• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

kızlarr sizdende fikir istiyorum kaptanlarada soruyorum eşim diyorki yediğin yemeğe karışmıyorrum ama akşam eve tatlı mı tuzlu mu çerez mi yani ne gitirirsem getireyim benle yiceksin ben napim şimdi tartışacak

Çok ilginç kuzum.
Akşam olması kötü.
Hadi gün içinde yine bir şekilde az da olsa yenir ama.

bende onu demeye çalıştım gülüm bende eşimde üniverite mezunuyuz eşim serbest meslekte ben ev hanımı oldum etrafımda orta okul mezunlrı kadrolu işlerde hep torpille çalışıyor eşini başka türlü ikna edmezmisin gülüm mesela yapamm orda falan desen

Ne okudun canım sen?
Umrunda olacağını sanmam eşimin.
Yani büyük ihtimalle ben senin memleketinde kaç yıldır nasıl yapıyorum der.

Selamm kizlarr bende 1sene once diyete baslamistim 102kilodan 71e indim ama 5ay once evlendim ve tam 6kilo aldim 77 oldum 31inde diyete basladim 3gundur devam ediyorum ama zorlaniyrum ozaman nasil yaptim diye sasiriyorum vucudum kilo cok elverisli boyumda 170 okadar kotu durmuyo ama kiyafetlerimin icine zorgiriyorum artik gaju berry diye bisey varmis aktarlarda satilan onu deniycem sizce etkilimi kullanan varmi tokluk hissi veriyomus

Çok ilginç kuzum.
Akşam olması kötü.
Hadi gün içinde yine bir şekilde az da olsa yenir ama.

Ne okudun canım sen?
Umrunda olacağını sanmam eşimin.
Yani büyük ihtimalle ben senin memleketinde kaç yıldır nasıl yapıyorum der.
psikoloji okudum gülüm bende bu sene mezun oldum kpss ye hazırlanayım diyorum ama etraftaki torpilleri görünce çalışsanki nolacak asya diyorum

Selamm kizlarr bende 1sene once diyete baslamistim 102kilodan 71e indim ama 5ay once evlendim ve tam 6kilo aldim 77 oldum 31inde diyete basladim 3gundur devam ediyorum ama zorlaniyrum ozaman nasil yaptim diye sasiriyorum vucudum kilo cok elverisli boyumda 170 okadar kotu durmuyo ama kiyafetlerimin icine zorgiriyorum artik gaju berry diye bisey varmis aktarlarda satilan onu deniycem sizce etkilimi kullanan varmi tokluk hissi veriyomus
kullanan arkadaşlar var onlard fikir verir ama ben dilek koçak dı sanırım diyetisyen şekeri tansiyonu düzenler ama öyle zayıflamaya pek etkisi yok hep ticari şeyler demişti

kız özlem sorma adam azıttı iyice allık makyaj pantolon herrşeye karışır oldu yiceksin diye emir vereek konuşuyor ben her türlü yememek için direnicem çünkü biliyorsunuz ben ödül öğünü bile yapmıyorum yicek olsam cuma günleri bir öğünümü tatlı öğünü yaparım ama hani menümde görürseniz bilinki tartışma falan oldu da yedim

Taktı sana kafayı kıskanıyor bellıkı abartıyor ama

psikoloji okudum gülüm bende bu sene mezun oldum kpss ye hazırlanayım diyorum ama etraftaki torpilleri görünce çalışsanki nolacak asya diyorum

Psikoloji süper bölüm ya.
Burada o bölüm olsaydı o bölümde yüksek lisans istiyordum ama yok malesef.

Kuzum KPSS yine iyi, torpil var ama akademikteki kadar değil.
Bilmiyorum ne yapıcam artık.

Psikoloji süper bölüm ya.
Burada o bölüm olsaydı o bölümde yüksek lisans istiyordum ama yok malesef.

Kuzum KPSS yine iyi, torpil var ama akademikteki kadar değil.
Bilmiyorum ne yapıcam artık.
yok gülüm yok bizim arkamız yok ikimizde okumuş işsiziz psikolojininde ataması yok denecek kadar az baya iyi puan almak lazım:KK51:

Menümü verıyım hersey bellı suyuma kadar ölctüm

Bugun günlerden tavuk bır bucuk kemıksız derısız gögüs haşladım dıdıkledım 3 böldum sabah aksam baharatlarla yagsız tavada az cevırdım aksamı 6 da hazırlıycam
(Köri,karabiber,pulbiber) oglen karabıber serpıp yedım

Sabah yesıl çay

16:35 bır bardak ıhlamur

Su 3,5 lt

Yarım saat egzersız

Bu kadarı fazla ama canım senın soz hakkın yok sankı yemene karısıyor gezmene karısıyor yoj aıleme soylıycem bıraz abartmıs senı bu kadar uzmesın
aslında böyle bir adam değildi psikolojim iyi değil alttan al beni dedi bugün bende onu yapıyorum şimdi

Back
X