- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KuzumBıldırımımı yapıyım bende..
Malesef bekledıgım gıbı bı sonucla karsılasamadım..
Neyse buna sukur dıyelım..
Gecen hafta bıldırım yapmamıstım pazartesı 70.5 bugun 70.3
Insallah pazartesıne gorucem dıyelım 69ları..
Gercı hedefım 14 subattı basdan berı. Ama o kadar uzun zaman olmuskı 6lı rakamları gormeyelı..
Korkuyorum hıc goremıcem zannetmeye basladım gene ben..![]()
Hyrli olsun cnm guzel bi firsata bnzior:)Günaydınn bu ara tatlı telaşım var çok gelemiyorum kilo varen herkasi tebrik ederim şimdiden
Geçen hafta 85.9
bugün 85.6
Fark - 300
Pazartesi. 86.4 tüm sanırım bunada şükür:)
Kızlar bana dün iş teklifi geldi bizde kabul ettik okul kantini işleticem ama zaman çok kısıtlı ve çok hazırlığımız var onun için bir süre izin istiyorum sizden gene fırsat buldukça uğramaya çalışırım içim kıpır kıpır çok heyecanlıyımmm dua edin bana nolurrr
Kuzum
Suracikta ne kalmis 69a. Ptesi o is kesin:) azicik dkkt et geter
Günaydınn bu ara tatlı telaşım var çok gelemiyorum kilo varen herkasi tebrik ederim şimdiden
Geçen hafta 85.9
bugün 85.6
Fark - 300
Pazartesi. 86.4 tüm sanırım bunada şükür:)
Kızlar bana dün iş teklifi geldi bizde kabul ettik okul kantini işleticem ama zaman çok kısıtlı ve çok hazırlığımız var onun için bir süre izin istiyorum sizden gene fırsat buldukça uğramaya çalışırım içim kıpır kıpır çok heyecanlıyımmm dua edin bana nolurrr
Hyrli olsun cnm guzel bi firsata bnzior:)
Çok teşekkür ederim kızlar evet çok istiyordum inşallah başaracağım fırsat güzel aslında korkuyorum birazda yaiayarak görücez bakalım iniallah hayırlı olur bizim içinHem kılo bıldırımın hemde ıs teklıfın ıcın tebrık edıyorum canım..
Sana da degısıklık olur kafa dagıtırsın bellı kı ıstıyosun da..
Eee hayırlı olsun ne dıyelım![]()
hayırlı olsun gülümm üstesinden gelirsin sakin ol senÇok teşekkür ederim kızlar evet çok istiyordum inşallah başaracağım fırsat güzel aslında korkuyorum birazda yaiayarak görücez bakalım iniallah hayırlı olur bizim için
Şimdi çıkmam gerekiyor kızlar öpüyorum hepinizi
tebriklerrrrGunaydın
Gecen cuma 63,500
Bu cuma 62,500
-1 kılo
Ben 62 ucundan bıle gormeye razıydım valla cok acım güzel bır kahvaltı hakettım :)
bende sabit olmasına sevindim diyebilirim geçen ay regl zamanı artı 2 çıkmıştımTeşekkürler
bende sabit olmasına sevindim diyebilirim geçen ay regl zamanı artı 2 çıkmıştımbu aydan korktum baya ama atlatıyorum böyle gerçi gelen giden de yok olmayı bekliyorum
![]()
benita_ask canım cok tebrık ederım.. 62lerı ucundan dıyodun bak yarılamıssın bıle
Haftaya bı 61.5 gelır mı gelır..
asya_01 canım senıde tebrık ederım. 69 guzel rakam ınsallah bende gorucem ne zaman olur bılmıyorum ama
![]()
aynı şeyleri düşünüyoruz gülümAman artı olmasında sabıt olsun reglıden sabıt cıkmıstır sıfır kacamak yapıyosun nerdeyse bugun yarın olursun reglı stres yapma
aynı şeyleri düşünüyoruz gülümşubat ayı bitene kadar kaçamak falan yok zaten kendime yasak koydum