Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebe confort kullananlar lütfen yardım edin :(

sudemm85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
458
5
96
40
İstanbul
Merhaba oğluma bebe confort loola bebek arabası yada diğer modelleride olabilir almak istiyorum bu marka iyi diye duydum kullanan var mı?Memnunmusunuz lütfen yardım edin düşünmekten kafayı yicem alsam mı almasam mı diye:(

Evet alabilirsin,hic dusunme..Bende yoktu ama arkadasim dorduncu cocugunu ayni arabada buyutuyor o kadar saglam ve kullanisli..Tek sorun araba biraz genis,bagajda yer kapliyor epey.Kisacasi tavsiye edilir.

kesinlkle tavsiye ederim arkadaşım ben de çok araştrdm en sonunda bebe confort mila ya karar verdim çok kaliteli vede kullanışlı...bu bebek arabasını almayı düşünürsen özellikleri hakkında yardmcı olabilirm şimdiye kadar almışsındır belki...

Bende loola kullanıyorum çok memnunum.Hele yağmurluğu o kadar güzelmişki soğuk havalarda dışarıya çıktığımda pusetin içi çok sıcak oluyordu çok kullanışlıymış verdiğim para helal olsun

Çok teşekkür ederim arkadaşlar joker mağazası yarın bebe confort streety travel sistem arabayı almaya karar verdim 700 tl ve çok kullanışlı geldi bana looola yı çok beğendim ama puset ayrı satılıyor hem özelliklerinde öyle değişik bişey yok kullanıp memnun olup olmadığımı yazarım milada güzel bu arada ama bu arabayı çok beğendim

Çok teşekkür ederim arkadaşlar joker mağazası yarın bebe confort streety travel sistem arabayı almaya karar verdim 700 tl ve çok kullanışlı geldi bana looola yı çok beğendim ama puset ayrı satılıyor hem özelliklerinde öyle değişik bişey yok kullanıp memnun olup olmadığımı yazarım milada güzel bu arada ama bu arabayı çok beğendim

merhaba,umarım sağlıkla bebeğini kucağına almışsındır. Ben de bir anne adayı olarak sizin aldığınız bebek arabasından almayı düşünüyorum.Memnun musunuz?Tavsiye eder misiniz? teşekkür ederim :3:

merhaba,umarım sağlıkla bebeğini kucağına almışsındır. Ben de bir anne adayı olarak sizin aldığınız bebek arabasından almayı düşünüyorum.Memnun musunuz?Tavsiye eder misiniz? teşekkür ederim :3:

Teşekkür ederim umarım sende:)oğlum 6,5 aylık çok memnunum tavsiye ederim ama malum bebk arabası kumaşlarından dolayı çok terliyor içinde başka bi sorunumuz yok rahat kullanımı alınabilir Sepetinin büyük olması çok büyük avantaj oluyor

puset olanları gördüm googlede pek hoşuma gitmedi ama travel sistemleride tahminime göre 2-3 yaşındaki hatta 4 yaşındaki çocuk oturabilir mi ona göre bakıp almak lazım .çünkü bebek arabasını seven çocuk o yaşlarda bile istiyor en azından alışveriş merkezinde rahatlık .kapanıp araba bagajına sığabiliyor mu diye denemek lazım ,ağırlığı vs herşeyiyle incele canım .

bizde bugün baktık ve anında karar verdik.kesinlikle beklentilerimi karşılayan bir araba.hafif,kolay açılabilir ve hareketleri çok rahat.975TL ye aldık maia modelini

bizde bugün baktık ve anında karar verdik.kesinlikle beklentilerimi karşılayan bir araba.hafif,kolay açılabilir ve hareketleri çok rahat.975TL ye aldık maia modelini
Aynen Can'ım bizde nisam ayında aldık Ankara babymall dan 1000₺ ye aldık ve çok güzel henüz bebeğim doğmadı ama şimdiden deniyorum açmadı kapaması hafifliği falan süper bide diğer modelleri alıp bir yaşına gelmeden baston model Bebek arabası alan Bi dünya arkadaşım oldu sırf hantal arabalara para vermemek için bu modeli aldım iyiki de tercihim bundan olmuş en azından kullanışlı şık ve travel sistem

Bugün biz de baktik kampanya var oto koltuğuyla beraber (10 aya kadar arabaya takarak kullanabiliyorsun) 700tl. Baston dusunmuyodum ama hafif kullanışlı gibi duruyo. Maia modeli. Büyük ihtimalle bugün ya da yarın alabiliriz kampanya ptesiye kadarmis

Bugün biz de baktik kampanya var oto koltuğuyla beraber (10 aya kadar arabaya takarak kullanabiliyorsun) 700tl. Baston dusunmuyodum ama hafif kullanışlı gibi duruyo. Maia modeli. Büyük ihtimalle bugün ya da yarın alabiliriz kampanya ptesiye kadarmis

Bizim buralarda Yok göremedik ama ben netten gördüğüm kadarıyla almak istiyorum.Babymalldaki videosunda kumaşı çıkarılmışı var deyip monte ediyor ana kucağını o nasıl oluyor gösterdiler mi size

Bizim buralarda Yok göremedik ama ben netten gördüğüm kadarıyla almak istiyorum.Babymalldaki videosunda kumaşı çıkarılmışı var deyip monte ediyor ana kucağını o nasıl oluyor gösterdiler mi size
Gosterdiler canim tam aliyorduk ki, sırt kısmının kademesi kayışlı olduğu icin vazgeçtik çünkü iki elle ugasilmasi gerek bebek icindeyken zor olur diye..

Gosterdiler canim tam aliyorduk ki, sırt kısmının kademesi kayışlı olduğu icin vazgeçtik çünkü iki elle ugasilmasi gerek bebek icindeyken zor olur diye..

Anladım canm.Burdaki arkadaş bana fotoları gönderdi.Beğendim eşimi ikna edemedim.E bebekte indirim vardı casual quantum aldık bugün.999 tl ve 300 tl hediye çeki verdi.İnşallah memnun kalırız

Back
X