Bebe confort lolaa 2 puset origami

zuka24

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
2.059
2.188
133
Arkadaşları indirimden bu Bebek arabasını aldım. Kullananınız var mı? Rahat konforlu mu?
Deneyimlerinize ihtiyacım var...

Eklentiler

• IMG_6534.webp
    10 KB · Görüntüleme: 38
Arkadaşları indirimden bu Bebek arabasını aldım. Kullananınız var mı? Rahat konforlu mu?
Deneyimlerinize ihtiyacım var...
Merhabalar memnunmusunuz bu pusetten bende bundan almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz? Ve cok uygun fiyata internetten almişsiniz sanırım, böyle ucuza yakalayınca illa bi sıkıntısı vardır diye düşünüyor insan, acaba herşeyi tam olarakmı geldi pusetiniz?

Eşim taktı herseyini denedik. Güzel ve konforlu görünüyor. Sürüşü vs. De iyi. Kalitesi zaten süper. Kumaşını felan çok beğendim. Ana kucağı da takılabiliyor. Daha ne olsun :)

Hımmm alınabilir diyosunuz o zaman:) peki anakucagıni ayrıyetten mi aldınız? Onudamı kampanya dan yakaladıniz.. her zaman çıkıyormu bu kampanyalar gidip mağazadan alıp kazıklanmayalım o zaman dimi

Joker den aldım. Gece 22-10 arası indirimler oluyor. 400 tl ye almıştım. Ana kucağını henüz almadım. Bekliyorum indirim olursa alıcam. Olmazsa da artık bebeğim doğduğunda illa ki alınacak

Ok tşkler o zaman ben joker i takibe alayım 22:00 den sonra :) anakucagını yakalarsam sizede haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…