Şampuan ve Saç Kremleri bebe şampuanı mı bitkisel şampuan mı?

zezella

ay bak tahsin geliyorlar soldan soldan.
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
2.905
7.948
saç uçlarım çok yıpranmış durumda, kuru yani. hem saçımı dökmeyecek hem saç uçlarımı yıpratmayacak ve elektriklenmesini önleyecek şampuan arıyorum.

sizce bunlardan hangisi?

İkiside değil. Doğal şampuanlar saçı çok kurutuyor, bebe şampuanında sls içermediği için talaş olur uçlara doğru. Bir süre özellikle saç boy ve uçlarına bakım yapıp, kuru saçlara özel onarıcı ve ya extra nemlendirme özelliği olan bir şampuan kullansan daha iyi olur.

Kuru bi saç yapın varsa ne bebek şampuanı nede bitkisel şampuandan fayda görürsün canım.. şahsen ben çok denedim tamamen kuru saç yapım var.. bitkisel şampuanlar hiç fayda etmedi dahada kuruttu keçe gibi oldu saç kremleri bile fayda etmedi.. bebek şampuanı aslında saça değil de cilde iyi geliyor özellikle dalin bebek şampuanıyla yüzümü yıkadığımda çok duru ve hoş duruyor makyajıda çok güzel çıkarıyo :KK48: @CoriousCat arkadaşında dediği gibi nemlendirici içerikli ürünler kullanman daha mantıklı olur.. yinede içeriği temiz olsun diyosan yves rocher in saçları nemlendiren yumuşacık yapan ıhlamur özlü bi şampuanı varmış çokda iyiymiş ben hiç denemedim belki bigün deneme fırsatım olur :) Dove kullanıyorum şimdilik yumuşacık yapıyor saçlarımı en azından memnunum :KK51:

X