Çok teşekkür ederim arkadaşlar joker mağazası yarın bebe confort streety travel sistem arabayı almaya karar verdim 700 tl ve çok kullanışlı geldi bana looola yı çok beğendim ama puset ayrı satılıyor hem özelliklerinde öyle değişik bişey yok kullanıp memnun olup olmadığımı yazarım milada güzel bu arada ama bu arabayı çok beğendim
merhaba,umarım sağlıkla bebeğini kucağına almışsındır. Ben de bir anne adayı olarak sizin aldığınız bebek arabasından almayı düşünüyorum.Memnun musunuz?Tavsiye eder misiniz? teşekkür ederim
Aynen Can'ım bizde nisam ayında aldık Ankara babymall dan 1000₺ ye aldık ve çok güzel henüz bebeğim doğmadı ama şimdiden deniyorum açmadı kapaması hafifliği falan süper bide diğer modelleri alıp bir yaşına gelmeden baston model Bebek arabası alan Bi dünya arkadaşım oldu sırf hantal arabalara para vermemek için bu modeli aldım iyiki de tercihim bundan olmuş en azından kullanışlı şık ve travel sistembizde bugün baktık ve anında karar verdik.kesinlikle beklentilerimi karşılayan bir araba.hafif,kolay açılabilir ve hareketleri çok rahat.975TL ye aldık maia modelini
Bugün biz de baktik kampanya var oto koltuğuyla beraber (10 aya kadar arabaya takarak kullanabiliyorsun) 700tl. Baston dusunmuyodum ama hafif kullanışlı gibi duruyo. Maia modeli. Büyük ihtimalle bugün ya da yarın alabiliriz kampanya ptesiye kadarmis
Gosterdiler canim tam aliyorduk ki, sırt kısmının kademesi kayışlı olduğu icin vazgeçtik çünkü iki elle ugasilmasi gerek bebek icindeyken zor olur diye..Bizim buralarda Yok göremedik ama ben netten gördüğüm kadarıyla almak istiyorum.Babymalldaki videosunda kumaşı çıkarılmışı var deyip monte ediyor ana kucağını o nasıl oluyor gösterdiler mi size
Gosterdiler canim tam aliyorduk ki, sırt kısmının kademesi kayışlı olduğu icin vazgeçtik çünkü iki elle ugasilmasi gerek bebek icindeyken zor olur diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?