Bebe Bakım Ürünü

FtmYrtc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
247
59
73
Merhaba anne adayları :)
Bebek bakım ürünlerinde hangisini tercih etmeliyim aslında aklımda zeytinyağı içeren ürünler var fakat
önerinizide almak istedim .Bebek şampuanı,bebek yağı,sabunu,pişik kremi içeren zeytinyağlı veya sizin bildiğiniz
bebek bakım ürünleri tavsiye edebilir misiniz?
Aklımda komili bebek bakım ürünü var ama ?

ben kızıma komili şampuani kullandim hiç begenmedim kücücük kızın saçı kepeklendi,herzaman dalin kullanirdim ,klasik bir marka ama yine oğlumada dalin seti aldım ben çok begeniyorum kokusu yumuşaklıgi cok hoşuma gidiyor.

ben mothercare'ın bakım seti var onu almayı düşünüyorum. iyi diyorlar. Ayrıca bu aralar mothercare'da baya uygun fiyata bi sürü bişey aldım haberiniz olsun

mothercare hmm. bu markayıda ilk defa duydum araştırıcam
şimdi dalinin organic ürünlerini buldum güzel doğalda fiyat olarak pek uygun olduğu söylenemez ama :S

bizde daha başlamadım bakım ürünlerine sebamed kullanmayı düşünüyoruz kafası için 3 ay snrasında daline dönüş yapabiliriz vücut ürünlerinde araştırmaya devam ediyorum her bebeğin cildine her ürün yaramazmış o yzden deneyerek anlıycaz herhalde

Evet öyle benim ablam yiğenime her ürünü denedi yarayanda karar kıldı şuan komili kullanıyor
o yüzden bendemi kullansam diyorum insanın kafası çok karışıyor
annelik duygusu işte ayrı (fazlasıyla) bikoruma :)

Şampuan olarak mustelanın Konak önleyici şampuanını almaya karar verdim ama diğerleri konusunda kararsızım hala.

Merhaba, ben bebe yağı olarak mineral yağ içermeyen doğal bitkisel bir ürün önericem. Markanın adı Königins, Alman markası ama internetten sipariş verebilirsiniz. Tüm ürünleri saf ve doğal. Paraben, mineral yağ, fitalat falan yok. İsterseniz yiyebilirsiniz bile diyorlar. Kır iğdesi yağı, defne gar yağı var. Kokusu da çok hafif, yok gibi. Bebeklere kokulu ürünleri pek tavsiye etmiyorlar çok hassaslar çünkü. Bu arada zeytinyağı da çok asidik bir yağ olduğu için hassas bebeklerde tavsiye edilmiyor. Riske atmamak lazım.

Ben Mustela'nın büyük boy setini aldım. İçinde şampuan, bebe yağı, vücut losyonu ve pişik kremi var.. Bunlar baya idare eder bizi 6 ay kadar.. Sonrasında klasik Dalinle devam etmeyi düşünüyorum.

Back
X