- 15 Ekim 2008
- 3.677
- 6.591
- 398
Bn de dune kdr sabittim bgn artiyla basladim gune:) tarti gnu oncesi aman da ne gzel dmi:)) of bgn cok cnm sikilio zatennHele bennnnn hic gelmesin diyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn de dune kdr sabittim bgn artiyla basladim gune:) tarti gnu oncesi aman da ne gzel dmi:)) of bgn cok cnm sikilio zatennHele bennnnn hic gelmesin diyorum :)
Bnce dikkat ettign icn bekliosunsahsen cumalar olmasinn modundayim:))
Huuu Huuu fıstıklar nasılız
Niye sesiniz çıkmıyor
Fırtına öncesi sessizlik gibi![]()
Huuu Huuu fıstıklar nasılız
Niye sesiniz çıkmıyor
Zararın neresindesin dönsen kâr cnmBu hafta bomba gibi olamasamda ben de merak ediyorum sonucu. Dun tartildim 87.5 idim basladigim yerdeydim.. bakalim 2 gunluk dikkat bana ne kaybettirecek
Bakıyorum pek hamaratızBen temızlık yaptım kalanı yarına bıraktım :) sımdı oturdum
Zararın neresindesin dönsen kâr cnm
Eğer başlamamış olsaydın artıların üstüne artı eklenecekti
Bu hafta bomba gibi olamasamda ben de merak ediyorum sonucu. Dun tartildim 87.5 idim basladigim yerdeydim.. bakalim 2 gunluk dikkat bana ne kaybettirecek
Bakıyorum pek hamaratız
Maşallah
Sabah sordum ama görmedin heralde cnm
Bugünkü sonuç iyimiydi
Bugün planın ne
Tatlım hem yumurta yiyip hem niye meyve yedinkiSabah pek bakamadım pılavcıya tencereyı goturdum eve gelıp ıslere gırıstın bugun sabah kıymalı yumrta yedım sonra butun gun ananas kıvı az once planda olmamasına ragmen ayran ıctım bıraz deterjan fazla kacırdımkrndıme gelıyım dedım yarın bakalım tartı ne dıycek aksam yuruyuse cıkcam aksam belkı bır ayran daha ıcerım baska bısr yemem
Tatlım hem yumurta yiyip hem niye meyve yedinki
Tek yumurta olmasa bile keşke saf pro yapsaydın
kızzz test yap o zaman kuzumm ne bekliyonnnn hadi teyze olalımmmSanırım kuzum :)
Ümitlenmiyorum ama ilk defa bu kadar şüphelendim.
ablişş ben burdayımmmmHuuu Huuu fıstıklar nasılız
Niye sesiniz çıkmıyor
selam Zuhal ablaHuuu Huuu fıstıklar nasılız
Niye sesiniz çıkmıyor
supersin tatlım.maşallahkızzzzlarrrrrrrrr süperimmmmmhava güneşli kapıya çıktık biraz kadınlar toplandılar görrsen iyi niyetiyle söyleyende vardı ama kıskanç ciğerimi sökecek gibi bakanda vardı zayıfladığım baya fark edildi zaten ediliyordu ama şu son zamanlarda hani yine vermişsin dendi ama o kıskananlar varyaaaa
egom yerine geldiiii
kendi 82 kiloyken beni kendiyle bir tutan kadın böyle kaldıı
![]()
ya hepimize maşşallahh ya nefsimizi terbiye edip böyle sonuçlar alıyoruzzsupersin tatlım.maşallah
Ben senın zayıflamanı çok istıyorum bılıyosun senınde guzel bır bır hedefın var bak dun ben sıyah bır kazak begenmıstım m beden yoktu baska bır avm buldum normalde denemeden alan ben denedım sonra aynı kazagın grısını denedım kardesım grı al dedı bende sıyah daha ınce gosterır dedım kardesım dedıkı baya vermıssın gercekten grı olanı aldırdı ınce dar kesım bır trıko o kadar çok mutlu oldumkı kot denedım 29 dusmus dun çok yoruldum çok ama mutluydum artık once modele sobra bedene bakıyorum her durumda her sartta dısıplını bozmadan yap ınan ben kendıme ne yapmısım dıyceksın