- 16 Şubat 2020

- 2

- 0

- 1

- 24

- Konu Sahibi Asli Nur kulak

Arkadaşlar 3 seneden beri 47 kiloyum bebek bisküvisi kilo aldırırmı kullananlar var mı içinizde yardımcı olursanız sevinirim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hergun pogca pasta ye bak nasil kilo alirsinArkadaşlar 3 seneden beri 47 kiloyum bebek bisküvisi kilo aldırırmı kullananlar var mı içinizde yardımcı olursanız sevinirim![]()
Çok yemek yiyemiyorum midem bulanıyor galiba yaHergun pogca pasta ye bak nasil kilo alirsin
 ne yapsam, hangi doktorlara gitsem, ne yesem, ne içsem kilo alamayan ben bebe bisküvisi ile aldım size de bol şans Arkadaşlar 3 seneden beri 47 kiloyum bebek bisküvisi kilo aldırırmı kullananlar var mı içinizde yardımcı olursanız sevinirim![]()
Evet bence aldırır Hatta benim bir tanıdığım çok zayıftı diyetisyen ona geceleri yatmadan önce bir bardak sütle bebe bisküvisi yemesini söylemişti bununla birlikte 3-4 kilo almıştı.Arkadaşlar 3 seneden beri 47 kiloyum bebek bisküvisi kilo aldırırmı kullananlar var mı içinizde yardımcı olursanız sevinirim![]()

Bana aldirmistiArkadaşlar 3 seneden beri 47 kiloyum bebek bisküvisi kilo aldırırmı kullananlar var mı içinizde yardımcı olursanız sevinirim![]()
Mutlaka başlaAaaa bende buakşam başlıycaktım süt cicibebeye