💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

benita_ask benita_ask canim.ben kondisyon bisikleti sürüyorum evde ama basit bişey gostergelerine pek inanmiyorum da sizce nasil
20160204_163031.webp

ablişş ben burdayımmmm:KK66:abla tartıyı bilmem ama ben vucudumda oluşan çatlaklardan ve aynaya baktığımda da inceldiğimi fark ediyorumm tartıda artı bile olsa regl den dolayı dır bence özellikle göğüsdeki çatlaklar varya neredeyse serçe parmağım kalınlığında:KK51:sevinimmi üzüleyimm mi anlamadım:KK51:
Eminim çatlaklar bile olsa önceki hertarafından yağlar fışkıran halinden daha iyi hissediyorsundur
Cildin kendini toparlaması zaman alır
Tamamen geçmezse bile, duştan çıkmadan soğuk suyla masaj yap sonrada krem yada yağla masaj
Biraz faydası olur

selam Zuhal abla
ben kayinvalidedeylm simdi.
yarın eve gidicez artık.normal düzenine dönücem . ama kardeşim hepimize grip bulaştırdi malesef.en kötüsü de oğluma da geçti.öksürük ateşle boğuşuyor um gene.sürüp antibiyotik içmiyor zorla içirse k de kusuyor.kendi kendine geçmesini bekliyoruz işte.dün herhalde 7 kere duşa sokmusuzdur.ateşi çok yükseldi.
Bu kış zor geçiyor. Allah beterinden korüsun.
Geçmiş olsun cnm
Bu sene hem çocuklar hemde büyükler hastalığı atlatamadı
Eminim eve dönünce herşey daha iyi olur

Cok sagol canim benim. Ben de istiyorum. Artik 2 gundur hayir diyorum esim de olsa hayir dedim.bugun dugune az kaldi bahanesiyle. Spor olunca insan diyetine dikkat ediyor. Emeklerime yazik deyip yediklerime dikkat ediyorum
Tatlım Spor mutluluk hormonu salgılatıyor
Hem metobolizmayı hızlandırıyor
Ve kendimizi daha enerjik hissediyoruz

Bi cıss yemek istediğinde onun için nekadar spor yapman gerekir onu düşün
Mesela 1 dil pasta ortalama 500 kalori
Sen 1.5 -2 saat spor yaparsan anca bu pastayı yakabilirsin
Tabi sağlıksız olması başka bişey

Cok sagol canim benim. Ben de istiyorum. Artik 2 gundur hayir diyorum esim de olsa hayir dedim.bugun dugune az kaldi bahanesiyle. Spor olunca insan diyetine dikkat ediyor. Emeklerime yazik deyip yediklerime dikkat ediyorum
Iyısını yapıyosun yazada az kaldı gostergelere takılma ben kendı tel programıma gore baktım hep 45 bısıklet 300 kalorı yaktırır tempolu cevırdıysen ben ıkı farklı salona gıttım her marka farklı

selam Zuhal abla
yarın eve gidicez artık.normal düzenine dönücem . ama kardeşim hepimize grip bulaştırdi malesef.en kötüsü de oğluma da geçti.öksürük ateşle boğuşuyor um gene.sürüp antibiyotik içmiyor zorla içirse k de kusuyor.kendi kendine geçmesini bekliyoruz işte.dün herhalde 7 kere duşa sokmusuzdur.ateşi çok yükseldi.

Geçmiş olsun canım cocukların hasta olması çok kotu ınsan dayanamıyor sanada kolay gelsın

ablişş ben burdayımmmm:KK66:abla tartıyı bilmem ama ben vucudumda oluşan çatlaklardan ve aynaya baktığımda da inceldiğimi fark ediyorumm tartıda artı bile olsa regl den dolayı dır bence özellikle göğüsdeki çatlaklar varya neredeyse serçe parmağım kalınlığında:KK51:sevinimmi üzüleyimm mi anlamadım:KK51:
Benımde bacaklarımda cok catlak var ama üzülme onlara yapcak bıse yok

Benıde elıptek ınsnılmaz ter attırıyor basta sevmemıstım ama sonradan anlastık ınsanı ınanılmaz yoruyor be gaza getırıyor
Aslında en etkilisi eliptik ama fazla kilosu olanlar için iyi değil dizleri çok yıpratıyor
Bende hiç sevemedim onu çok sıkıcı geliyor
Benim var ama pek yapasım gelmiyor

Aslında en etkilisi eliptik ama fazla kilosu olanlar için iyi değil dizleri çok yıpratıyor
Bende hiç sevemedim onu çok sıkıcı geliyor
Benim var ama pek yapasım gelmiyor

Bende sallıyodum hep ama sıkıcı ggelıyordu ama hoca senın ısıne bu yarıycak sakın yapmamazlık yapma dedı sonra baska bır hocada dedı ınanılmaz basen ınceltıyor

selam Zuhal abla

Cookk gecmıs olsun :KK200:

Ben menumu verıyım bırazdan yemege kacıcam.

sabah
herzamankı gıbı ac karnına 3 kasık pekmez(bana kılo aldırıcak dıye cookk korksamda mecburen)

10 gıbı
bı fıncan yesılcay
bal
recel
peynır
yesıl zeytın
bı tane haslanmıs yumurta

12 gıbı bı tane yesıl elma

oglen 2 gıbı
bı kase mısırlı yogurtlu corba
bı tabak fasulye
salata
mınık bı dılım borek(baya ınceydı yarısını yedım)

aksam 5.30-6 gıbı
bı kase mercımek corbası
balık
salata benı beklıyo..

Suyumda yıne 2nın uzerınde

Ben menumu verıyım bırazdan yemege kacıcam.

sabah
herzamankı gıbı ac karnına 3 kasık pekmez(bana kılo aldırıcak dıye cookk korksamda mecburen)

10 gıbı
bı fıncan yesılcay
bal
recel
peynır
yesıl zeytın
bı tane haslanmıs yumurta

12 gıbı bı tane yesıl elma

oglen 2 gıbı
bı kase mısırlı yogurtlu corba
bı tabak fasulye
salata
mınık bı dılım borek(baya ınceydı yarısını yedım)

aksam 5.30-6 gıbı
bı kase mercımek corbası
balık
salata benı beklıyo..

Suyumda yıne 2nın uzerınde
Menü genel olarak güzel bebişim
Sadece yoğurt çorbasında mısıra gerek yokmuş
Bide o börek olmasa daha iyiymiş

Iyısını yapıyosun yazada az kaldı gostergelere takılma ben kendı tel programıma gore baktım hep 45 bısıklet 300 kalorı yaktırır tempolu cevırdıysen ben ıkı farklı salona gıttım her marka farklı

Takilmiyorum zaten. Sporumu yapip gerisine karismam ben:))

Beni bisiklet okadar yormuyor sanki
Yürüyüşde daha çok terliyorum

Ayy abla oyle deme yaa bende oyle dusunuyordum ama 30 dk dan sonrasi off ki off... ust bacagim uyustu resmen kalcalarim yani o yanmayi hissediyorum. Saclarima kadar terledim. Esim evde olunca yürüyüş +ip atlama cocuklara bakiyor. Evde olmayinca bisiklet + ip olacak.

Evet benim menu azcik facia gibi

sabah 9 da
kuymak ilk defa yedim
2 haşlanmış yumurta
2 dilim domates
4 zeytin
peynir
2 dilim ekmek
cok az da yesillik
2 dilim ekmek

ara
1 bardak sutle yapilmis şekersiz nescafe
2 hurma
2 kuru kayısı

aksam 17.30
1 tabak patlican kozleme
1 kase yoğurt

spor
45 dk kondisyon bisikleti
300 ip atlama

Ayy abla oyle deme yaa bende oyle dusunuyordum ama 30 dk dan sonrasi off ki off... ust bacagim uyustu resmen kalcalarim yani o yanmayi hissediyorum. Saclarima kadar terledim. Esim evde olunca yürüyüş +ip atlama cocuklara bakiyor. Evde olmayinca bisiklet + ip olacak.
Tatlım hiç bi spor boşa gitmez sen yapabildiğin kadar yap
Zaten arada değişik sporlar yapmak daha faydalı vücut rutine alışmıyor

Back
X