Doğuma Hazırlık Bebe Confort Streety Travel Sistem Kullanıp Memnun Kalanlar Önerileriniz.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

aysav

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
108
1
46
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

Dün Joker mağazasından 699 TL ye BebeConford Travel sistem Bebek arabası satın aldık. İçinde oto koltuğuda olduğundan ve konbine kullabılabildiğinden fiyatı ile uygun geldi. Fakat bugün internet araştırma yaptıktan sonra fark ettimki, streety hakkında çok bir bilgi ve yorum bulamadım. Görüntü çok hoşuma gitti, $BebeConfort_StreetyBL.webp
Henüz kullanmazdığımız için, sizlerden kullanan varsa fikirlerinizi almak istedim, İnternette en çok bebeconford Loala ve Elea Hakkında yorum ve bilgi var. Loala ve eleadan ne farkı var anlayamadık.

Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

hayatım bebe confort memnun kalınmayacak ürünler tasarlamıyor icin rahat olsun
ben loolacıyım ve cook memnunum
kızım arabasını cok seviyor, sadece oto koltugunu sevemedi bi türlü
zaten biraz iri doğdu, sevseydi de 2 ay ancak kullanabilirdim herhalde :)

hayatım bebe confort memnun kalınmayacak ürünler tasarlamıyor icin rahat olsun
ben loolacıyım ve cook memnunum
kızım arabasını cok seviyor, sadece oto koltugunu sevemedi bi türlü
zaten biraz iri doğdu, sevseydi de 2 ay ancak kullanabilirdim herhalde :)

goruntu cok hostu oto koltugu ıle uyumlu set seklınde fıyat olarakta uyguna geldıgını dusunduk ve aldık loalayada da goruntu olarak cok benzıyor aralarında ne gıbı fark var pek bılmıyorum ama sımdı ıade edıp oto koltuksuz loula almak daha mı mantıklı olur bılmıyorum gercekten kafam cok karıstı:)
oto koltugu 1 yasına kadar kullanılıyor dedıgınız gıbı cok fazla kullanılmayacaksa tabııkı sadece arabada alınabılır guvenlık acısından 1 yıl oto koltugunu kullanır dıye kesınlıkle almalıyız dıye dusunmustuk.

sımdı kararsız kaldım.

loola modelindeki fiyatta oto koltuğu dahil değil onu ayrıca alıyosunuz demişlerdi ozaman fiyat yükseliyo tabi .. travel sistemdeki 699 fiyatın içinde otokoltuğuda dahilmi acaba eğer öyleyse bence çok iyi

loola modelindeki fiyatta oto koltuğu dahil değil onu ayrıca alıyosunuz demişlerdi ozaman fiyat yükseliyo tabi .. travel sistemdeki 699 fiyatın içinde otokoltuğuda dahilmi acaba eğer öyleyse bence çok iyi

evet loola modelınde sadece puset var oto koltugu ıcınde degıl bu model oto koltugu ıle beraber satılıyor.
fıyata dahıl.

dun bır kere daha kutusundan cıkarıp kurdum ve gercekten hem sık hemde uygun umarım kullandıgımızdada beklentımızı karsılar.

goruntu olarak dıger pahalı urunlerden bır farkı yok kullanısıda eger oyleyse gercekten okadar para verıp marka dıye dıger urunlere okadar para vermeye gerek yok.

evet loola modelınde sadece puset var oto koltugu ıcınde degıl bu model oto koltugu ıle beraber satılıyor.
fıyata dahıl.

dun bır kere daha kutusundan cıkarıp kurdum ve gercekten hem sık hemde uygun umarım kullandıgımızdada beklentımızı karsılar.

goruntu olarak dıger pahalı urunlerden bır farkı yok kullanısıda eger oyleyse gercekten okadar para verıp marka dıye dıger urunlere okadar para vermeye gerek yok.

internetten resimlere baktım bencede güzel benim baktığımda bu model yoktu eğer bulursam alabilirim bende.. iyi günlerde kullanın...

Ben de aynı ürünü dün joker mağazasından aldım .çok araştırdım kalitesi ve fiyatıyla çok güzel bir ürün . Bebek arabasında olması gereken tüm özellikler var . çok araştırdım bu ürünü seçerken . Bu arada bebe confort maxı cosı nin yan ürünü . Youtube da videolarını görebilirsin. Hayırlı ve güzel günlerde kullanırız inşallah.

Ben de aynı ürünü dün joker mağazasından aldım .çok araştırdım kalitesi ve fiyatıyla çok güzel bir ürün . Bebek arabasında olması gereken tüm özellikler var . çok araştırdım bu ürünü seçerken . Bu arada bebe confort maxı cosı nin yan ürünü . Youtube da videolarını görebilirsin. Hayırlı ve güzel günlerde kullanırız inşallah.

umarım memnun kalırız :)

evet vıdeoları ızledım her ayrıntıyı tek tek gostermısler dedıgınız gıbı guzel ve mutlu gunlerde kullanırız ıns.

tesekkurler.

hayatım geri vermene luzum yok
benim kızım biraz secici bir bebek
aynı ürünü çok severek kullanan bebekler var
içine çökmüş olması yeni doğan için uygun gelmedi bana acıkcası
2 büklüm oluyor cocuk
ehh biraz büyüdü 2 aylık oldu bu defa da kızım istemedi oto koltuguna binmeyi
350 lirayi boşuna verdik anlayacağin :)
belki senin bebeğin sever

hayatım geri vermene luzum yok
benim kızım biraz secici bir bebek
aynı ürünü çok severek kullanan bebekler var
içine çökmüş olması yeni doğan için uygun gelmedi bana acıkcası
2 büklüm oluyor cocuk
ehh biraz büyüdü 2 aylık oldu bu defa da kızım istemedi oto koltuguna binmeyi
350 lirayi boşuna verdik anlayacağin :)
belki senin bebeğin sever

umarım sever :)

sevmesede canları sağolsun.

merhaba arkadaslar;bebe confort kotu bir maka degil iciniz rahat olsun,turkiyede fazla taninmiyor ben fransada yasiyorum burda fiyatlari sizin marka dediklerinizden daha pahali, maxi cosi bebe confortun yan urunu bende su chicoyu sevemedim gitti burda cok uygun fiyatlari ama istemedim,bu arada bizde bebe confort elea aldik oto koltuguda bebe confort creatis henuz kullanmadim ama az kaldi ins yakinda kullanmaya baslayacagiz sonucu yasayip gorucez artik..

merhaba arkadaslar;bebe confort kotu bir maka degil iciniz rahat olsun,turkiyede fazla taninmiyor ben fransada yasiyorum burda fiyatlari sizin marka dediklerinizden daha pahali, maxi cosi bebe confortun yan urunu bende su chicoyu sevemedim gitti burda cok uygun fiyatlari ama istemedim,bu arada bizde bebe confort elea aldik oto koltuguda bebe confort creatis henuz kullanmadim ama az kaldi ins yakinda kullanmaya baslayacagiz sonucu yasayip gorucez artik..

tesekkur ederım yorumun ıcın tabııkı duyulmayınca bırılerınden bılgı almak ıstıyor ınsan .

hayırlı doğumlar diliyorum.

biz de bebe confort streety modelini beğenerek aldık ama araba koltuğunun yeni doğan için çok uygun olamayabileceğini düşünüyoruz. dediğiniz gibi çocuk 2 büklüm olabilir. yeni doğan için bu araba koltuğunu kullanıp memnun kalan var mıdır? çok kararsız kaldım :18:

biz de bebe confort streety modelini beğenerek aldık ama araba koltuğunun yeni doğan için çok uygun olamayabileceğini düşünüyoruz. dediğiniz gibi çocuk 2 büklüm olabilir. yeni doğan için bu araba koltuğunu kullanıp memnun kalan var mıdır? çok kararsız kaldım :18:

Bende bunun için bu konuyu actım genel olarak cok duyulmasada kullananlar memnun.

ıcınız rahat olsun zaten oto koltuklarının hepsı o sekılde bebeğin anne karnındakı pozısyonuna uygun yapılmıs hepsı.

yasayarak gorecegız ama bebegı ılk zamandan alıstırmak onemlı...

ya arkadaslar,sonucta oto koltuklari testlerden gecriliyolar bebege uygunlugu kaza anindaki guvenligi falan korkulacak bisey oldugunu sanmiyorum..burda yeni dogmus ufacik bebekler bile oto koltugunda geziyolar magazada falan annesinin kolunda sepet gibi keyifleri yerinde gorunuyolar bakalim bende bir dogum yapsam kullansamda sonucu size yazsam denemis olarak:) birde kk yaziyordu bir yerde okudum bebegin sirti acimasin diye yastik koymus arkasina araba koltugunda doktor kizmis falan yaziyordu cok gulmustum:) biz turkler cok renkli insanlariz..firmalar bunlari dusunemlyor biz dusunuyoruz:)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucu bende joker mağazasından bebe confort elea modelini aldım. Mağaza görevlisine bebe confort hangi ülkede üretiliyor diye sorduğumda fransa cevabını verdi.Maxi cosi ve Bebe confort arasında gittim geldim sonunda bebe confort elea modelinin hem puset hemde anakucağını kampanyalı aldım. Fakat eve geldiğimde büyük bir şok yaşadım ve halen yaşamaktayım.Ürünün kutusunu açtıktan sonra direk Made in China yazısıyla göz göze kaldım ve inanın çok üzüldüm.Eğer mağazada çin malı olduğunu görseydim kesinlikle almaktan vazgeçerdim.
Sonrasında internet üzerinden araştırma yapmak istedim fakat pek geniş bilgi bulamadım.Sizlerin forum sitesini gördüm hemen üye oldum.
Yaklaşık bin TL ve üzeri olan bu arabaların hepsi çinde mi üretiliyor.Hangi mağazaya gidersek gidelim Fransa,İspanya,Alamanya,İngiltere,Amerika,Hollanda vs.. gibi ülkelerin ürünleri olduğunu söylüyorlar.Acaba satış sorumluları bizleri gerçekten kandırıyormu...

bebe confort streety travel sistem kullanan biri olarak çokk memenunun pusetinden de oğlum 3600 doğdu 7,5 aylık 9 kilo halada sığıyor iki büklümde olduğu yok sadece sıkılmasın ne kadar olsa alanı dar diye ben diğer parçyı kullanıyorum ama bazen kolaylık olduğu için pusetinede koyuyorum çok kaliteli sağlam ve güzel bi ürün alacak olanlara tavsiye ederim sormak istediğiniz bişey olursa her türlü yardımcı olabilirim

Back
X