Bebe TİME gebelik testi

Shakeupsekerim

Eşim benim herşeyim
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
152
81
28
30
Arkadaşlar bat 8 aralık gebelik varmı sizce .yanlış olma ihtimali var mı bu testin . Bebe time güvenilir mi

Eklentiler

• IMG-20161206-WA0009.webp
    IMG-20161206-WA0009.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 4.062
Arkadaşlar bat 8 aralık gebelik varmı sizce .yanlış olma ihtimali var mı bu testin . Bebe time güvenilir mi
Bebe time ile ilgili çeşitli olumsuz yorum okudum 10 gün kala test yaptım negatif Ciktı doğal olarak pozitif çıksa söylenenler dogrudur diyecektim 1 gün kala yaptım önce pembesi dağıldı sonra 2. Çizgi çıktı dedim belki bozuktur bugünle beraber reglim 3 gün geçmiş olacak yani test dogrudur Hayırlı olsun

Oh iyi masallah Allah kucaginiza almayi nasip etsin bende bugun bebe time aldim adetim 2 gun gecikti 2 kere test yaptim bayagi koyu cikti bu test icin olumsuz yorumlari gorunce korktum bian
İyi bakalım maşallah hayırlı olsun. Ben bu testi adetime 2 gün kala yapmistim

Tesekkur ederim demek ki testte sıkıntı yokmus olunca gosteriyo insallah yarinda hastaneye gidince kesinlesir
Bende bebe time ile test yaptim bu sabah negatif dedi. Güvenilir mi ?... hamilemisin canim doğru göstermişmi test sonucunu..???

Canim benim durum karisik ben ilac icmedigim zaman adet olmuyorum aylarca o yuzden ben ara sira sirf meraktan test yapiyorum bebetime ile gebeligimi ogrendigimde kan testi 226 cikmisti ama son adet 4 ay onceydi:)
Neden ki canim... tedaviylemi hamile kaldin yoksa dogal yolla kendiliğinden falanmi olduo_O

Neden ki canim... tedaviylemi hamile kaldin yoksa dogal yolla kendiliğinden falanmi olduo_O
Pco var bende adet olmuyorum ben adet sokturucu kullanmazsam. Tedavi filan olmadim aksine korunuyordum cocuk filan istemiyordum mayista ilac kullanarak adet olmustum sonra agustos geldi hala olmadi tabi adet sokturucu ictim hala olmadim bi baktim hamileyim ancak o bebegimi 9 haftalikken kalp durmasi sonucu kaybettim ne yazikki kurtaj oldum kurtaj sonrasi 3 ay korunun demisti doktorum ben korunmak istemedim zaten adet olmuyorum hamile kalamam bosuna vakit kaybetmeyeyim dedim ama doktor korun mutlaka dedi 3 ay korundum bu aralikta adet olmadim yine ilacsiz:) korunmayi biraktim o ay yine hamile kaldim cok sukur insallah bi daha yasamam talihsizlik.

Back
X