• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi BEBE BİSKÜVİSİ

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Vermiyorum ama işte gece uyanıp ağlıyor
Gene süt ısıtıp verene kadar susmuyor
Acaba dedim işte

Besleyici bir sürü mama tarifi var. En basiti muzlu elmalı yapın sütü yine tok tutar.

Ayrıca 16 aylık bebek gece acıkmaz ki alışkanlıktan uyanıyordur. 6 aydan sonra gece beslemesini kesmenizi söylemedi mi doktorunuz?

Bu akşam deneyim olmazsa:)
Ben kızıma hazırladığım mamaların yanı sıra süt de verirdim bebe bisküvili sulu olucak şekilde tabii inanın baya tok tutuyor bebebisküvisininde içeriğinde besleyici vitaminler var ve kiloda yapar iyi beslenir. Fazla vermeyin siz azar azar verin fazla kilo yapıyo çünkü ben 150 ml süte 1 tane cicibebe atar öyle verirdim :)

Ben kızıma hazırladığım mamaların yanı sıra süt de verirdim bebe bisküvili sulu olucak şekilde tabii inanın baya tok tutuyor bebebisküvisininde içeriğinde besleyici vitaminler var ve kiloda yapar iyi beslenir. Fazla vermeyin siz azar azar verin fazla kilo yapıyo çünkü ben 150 ml süte 1 tane cicibebe atar öyle verirdim :)
Bu gece bi deniycem bakalım uyanacak mı?

Kızlar merhaba
Çok kısa bir şey sormak istiyorum
Ben küçük oğlumu uyuturken süt veriyorum sadece süt
Doktorumuz bisküvili ballı verirsen arkasından çay kaşığı ile su vermen lazım içerse sade ver dedi o yüzden sade veriyorum
Size sorum şu diyorlar ki sade süt tutmaz çocuk acıkır bebe bisküvili ver
Sizce doğru mu?
Ne diyorsunuz?
Teşekkür ederim:)
16 aylık bebek neden çay kaşığı ucu ile su iciyor onu anlamadım ben.bebe bisküvisi pek tasvip etmiyorum ama diş çıkarma dönemlerinde iştah olmayınca meyvesine karıştırıp yedirdigim zamanlar oluyor nadiren.yeter ki boğazından bişey geçsin diye
Asıl mevzu bu değil biliyorum ama kendiniz yapmanız bebe biskuvisini.

İşte bu emzirme olmayınca zor oluyor :/
Benim kızımda emmedi neler yaptım neler denedim doğduğu anda eliyle itti beni resmen emmicem dedi :110: 3 ay sağdım öyle verdim ama sağ sağ biyere kadar kesildi kendiliğinden emicekki süt çoğalıcak ee emmeyince ne olsun sağmakla iş biyere kadar :KK43: çok dertliyimdir bu konuda kızımı aç mı bırakmadım emsin diye akla gelebilecek herşeyi denedim günlerce ağladım emmiyo diye ama artık pes ettim annemde boşuna ağlıyosun yıpratıyosun kendini dedi bu çocuk dünyaya geldi bi şekilde büyicek ha memeyle ha mamayla dedi ve bende tmm dedim kızım nası beslenmek istiosa öyle beslensin dedim ve çeşit çeşit mama tarifleri yaptım sebzeli mebzelii :)) emmeyince daha çok uğraşıyoruz maalesef :/ emse iş daha kolay hazır süt var meme de em gitsin dimi :) öbür türlü yok suyu ısıt mamayı hazırla ay sıcak oldu ılıt yok soğuk oldu biraz ısıt :KK43: özellikle geceleri daha da zor olurdu :KK43: aah aaah inşallah 2. Çocuğum nasip olurda emer hiç bişey umduğumuz gibi olmuyo bazen ne yazıkki :/

16 aylık bebek neden çay kaşığı ucu ile su iciyor onu anlamadım ben.bebe bisküvisi pek tasvip etmiyorum ama diş çıkarma dönemlerinde iştah olmayınca meyvesine karıştırıp yedirdigim zamanlar oluyor nadiren.yeter ki boğazından bişey geçsin diye
Asıl mevzu bu değil biliyorum ama kendiniz yapmanız bebe biskuvisini.
Dişlerini su temizlesin süt kalıp çürümesin diye dedi doktor

Bisküviiyi kendiniz yapsaniz, tam buğday unundan, tatlı olması için hurmalı mesela.
Cici bebe nedir yani, nasıl dr o, çok garip geldi bana.

Ben büyük konuşmamayım ama hayatta bebe bisküvisi vermem net. Çünkü içinde dünya katlı maddesi ve deli gibi şeker var . Ben kocaman kadın yersem şekerinden Rahatsız oluyorum çocuğa yazık değil mi ?

Benim kızımda emmedi neler yaptım neler denedim doğduğu anda eliyle itti beni resmen emmicem dedi :110: 3 ay sağdım öyle verdim ama sağ sağ biyere kadar kesildi kendiliğinden emicekki süt çoğalıcak ee emmeyince ne olsun sağmakla iş biyere kadar :KK43: çok dertliyimdir bu konuda kızımı aç mı bırakmadım emsin diye akla gelebilecek herşeyi denedim günlerce ağladım emmiyo diye ama artık pes ettim annemde boşuna ağlıyosun yıpratıyosun kendini dedi bu çocuk dünyaya geldi bi şekilde büyicek ha memeyle ha mamayla dedi ve bende tmm dedim kızım nası beslenmek istiosa öyle beslensin dedim ve çeşit çeşit mama tarifleri yaptım sebzeli mebzelii :)) emmeyince daha çok uğraşıyoruz maalesef :/ emse iş daha kolay hazır süt var meme de em gitsin dimi :) öbür türlü yok suyu ısıt mamayı hazırla ay sıcak oldu ılıt yok soğuk oldu biraz ısıt :KK43: özellikle geceleri daha da zor olurdu :KK43: aah aaah inşallah 2. Çocuğum nasip olurda emer hiç bişey umduğumuz gibi olmuyo bazen ne yazıkki :/
Kesinlikle ilk çocuğum emdiği için gece uykumuz bölünmezdi pek
Memeyi çıkar hoooppp devam uykuya
Dediğiniz gibi gece uyanıp mama yapması çok sıkıntıymış
Oğlum uyanır başlar ağlamaya eşim gider sallar su falan verir o arada ben mamayı hazırlardım
Şimdide süt gelene kadar aynı işlem
Yanımda mutfağa götürsem uykusu açılıyor uyutamıyorum tekrar
O yüzden hem ona hem bana zor

Ben büyük konuşmamayım ama hayatta bebe bisküvisi vermem net. Çünkü içinde dünya katlı maddesi ve deli gibi şeker var . Ben kocaman kadın yersem şekerinden Rahatsız oluyorum çocuğa yazık değil mi ?
Sizde haklısnız
Ama insan zorda kalınca bi an düşünüyor işte

Yıl 2019 bebe bisküvisi tavsiye eden doktor var. Sorunuza gelecek olursam lütfen izmircocukdoktoru nu takip edin instagramda. Süt ve paketli gıdalarla ilgili yazılarını okuyun.

Bebek bisküvili süte alistirirsan bir daha normal süt iciremezsin.Anasinifinda ,kreste sade süt vs içmesi gerektiğinde içmez . Zaten yavaş yavaş gece beslenmesini kesecegin dönem geliyor ,çocuğu hic alıştırma.Bebegim 17 aylık ...büyük olasılıkla 19 dan sonra gece beslenmesini kesmemizi isteyecek doktorumuz.

Kesinlikle ilk çocuğum emdiği için gece uykumuz bölünmezdi pek
Memeyi çıkar hoooppp devam uykuya
Dediğiniz gibi gece uyanıp mama yapması çok sıkıntıymış
Oğlum uyanır başlar ağlamaya eşim gider sallar su falan verir o arada ben mamayı hazırlardım
Şimdide süt gelene kadar aynı işlem
Yanımda mutfağa götürsem uykusu açılıyor uyutamıyorum tekrar
O yüzden hem ona hem bana zor
Evet uykular bölünür tekrar uyutmaya çalışırsın vs. amaaann çok zor yaa ilk çocuğum benim bide 2. ye cesaretim yok bu yüzden oda emmesse oda beni uğraştırırsa diye ama yinede vardır herşeyde bi hayır ne diyelim.. annem bana şimdiki çocuklar çok şanslı bizim zamanımızda nerde biberonlar hazır mamalar inek sütünü kaynatır sulandırır kaşıkla içirirdik büyüyüncede muhallebi yedirirdik derdi :))) sen şanslısın en azından herşey elinin altında niye ağlıyosun derdi :)))

Back
X