulak agrim var hala devammm :KK43:

Tekrar gecmis olsun kuzum sinuzitle basa cikmak da zordur. umarim bir an once iyilesirsin

Back
X