- 15 Ekim 2008
- 3.677
- 6.591
- 723
Ya da hayrlisiyla olmasaydin meselaaa:)kızlar günaydınlar
kilom sabit 69 regl den bugün dü normalde ama ne gelen var ne giden hayırlısıyla olsaydım da![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya da hayrlisiyla olmasaydin meselaaa:)kızlar günaydınlar
kilom sabit 69 regl den bugün dü normalde ama ne gelen var ne giden hayırlısıyla olsaydım da![]()
Tbrik ederm kuzum canalarin karsiliksiz kalmadi cok guzel:)Teşekkürler
ayyy evett de gülüm dr a gittim ya yumurtalar gelişmediki o yüzden milyonda 1 ihtimal bile vermiyorumYa da hayrlisiyla olmasaydin meselaaa:)
İnş canım agzından bal damlıyor dıkkat edersem kı elımden gelenı yapıcam ıns gorurum inş haftaya sendende 6 lı guzel bır bıldırım beklıyorum
Tbrik ederm kuzum canalarin karsiliksiz kalmadi cok guzel:)
dünde dedimm ya tartıda ne çıkar bilmem ama incelme görüyorum kendimde diye o yüzden takılmıyorum durrmak yok devam her türlü geç te olsa sonuç alıyoruzAynen canım bende yarın yıcem sonra cumaya kadar kacamak duzrnsızlık yok yuruyuse cıkıcam evde egzersız step yapıcam ıstersem sabıt kalıyım sabıtte olsan spor varsa sıkılasma oluyor bende yasak koyuyorum kendıme
Ayy ınsallah.. Belkıde 69ları gormeden 68lere duserım fılan dermısım..
Bendekı de hayal ıste neyse bakalım.. Zuhal abla naptı acaba.?![]()
Ayyy ozlemmm guzelimmm allah kardesni korumus canim insallah yakalanirlar
Çok geçmiş olsun tatlım ya çok üzüldüm. Artık her yerde gasp her yerde savaş. İnsan dışarı çıkmaya korkuyo bazen.gözleri dönüyor canavarların. Bununla geçmiş olsun. Allahtan canına zarar gelmemiş
Canlarim cok tesekkur ederim .Geçmiş olsun canım yaaa çok üzüldüm
Walla bu dnyada neler neler oluo ole guzel minik bi mucize ndn olmasn:) hayrlisi her zmnayyy evett de gülüm dr a gittim ya yumurtalar gelişmediki o yüzden milyonda 1 ihtimal bile vermiyorum
Vicdan iste. O olmadan insan olunmuo.Canlarim cok tesekkur ederim .
Gece 2.5 ta geldiler .
Alllah razi olsun polisimizden
Hirsizlar yakalandi .
Sabah 10 dada 18 yadinda bir cocuga gasp yapmislar onunda ayni sekildr ama araba yokmus piyasada.
Meger ayni kisilermis kardesimin sayesinde onlarin olayda cozuldu.
Telefonlari satmislar bugunde onlar bulunur heralde
kızzz test yap o zaman kuzumm ne bekliyonnnn hadi teyze olalımmm![]()
Hayırlısı inşallahhh haber ver muhakkakmuhakkak
kız ben günün geçti sandımmGünaydın kızlar...
Kız Asyam dur daha ne testi
Adete 4 gün var daha.
Gecikme olmadan yapmam :)
Tabi ki veririm kuzum :)
kız ben günün geçti sandımm
Hayirli cumalar kizlar napiyosunuz ya sizleri cok ozledim valla cok tuhaf ve endiseli bi hafta geciriyorum gecen cumartesi kardesimi askere yolcu ettik sali gunu tekrar gonderdiler kanda ilerlemis mikrop varmis zaturre olmus hava degisimi diye oda burda hastaneye yatirdik gunduzleri ben gittim yaninda kalmaya aksamlari da ev cocuklarim ozluyodu onlarla vakit gecirdim hic girmeye firsatim olmadi diyet hic yok tabi hastane yemekleri sevmedigimden ogle yemeklerini hep disardan soyledik aksam eve gelince ne yaptiysam ondan yedim kayin validem saolsun onda yedim ama cok gec saatte yedim aksam yemegini ama hastaneye yuruyerek gidip geldim icin tartida cok + yapmadi ki yapsa da gozumde yoktu
Gecen hafta
Cuma 65.700
Bu hafta 65.900