2 Yumurta toplandı biri döllendi

Hazal091020

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
105
16
28
24
Arkadaşlar benimle aynı durumda olan kişiler varmı lütfen bana bilgi verirmisiniz nasıl aşamadan geçtiniz 24 yaşında amh değerim 012 tüp bebek başladık 4 yumurta vardı sadece 2 tanesi toplandi ve bu toplanan 2 tanesinden sadece 1 tanesi döllenmiş bugün arayıp öğrendim Perşembe günü 3. Günü tekrar Arıcam sizce gelisirmi hiç umudum yok sadece 1 tane olduğu için benim gibi bu süreçten aynı şekilde geçen arkadaşlarin yorumuna ihtiyacım var

Merhaba benim de amh 0.19 du haziran da opu oldum 6 yumurta toplandı 3 döllendi bir tanesi 3. Güne gitti ve dondurdum bir opu daha olacağım muhtemelen umudunuzu kaybetmeyin ben umutsuz olmuyorum bir tane bile olsa tutabilir yada hiç olmazsa da vardır hayır. Sadece embriyologdan haber beklemek zor bir süreç

Merhaba benim de amh 0.19 du haziran da opu oldum 6 yumurta toplandı 3 döllendi bir tanesi 3. Güne gitti ve dondurdum bir opu daha olacağım muhtemelen umudunuzu kaybetmeyin ben umutsuz olmuyorum bir tane bile olsa tutabilir yada hiç olmazsa da vardır hayır. Sadece embriyologdan haber beklemek zor bir süreç
Evet gerçekden 1 tane olduğu için üzülmüyorum bende keşke devamı gelsede dondurulabilse 1 tane olsa keşke ya hiç gelismezse diye korkuyorum döllenen yumurtalarin hepsi gelişmiyor sonuçta bak sizin bile 3 tane döllenmiş 1 tane gelmiş 3. Günü bu yüzden üzülüyorum ben açıkçası ya hiç olmazsa diye hazirandan sonrkai adetinizde gitmedinizmi tekrar doktara bana ilk adette gel dedi sonuç ne olursa olsun

Başka yokmu benimle aynı durumda olan arkadaslar
Merhaba canım, yaşın daha çok genç, sayıca az olmasını dert etme, yumurtanın genç olması avantaj diyor doktorlar. Beslenmene dikkat et sadece yumurta kalitesi için .
Aynı sorun bende de var amh düşük en son 3 yumurtadan 1 i embriyo oldu sadece ,toplama yapıyoruz. Doktorun sana önerdiği bir plan var mı havuz gibi mesela ?

Yasiniz daha çok küçük kızlar korkmayın 1 yumurta da olsa emin olun kalitelidir o yaşta, eninde sonunda olur inşallah.bizim gibi 40 yaş üstünde artık 1 yumurta da olsa kalitesiz oluyor

Merhaba canım, yaşın daha çok genç, sayıca az olmasını dert etme, yumurtanın genç olması avantaj diyor doktorlar. Beslenmene dikkat et sadece yumurta kalitesi için .
Aynı sorun bende de var amh düşük en son 3 yumurtadan 1 i embriyo oldu sadece ,toplama yapıyoruz. Doktorun sana önerdiği bir plan var mı havuz gibi mesela ?
Suanlik havuz gibi bişey demedi sadece ilk adetinde gel dedi ne dicek o zaman belli olcak eğer emrbiyo olursa yarın aradığımda 3.gun olmuş olcak bakalım dondurulursa nasıl bir yol izlicek doktor

Onu direk neden transfer etmediler garanti olsun diye bidahami toplamak istedi aslinda güzel bir yol izlemis bender3 4 Yumurta vardı ama 2 tanesi büyümüş onlar toplandı biri dollenmis sadece 😭 insalalh devam eder gelismeye

Yasiniz daha çok küçük kızlar korkmayın 1 yumurta da olsa emin olun kalitelidir o yaşta, eninde sonunda olur inşallah.bizim gibi 40 yaş üstünde artık 1 yumurta da olsa kalitesiz oluyor
Hiç öyle demeyin Bir arkadaşımın 40 yaşında akrabası benim gittiğim doktara gitmiş Kocaeli üniversitesinde emek hocaya dokto5 biraz zor demiş yaştan dolayı 1 tane toplanmis oda 3.gun dondurulmuş ve tarsnfer etmişler sikfi bebeği doğmuş yeni

Suanlik havuz gibi bişey demedi sadece ilk adetinde gel dedi ne dicek o zaman belli olcak eğer emrbiyo olursa yarın aradığımda 3.gun olmuş olcak bakalım dondurulursa nasıl bir yol izlicek doktor
Olur inşallah gönlünü ferah tut canım
Onu direk neden transfer etmediler garanti olsun diye bidahami toplamak istedi aslinda güzel bir yol izlemis bender3 4 Yumurta vardı ama 2 tanesi büyümüş onlar toplandı biri dollenmis sadece 😭 insalalh devam eder gelismeye
Benim doktorum biraz toplayalım kenarda olsun öyle transfer yapalım dedi ben de tamam dedim. 3 ve 4.gün embriyom var. Beslenmene dikkat et, çok önemli diyorlar beslenmeye düzelir hepsi. Her ay aynı olmuyor zaten endişe etme hiç 🙏🏻

Olur inşallah gönlünü ferah tut canım

Benim doktorum biraz toplayalım kenarda olsun öyle transfer yapalım dedi ben de tamam dedim. 3 ve 4.gün embriyom var. Beslenmene dikkat et, çok önemli diyorlar beslenmeye düzelir hepsi. Her ay aynı olmuyor zaten endişe etme hiç 🙏🏻
Evet elimden geldiğinde dikkat eideiyorum vitaminlerimid3 aksatmiyorum ne güzel 2 tane var onlar bile ne kdr moral veriyordur size

Back
X