💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

hormonlarım normalmiş gülüm sadece yum olmuyor bende...zayıflamak her anlamda faydalıdır da şu an için hani tedaviye bir katkısı olmadı daha...eşime diyorum ki bu kilomla hamile kalsam eski elbiselerimi hamilelik olarak kullanabilirim:KK48:gerçekten öyle ama:-)bencede geciktirme git gülüm erkekler kadınlar gibi değil benim daha bu sıralar yaşadığım sıkıntıları paylaştım sizinle adetim büyük ihtimal o yüzden gecikiyor çok stresli bir ay dı benim için:KK51:

Kuzum ben erteleye erteleye evliliğim oldu 7.5 sene.
Haziranda 8 aylık evli olucaz.
İlk 1 sene istemedik sonra 5 sene üniversite diye erteledik.
1 senedir korunmuyorum çok da üstüne düşmedik.
Artık olsun istiyor o da haklı.
Ben 27 yaşına giricem 10 gün sonra çok sorun etmiyorum ama eşim benden 6.5 yaş büyük.
Çocuklarımın yanında dedeleri gibi olmak istemiyorum diyor hak veriyorum :(

Sen bu ay epey gerildin kuzum biraz rahat bırak kendini.
Stres geciktirir.

Canim camasir adana donusunun benim huyum bu mutlaka temizde olsa yoldan gelince valizin icindekileri yikarim :-)

Diz kapagim ve bir karis alti iki parmak ustu komple ariyor cok sancili yaa yol yuruyemedim sabah markeyi gezerken canim cok.yandi olmadi bi dr gidicem

Git kuzum aman ihmal etme.

Kuzum ben erteleye erteleye evliliğim oldu 7.5 sene.
Haziranda 8 aylık evli olucaz.
İlk 1 sene istemedik sonra 5 sene üniversite diye erteledik.
1 senedir korunmuyorum çok da üstüne düşmedik.
Artık olsun istiyor o da haklı.
Ben 27 yaşına giricem 10 gün sonra çok sorun etmiyorum ama eşim benden 6.5 yaş büyük.
Çocuklarımın yanında dedeleri gibi olmak istemiyorum diyor hak veriyorum :KK43:

Sen bu ay epey gerildin kuzum biraz rahat bırak kendini.
Stres geciktirir.

Git kuzum aman ihmal etme.
aynı şeyi eşimde söyledi 30 a merdiven dayadım millet 2. çocuğu bekliyor diye ama napalım elden bişey gelmiyorr:KK43:

aynı şeyi eşimde söyledi 30 a merdiven dayadım millet 2. çocuğu bekliyor diye ama napalım elden bişey gelmiyorr:KK43:

Benim eşim de 33 oldu ama dediğin gibi.
Sabır işi gerçekten ya, ha deyince olmuyor.
Bazılarına hayret ediyorum.
Görümcem ve eltim evlendikleri ay hamile kaldılar.
Onlar mı çok şanslı ben mi çok şanssızım bilmiyorum :)

Benim eşim de 33 oldu ama dediğin gibi.
Sabır işi gerçekten ya, ha deyince olmuyor.
Bazılarına hayret ediyorum.
Görümcem ve eltim evlendikleri ay hamile kaldılar.
Onlar mı çok şanslı ben mi çok şanssızım bilmiyorum :)
şans değilde kısmet işi ben şu bal tarçın karışımı var onu çok duydum bu ay adet olunca onu yapıcam heralde

şans değilde kısmet işi ben şu bal tarçın karışımı var onu çok duydum bu ay adet olunca onu yapıcam heralde

Bal, tarçın ve çörek otu değil mi?
Onu ben geçen sene 2 ay yapmıştım.
Bende işe yaramadı.
Ben de hep yakı yapıştırıp hamile kalanları duyuyorum :)

Bal, tarçın ve çörek otu değil mi?
Onu ben geçen sene 2 ay yapmıştım.
Bende işe yaramadı.
Ben de hep yakı yapıştırıp hamile kalanları duyuyorum :)
bu karışımın şekli dozu nedir peki ya gülüm adetin 2. günü başlanıyormuş

bu karışımın şekli dozu nedir peki ya gülüm adetin 2. günü başlanıyormuş

Valla kuzum ben 1'er çay kaşığı ezilmiş çörek otu ve tarçını bir minik reçel kasesi balla karıştırıyordum. Tahminen 1 yemek kaşığı kadardır bal. Çok ölçülü yapmadım yani.

Valla kuzum ben 1'er çay kaşığı ezilmiş çörek otu ve tarçını bir minik reçel kasesi balla karıştırıyordum. Tahminen 1 yemek kaşığı kadardır bal. Çok ölçülü yapmadım yani.
eşimde yapma boşver tedavini uygula sadece diyor ama bilemiyorum insan çaresiz olunca herşeyden medet umar oluyor..hamile olduğumu düşünmüyorum bari adetimi olsamda dr a gitsem diyorum

eşimde yapma boşver tedavini uygula sadece diyor ama bilemiyorum insan çaresiz olunca herşeyden medet umar oluyor..hamile olduğumu düşünmüyorum bari adetimi olsamda dr a gitsem diyorum

Ben de pembe akıntı gördüğümden beri hamile olduğumu düşünmüyorum.
Hakkımızda hayırlısı Asyam ya.

menüm
sabah
1 su bardağı kadar lor
6 yeşil zeytin
1 domates
yeşilçay

ara
yarım portakal
1 fincan şekersiz sütsüz nescafe

öğle
2 kepçe şehriye çorbası
3 yk ıspanaklı omlet
4 yk yoğurt

ara
1 elma
1 bardak çay

akşam
haşlanmış karnabahar
1 domates

su 3 lt
spor kv geldi kızlar yapamadım spor ama esneme hareketleri yapıp 50 yarım mekik çektim

Ben de pembe akıntı gördüğümden beri hamile olduğumu düşünmüyorum.
Hakkımızda hayırlısı Asyam ya.
kv geldi bugün çocuk mevzusu geçince gözümün içine bakıyor mimikler falan ne bileyim gülüm..çok can sıkıcı...biz rabbimize sığınalım o herşeyin en güzelini biliyor:KK36:

kv geldi bugün çocuk mevzusu geçince gözümün içine bakıyor mimikler falan ne bileyim gülüm..çok can sıkıcı...biz rabbimize sığınalım o herşeyin en güzelini biliyor:KK36:

Sadece mimik yapıyorsa boşver geç.
Benim kv senin çocuğun olmasını istemiyorum dedi bana ona ne diyorsun :KK62:

Sadece mimik yapıyorsa boşver geç.
Benim kv senin çocuğun olmasını istemiyorum dedi bana ona ne diyorsun :KK62:
:KK35:gerçekten miii ne yaptın peki eşin nasıl tepki gösterdi..gülüm benim kv neden bu şekilde biliyormusun şimdi onlara resmen bişey söylemediğimiz için günyüzüne açık açık bişey söyleyemiyolar eşim geçen o yüzden dedi söyleyelim diye hep perde arkası konuşuluyor:KK51:biz söylediğimiz gibi onlara benim ilk duyacağım arkamdan konuşulan yada yüzüme söylenen kısır kelimesi olucak

:KK35:gerçekten miii ne yaptın peki eşin nasıl tepki gösterdi..gülüm benim kv neden bu şekilde biliyormusun şimdi onlara resmen bişey söylemediğimiz için günyüzüne açık açık bişey söyleyemiyolar eşim geçen o yüzden dedi söyleyelim diye hep perde arkası konuşuluyor:KK51:biz söylediğimiz gibi onlara benim ilk duyacağım arkamdan konuşulan yada yüzüme söylenen kısır kelimesi olucak

Onu söylediğinde eşim yoktu.
Güya daha okulum bitmemiş diye öyle demişmiş.

Eşime söylediğimde konduramadı tabiki de.

Ay kuzum o kelimeyi inan takmıyorum.
Eminim benim arkamdan çoktan diyorlardır.
Benim eşim güneydoğulu ve kadınlar 2 yıla bir doğurduğundan bizim 8 yıldır olmaması çok olağandışı yani onlar için.

Menüm

Kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeğinden beyaz peynirli tost (09:30)
Öğlen: 1 kase ezogelin çorbası, 1 havuç (13:30)
Ara: 2 ceviz (15:30)
Akşam: 1 tane fırında uskumru, yeşillik (18:30)

Su: 1.5 lt. Arttırıcam.

Bugün akşam yemeği daha geç oldu. Eşim hala gelmedi belki 7'yi de bulabilir onu bekliyorum.

Canim camasir adana donusunun benim huyum bu mutlaka temizde olsa yoldan gelince valizin icindekileri yikarim :-)

Diz kapagim ve bir karis alti iki parmak ustu komple ariyor cok sancili yaa yol yuruyemedim sabah markeyi gezerken canim cok.yandi olmadi bi dr gidicem
Canım cok gecmıs olsun bence de ıhmal etme gıt bı doktora

menüm
sabah
1 su bardağı kadar lor
6 yeşil zeytin
1 domates
yeşilçay

ara
yarım portakal
1 fincan şekersiz sütsüz nescafe

öğle
2 kepçe şehriye çorbası
3 yk ıspanaklı omlet
4 yk yoğurt

ara
1 elma
1 bardak çay

akşam
haşlanmış karnabahar
1 domates

su 3 lt
spor kv geldi kızlar yapamadım spor ama esneme hareketleri yapıp 50 yarım mekik çektim

Gayet guzel her zamankı gıbı

Menüm

Kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeğinden beyaz peynirli tost (09:30)
Öğlen: 1 kase ezogelin çorbası, 1 havuç (13:30)
Ara: 2 ceviz (15:30)
Akşam: 1 tane fırında uskumru, yeşillik (18:30)

Su: 1.5 lt. Arttırıcam.

Bugün akşam yemeği daha geç oldu. Eşim hala gelmedi belki 7'yi de bulabilir onu bekliyorum.

Menun guzel canım.

Benım bıraz basım agrıyo bugun pek gıremıcem gıbı..
Iyı aksamlar sımdıden herkese :KK200:

Onu söylediğinde eşim yoktu.
Güya daha okulum bitmemiş diye öyle demişmiş.

Eşime söylediğimde konduramadı tabiki de.

Ay kuzum o kelimeyi inan takmıyorum.
Eminim benim arkamdan çoktan diyorlardır.
Benim eşim güneydoğulu ve kadınlar 2 yıla bir doğurduğundan bizim 8 yıldır olmaması çok olağandışı yani onlar için.
benim eşimde aynı canım doğulu bizim o taraflar çok çocuğu sevdiği için bizim durumda olunca da baya baya sıkıntı oluyor:KK43:

annelik nasıl güzel bir duygu kimbilir abla can atıyorum ama olmuyor bir türlü anne olamıyorum çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor:KK43:iyiki sizler varsınızz:KK74:
Asyacım bu konuda tabiki seni anlamam mümkün değil çünkü acıyın yaşayan bilir

Ama tek bildiğim senin ve hepimizin yapması gereken sadece Allaha sığınmak
O ol derse olur zaten hiç bi Engel tanımaz
Tabi vakti saati gelince

Başka takımda bi kadın yazmış
Tam 9 düşük yapmış çok uğraşmış bisürüde hastalığı varmış
Ne zamanki kendini rahat bırakmış tedavisiz olmuş

Back
X