- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eminim çatlaklar bile olsa önceki hertarafından yağlar fışkıran halinden daha iyi hissediyorsundurablişş ben burdayımmmmabla tartıyı bilmem ama ben vucudumda oluşan çatlaklardan ve aynaya baktığımda da inceldiğimi fark ediyorumm tartıda artı bile olsa regl den dolayı dır bence özellikle göğüsdeki çatlaklar varya neredeyse serçe parmağım kalınlığında
sevinimmi üzüleyimm mi anlamadım
![]()
Geçmiş olsun cnmselam Zuhal abla
ben kayinvalidedeylm simdi.
yarın eve gidicez artık.normal düzenine dönücem . ama kardeşim hepimize grip bulaştırdi malesef.en kötüsü de oğluma da geçti.öksürük ateşle boğuşuyor um gene.sürüp antibiyotik içmiyor zorla içirse k de kusuyor.kendi kendine geçmesini bekliyoruz işte.dün herhalde 7 kere duşa sokmusuzdur.ateşi çok yükseldi.
Bu kış zor geçiyor. Allah beterinden korüsun.
Tatlım Spor mutluluk hormonu salgılatıyorCok sagol canim benim. Ben de istiyorum. Artik 2 gundur hayir diyorum esim de olsa hayir dedim.bugun dugune az kaldi bahanesiyle. Spor olunca insan diyetine dikkat ediyor. Emeklerime yazik deyip yediklerime dikkat ediyorum
Iyısını yapıyosun yazada az kaldı gostergelere takılma ben kendı tel programıma gore baktım hep 45 bısıklet 300 kalorı yaktırır tempolu cevırdıysen ben ıkı farklı salona gıttım her marka farklıCok sagol canim benim. Ben de istiyorum. Artik 2 gundur hayir diyorum esim de olsa hayir dedim.bugun dugune az kaldi bahanesiyle. Spor olunca insan diyetine dikkat ediyor. Emeklerime yazik deyip yediklerime dikkat ediyorum
Beni bisiklet okadar yormuyor sankibenita_ask canim.ben kondisyon bisikleti sürüyorum evde ama basit bişey gostergelerine pek inanmiyorum da sizce nasilEki Görüntüle 1764271
selam Zuhal abla
yarın eve gidicez artık.normal düzenine dönücem . ama kardeşim hepimize grip bulaştırdi malesef.en kötüsü de oğluma da geçti.öksürük ateşle boğuşuyor um gene.sürüp antibiyotik içmiyor zorla içirse k de kusuyor.kendi kendine geçmesini bekliyoruz işte.dün herhalde 7 kere duşa sokmusuzdur.ateşi çok yükseldi.
Beni bisiklet okadar yormuyor sanki
Yürüyüşde daha çok terliyorum
Benımde bacaklarımda cok catlak var ama üzülme onlara yapcak bıse yokablişş ben burdayımmmmabla tartıyı bilmem ama ben vucudumda oluşan çatlaklardan ve aynaya baktığımda da inceldiğimi fark ediyorumm tartıda artı bile olsa regl den dolayı dır bence özellikle göğüsdeki çatlaklar varya neredeyse serçe parmağım kalınlığında
sevinimmi üzüleyimm mi anlamadım
![]()
Aslında en etkilisi eliptik ama fazla kilosu olanlar için iyi değil dizleri çok yıpratıyorBenıde elıptek ınsnılmaz ter attırıyor basta sevmemıstım ama sonradan anlastık ınsanı ınanılmaz yoruyor be gaza getırıyor
Aslında en etkilisi eliptik ama fazla kilosu olanlar için iyi değil dizleri çok yıpratıyor
Bende hiç sevemedim onu çok sıkıcı geliyor
Benim var ama pek yapasım gelmiyor
selam Zuhal abla
Menü genel olarak güzel bebişimBen menumu verıyım bırazdan yemege kacıcam.
sabah
herzamankı gıbı ac karnına 3 kasık pekmez(bana kılo aldırıcak dıye cookk korksamda mecburen)
10 gıbı
bı fıncan yesılcay
bal
recel
peynır
yesıl zeytın
bı tane haslanmıs yumurta
12 gıbı bı tane yesıl elma
oglen 2 gıbı
bı kase mısırlı yogurtlu corba
bı tabak fasulye
salata
mınık bı dılım borek(baya ınceydı yarısını yedım)
aksam 5.30-6 gıbı
bı kase mercımek corbası
balık
salata benı beklıyo..
Suyumda yıne 2nın uzerınde
Iyısını yapıyosun yazada az kaldı gostergelere takılma ben kendı tel programıma gore baktım hep 45 bısıklet 300 kalorı yaktırır tempolu cevırdıysen ben ıkı farklı salona gıttım her marka farklı
Beni bisiklet okadar yormuyor sanki
Yürüyüşde daha çok terliyorum
Tatlım hiç bi spor boşa gitmez sen yapabildiğin kadar yapAyy abla oyle deme yaa bende oyle dusunuyordum ama 30 dk dan sonrasi off ki off... ust bacagim uyustu resmen kalcalarim yani o yanmayi hissediyorum. Saclarima kadar terledim. Esim evde olunca yürüyüş +ip atlama cocuklara bakiyor. Evde olmayinca bisiklet + ip olacak.