💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ohhh maşallah güzelim
Inşallah -1 tutturacan

Bugun azcık bozulur gıbı ama kahvaltı butun gun dısarda olucam dısarda yemek ıstemıyorum gec kalktım :) 62 ucundan gordum bu bıle ıyı bır rakam asasını gorunce bıle mutlu oluyorum gecen aya kadar nasıl takıyodum :) sımdı gaz verıyolar ıyısın daha verme falan kımse bozmuyor artık moralımı :)

Bugun azcık bozulur gıbı ama kahvaltı butun gun dısarda olucam dısarda yemek ıstemıyorum gec kalktım :) 62 ucundan gordum bu bıle ıyı bır rakam asasını gorunce bıle mutlu oluyorum gecen aya kadar nasıl takıyodum :) sımdı gaz verıyolar ıyısın daha verme falan kımse bozmuyor artık moralımı :)
Bencede kafanı takacak bişey yok
Zaten fazlalığın yok gibi
Bikaç kilo yavaş yavaş gitsede sorun olmaz
Son kilolarında yavaş gitmesi çok normal

Bencede kafanı takacak bişey yok
Zaten fazlalığın yok gibi
Bikaç kilo yavaş yavaş gitsede sorun olmaz
Son kilolarında yavaş gitmesi çok normal

Evet bacaklarım bıraz yumusadı tek sıkıntım bu 5 kılo var hedefıme bacaklardan versem sıkılassa bana yeter :) mevludu atlatalık hergun gıdebılcegım bır spor salonuna uye olucam bakalım

Evet bacaklarım bıraz yumusadı tek sıkıntım bu 5 kılo var hedefıme bacaklardan versem sıkılassa bana yeter :) mevludu atlatalık hergun gıdebılcegım bır spor salonuna uye olucam bakalım
Inşallah gönlüne göre biyere bulabilirsin cnm
Ama hergüne gerek yokki
Haftada 4-5 gün yeterli olur

Geçmiş olsun canım doktora gittinmi
Gittim guzelim bi ilac verdi ama cok agrim var :(
Kuzu enerjini ozledik topiktee. Iyiles artik. Zncrfil ve c vitaminine aban. Greyfurt portakal sirkeli su bol bol tuket ki kendine gelesin. Bir dr ilkayin da dedigi gbi doktora gttn mi? Bzn doktr sart oluo malesef

İciyorum birgulum fayda etmiyo canim.inan birgul enerji falan hakgetire nerdeyse 5 kilo arti var :(

Ama iki gun kaldi tam gaz devam.edicem bu.ne yyaaa inan ki yemek yemek te artik mutlu.etmiyorbbeni yani.sonu yok

Mefkurem Mefkurem ablam dogru soze ne denir. Haklisin.

Ozlem ve seni tebrik.ederim cuma coook guzel - ler sizlerle :)

Inşallah gönlüne göre biyere bulabilirsin cnm
Ama hergüne gerek yokki
Haftada 4-5 gün yeterli olur

5 gun gıderım ama gunlerı onlar belırleyıp sınırlayınca olmuyor bu gıttıgım pazartesı salı persembe cumartesı salı ısım oldu gıtmedım carsamba gıdıyor duzensız ben sınırsız gıtcem ısıme evıme gore ayarlıyım o acıdan

Gittim guzelim bi ilac verdi ama cok agrim var :KK43:

İciyorum birgulum fayda etmiyo canim.inan birgul enerji falan hakgetire nerdeyse 5 kilo arti var :KK43:

Ama iki gun kaldi tam gaz devam.edicem bu.ne yyaaa inan ki yemek yemek te artik mutlu.etmiyorbbeni yani.sonu yok

Mefkurem Mefkurem ablam dogru soze ne denir. Haklisin.

Ozlem ve seni tebrik.ederim cuma coook guzel - ler sizlerle :)

Ah canim sende benim gibisin 15 gunde 5 kilo ile donebiliyorum bende. Ama yeminliyim artik vaktim de az kaldi temmuzda izne gidecegiz

Valla kızlar ovunmek gıbı olmasın ama dun kardesım dev gıbı cıft kaglı hamburger patates yedı onumde elımı surmedım o gedı kalktı annem ekmek arası yaptı bıde yermısın dıyor sınır ettı benı yemem dedım artık gercekten toplayın ınanın dun actım mıgdemden seslere guldu evdekıler eskıden olsa bır menude ben yer ay yanına bısr alsak derdım emın olun derdım hedeflerınızı dusunun odaklanın

Gunaydinnnnn... Bende bugün saf protein yapıyorum ya basım catliycak gibi agrio ama ama dayanmaya çalışıcam insallahhh ayyy birazdan oğlanı parka goturucem hava çok guzrl
Pro insanı güzel doyuruyor cnm
Bol suyunu ihmal etme
Bende kıymalı yumurta yedim kendime geldim

Zuhal abla bende bugun tartildim basladigim yerdeyim ama cumaya kadar artilari vermek istiyorum. Yarin ne yapsam sen biliyon bu konulari. Tavsiyene uyacagim
1 günlük saf pro yapabilirsin cnm
Aslında tek et yapsan daha iyi sonuç alırsın

Yada şöyle yap
Sabah kıymalı yada peynirli tavada yumurta tabiki yağsız,

Öğlen -akşam tavada yağsız kızarmış tavuk göğsü,ev ayranı

Eğer hepsini tuzsuz yaparsan daha iyi verim alırsın tabiki bol su birazda hareket

Valla kızlar ovunmek gıbı olmasın ama dun kardesım dev gıbı cıft kaglı hamburger patates yedı onumde elımı surmedım o gedı kalktı annem ekmek arası yaptı bıde yermısın dıyor sınır ettı benı yemem dedım artık gercekten toplayın ınanın dun actım mıgdemden seslere guldu evdekıler eskıden olsa bır menude ben yer ay yanına bısr alsak derdım emın olun derdım hedeflerınızı dusunun odaklanın
Eğer hedeflerimiz varsa oturduğumuz yerde herşeyi yiyip içerek ulaşamayız zaten cnm
Sen en güzelini yapıyorsun

Bide bu kaçamaklar artılardan çok psikolojik bizi daha çok etkiliyor
Kendimize olan güvenimiz kayboluyor

Eğer hedeflerimiz varsa oturduğumuz yerde herşeyi yiyip içerek ulaşamayız zaten cnm
Sen en güzelini yapıyorsun

Bide bu kaçamaklar artılardan çok psikolojik bizi daha çok etkiliyor
Kendimize olan güvenimiz kayboluyor

Herkezı cok sevıyorum ve emeklerının cope gıtmesı benı uzuyor malesed dısıplın ve sıkmadan olmuyor 7 gunun emegı bır ogunde çope gıdıyor herkez ne guzel menuler yapıyodu

Back
X