- Emoji Skoru
- 35
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi aspenyaaaaa
Bebe time erken gebelik testi güvenilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora days cok yanıltıcı denildi ama gebelihi onunla öğrendim emin olmadım kan verdim kan verBebe time erken gebelik testi güvenilir mi?
Pazartesi vericem bakalım silik çıktı bebe timeda da ondan sordumDoktora days cok yanıltıcı denildi ama gebelihi onunla öğrendim emin olmadım kan verdim kan ver
Bende bugün bebe time testi yaptım silik çıktı güvenilir mi bilememPazartesi vericem bakalım silik çıktı bebe timeda da ondan sordum
Hayırlısı olsun inşallahBende bugün bebe time testi yaptım silik çıktı güvenilir mi bilemem
Başka bir marka ile bugun denediniz miBende bugün bebe time testi yaptım silik çıktı güvenilir mi bilemem
Yok pazartesi denicemBaşka bir marka ile bugun denediniz mi
Varsa elinizde deneyin bence yaaYok pazartesi denicem
Yanıltıcı olma sebebi hamile olmayana bile pozitif çıkarması siz zaten hamileymişsiniz bi zahmet pozitif çıkarsınDoktora days cok yanıltıcı denildi ama gebelihi onunla öğrendim emin olmadım kan verdim kan ver
Ama bthcg durum.Yanıltıcı olma sebebi hamile olmayana bile pozitif çıkarması siz zaten hamileymişsiniz bi zahmet pozitif çıkarsın![]()
Hı az önce bi yorumda gördüm birisi kimyasal olabilir yazmıştı. Öncelikle ona aldanıp strese girip kendini üzmeAma bthcg durum.
27. 39
29. 83
31.143
Cok gelmiş olsun kardeşimHı az önce bi yorumda gördüm birisi kimyasal olabilir yazmıştı. Öncelikle ona aldanıp strese girip kendini üzmesağlıklıysa tutunur zaten sana her türlü. 2 katı değil %66 artış bekleniyor. Seninki de hemen hemen o şekilde artmış.
Yârın inşallah güzel haberler alırsın.
Benmde 2024 ekimde kimyasal bu ay da bir kürtajım oldu. Kimyasalda 800 e kadar çıkmıştı betam. Ama olmayınca olmuyor sağlıksızsa vücut kabul etmiyor zaten.
Teşekkür ederimCok gelmiş olsun kardeşim
Evet Allah razı olsun kardeşim. Tutun patlamasından korkuyorum fıs gebeliktenTeşekkür ederimkimseye yaşatmasın Rabbim. Ama sağlıklı değilse de böylesi hayırlıymış demekki deyip tevekkül etmek lazım
3 gün oldu daha kürtaj olalı ama çok şükür kalbim rahat üzüldüm tabi ama yinede isyan etmiyorm vardır Allahın bir bildiği
Şimdi 3 ay beklemede kalcaz bakalım.
Allah korusun o daha tehlikeliEvet Allah razı olsun kardeşim. Tutun patlamasından korkuyorum fıs gebelikten
Allah hepinizden razı olsun tüm güzel niyetleriniz muratlarınız kabul olsun. Rabbim sizleri ve bizi selamete cıkarsın inşallah. Sevdiklerimizle ve bebişlerimizle birlikte güzel sağlıkla yasamayı nasip etsin inşallah sizde bana dua edin olur mu. Bu duam hepinizeAllah korusun o daha tehlikeli
Amin Allah razı olsun rabbim gönlünüzden geçenleri tez vakitte versin inşallahAllah hepinizden razı olsun tüm güzel niyetleriniz muratlarınız kabul olsun. Rabbim sizleri ve bizi selamete cıkarsın inşallah. Sevdiklerimizle ve bebişlerimizle birlikte güzel sağlıkla yasamayı nasip etsin inşallah sizde bana dua edin olur mu. Bu duam hepinize
Allah razı olsun kardeşimAmin Allah razı olsun rabbim gönlünüzden geçenleri tez vakitte versin inşallah
Amin inşallahAllah hepinizden razı olsun tüm güzel niyetleriniz muratlarınız kabul olsun. Rabbim sizleri ve bizi selamete cıkarsın inşallah. Sevdiklerimizle ve bebişlerimizle birlikte güzel sağlıkla yasamayı nasip etsin inşallah sizde bana dua edin olur mu. Bu duam hepinize