Bebe time Gebelik testi silik çizgi

bluedarkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2023
1.486
798
53
1 yıldır deniyoruz fakat bir türlü gebe kalamadım. Bugün adetimin 23. Günü. Yumurtlamanın 11. Günü.yumurtlamadan sonraki 8 gün boyunca sağ kasık ağrım vardı çok şiddetli bir şekilde. Ve halen dahi devam eden beyaz kremsi akıntım var. Bugün test yaptım silik çizgi çıktı. Doğruluk payı nedir sizce ?

IMG_3197.webp

Merhaba. Çizgi biraz koşede çıkmış ama baya çizgi var başka testin varsa tekrar lamanı tavsiye ederim

Olur yazarım canım. Bebe time testini duydunuz mu önceden? Yanılan var mı aranızda ?
Evet duydum ama hiç kullanmadım. Yanılanıda gördüm yanılmayanı da kul yapımı sonuçta inşallah sizinki doğrudur🙏

1 yıldır deniyoruz fakat bir türlü gebe kalamadım. Bugün adetimin 23. Günü. Yumurtlamanın 11. Günü.yumurtlamadan sonraki 8 gün boyunca sağ kasık ağrım vardı çok şiddetli bir şekilde. Ve halen dahi devam eden beyaz kremsi akıntım var. Bugün test yaptım silik çizgi çıktı. Doğruluk payı nedir sizce ?
Bu testi yapmıştım ve net negatid çıkmıştı. Doğruydu yani yanlış silik çizgi çıkarmadı hiç bende… sende de var gibi 🙏🏼

Tek güvendiğim marka bebetime beta hgc seviseyi yüksek odlugu için net ve doğru cevabı veriyor ben erken gebelik testi yaptım silik çıktı bebetime net çıkardı bakın assagi bıraktım
Gerçekten net çıkarıyor ama idrarı damlatır damlatmaz olmuyo 5 dakka içinde oluşup koyulaşıyor test.erken gebelikten çok daha iyi. Bu bebetime testi yaptığınız gün kan vermiş miydiniz değer kaçtı

Back
X